Tem uma variedade grande de produtos, quer seja em modo de contagem ou em modo de esquema impresso. Apesar de ter algum receio em esquemas impressos, experimentei pela primeira vez e são de leitura... Vis mer
mooi pakket Geachte lezer, Wederom ben ik blij verrast door de service van Embroidery Day. Zeer snelle levering en goede kwaliteit van materiaal. Goed stramien en garen perfect patroon. Kan ni... Vis mer
J'ai passé 2 commandes. Les articles sont arrivés relativement rapidement. Emballage simple mais suffisant pour que les broderies de points de croix soient bien protégées. Chaque broderie est da... Vis mer
Zeer tof compleet pakket zodat je direct kan starten. Duidelijk wat je moet doen en enorm veel keuze... Snelle reactie bij eventuele vragen.
The whole Embroideryday team is committed to providing customers with low-price and high-quality products as well as professional customer service.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Très beau rendu une fois fini j'ai…
Très beau rendu une fois fini j'ai déjà commandé un autre
Gute Qualität und guter Service
Gute Qualität und guter Service. Alles zu meiner Zufriedenheit gelaufen
Le service et super
Le service et super, très réactif. Commande reçu avec soins sans problème
Qualität stimmt
Qualität stimmt, Lieferung schnell und unkompliziert. Für nicht-verfügbaren Artikel wurde ein gleichwertiger Ersatz geliefert. Top!
J ai passé deux fois une commande et…
J ai passé deux fois une commande et jamais rien reçu !! Honteux

Svar fra Embroideryday
Broderies de qualité
Broderies de qualité. Et Service client très réactif. Je recommande les yeux fermés
Snelle levering
Snelle levering. Ruim voldoende borduurgaren in pakket. Zeer mooi resultaat als het af is.
ben heel blij met al de 'printed…
ben heel blij met al de 'printed embroidery' dat ik bij jullie bestel, het materiaal is van goede kwaliteit en ik krijg het pakketje altijd snel na de bestelling, hartelijk dank!
Levering op tijd
Levering op tijd. Patroon is erg klein en slecht leesbaar.
Daarom schroom om te starten.
Mi experiencia ha sido genial
Mi experiencia ha sido genial, tuvimos una pequeña confusión con el pedido y lo resolvieron rápidamente. Son muy amables, responden rápido y los artículos son preciosos.
Aanrader
Snelle reactie bij eventuele vragen.
Al meerdere malen borduurwerk besteld
Al meerdere malen borduurwerk besteld. Altijd nette levering en mooie oaketten
Goeie service betrouwbaar
Bedankt voor jullie antwoorden op me vragen . Ik kocht voor het eerst , dan ben je nooit zo zeker van je zelf. Maar ik raad jullie zeker aan bij andere . Niet twijlen, als het nog niet dezelfde week in de bus komt. Tevens niet als alles er niet gelijk is . En stuur pb en u krijgt altijd antwoord. Goeie service. Nogmaals bedankt . Karin
PRODUIT PARFAIT
PRODUIT PARFAIT. COMMANDE UN PEU LONGUE A RECEVOIR
Contente de mes achats jusqu’à présent…
Contente de mes achats jusqu’à présent .Un plus que j’apprécie c’est que l’on vous réponds très vite par mail si vous avez une question à leur poser .Merci .
Hele nette service!
Vijf pakketten gekocht in een actie van vier plus één gratis. In één van de pakketten miste ik een kleur borduurgaren en die is me netjes nagestuurd. Nu kan ik mijn werk afmaken. Hele nette en vriendelijk service!
Zeer goed bedrijf.
Ben begonnen aan borduurwerk nummer 10 !!
Zegt genoeg over mijn evaringen denk ik…..
Heel mooie doeken.
Heel mooie doeken.
Alle zit erbij en heel veel keuze.
Voor ieder wat en een mooie prijs.
Tevreden
Patroon en garen/naalden mooi verpakt en goed ontvangen.
Het patroon is wel superklein, maar ik ga het proberen!