Det er lækre sager. Gedigen kvalitet i gode farver, som jeg var lidt skeptisk overfor da jeg bestilte, men er blevet positivt overrasket over i brug. Det smelter så fint sammen med resten af min garde... Vis mer

Købte en langærmet t-shirt i loose fit som passer helt perfekt. Kvalitet og pasformen er lige som den skal være. Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej. Pakningen og lev... Vis mer

Købte 2 skjorter til 1600,- og havde den ene skjorte på en enkelt gang hvorefter 1 knap faldt af og 2 knapper var næsten ved at falde af. Tjekkede den anden skjorte og den havde samme problem. Fik... Vis mer

Bestilte en trøje, hvor jeg havde købt en forkert størrelse, men Emma fra kundeservice var virkelig en stor hjælp. Fik ændret til den rigtige størrelse og modtog allerede ordren dagen efter. Super... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Herreklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

We’re an organic micro fashion brand based in Thy, Denmark. If you don’t know where that is, then just think “Cold Hawaii.” That’s where we are. Pretty far away from everything else. But we’re cool with that. You see, we’re on a mission. And we’d like you to be part of it. We want to build a fashion brand where quality, sustainability and pride actually matter. So instead of finding out how much you can get for as little as possible, we want to help you work out what you simply can’t live without. The bare essentials. The clothes that you need to keep wearing again and again. They won’t completely change the world or the entire fashion industry. But they’ll make a big difference. To you, to us and to the people who manufacture our items. That’s the organic essentials of ELSK.

4,8

Enestående

God vision

God vision. Virkelig god service. Og ikke mindst gode produkter.

Svar fra ELSK

Tak Marie! Dejligt at høre. Venlig hilsen Lars, ELSK.

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Lækre produkter. Super service. Kan klart anbefales.

Svar fra ELSK

Tusind tusind tak Birgitte! Venlig hilsen Lars, ELSK.

ELSK styrer

Lækre trøjer
Hyggelige pakker med hilsen og klistermærke når man køber fra nettet
God service også ved retur
Engagerede i miljø og lokalsamfund

Åhhh...tusind tak Kirsten!!!
Venlig hilsen Lars, ELSK.

Fantastisk lækkert og slidstærkt tøj

Fantastisk lækkert og slidstærkt tøj! Altid rigtig god service. De får 100000000 stjerner af mig 👍

Svar fra ELSK

En milliard x tak fra os Louise!!! :)

super kvalitet😀

Har aldrig fået andet en super duper service hos ELSK
Lækre varer der holder, er estetisk lækre og tanken bag👍🏻👍🏻
Jeg handler generelt helst lokalt😁

Svar fra ELSK

Dejligt at høre Jannie. Tusind tak!
Venlig hilsen Lars, ELSK.

For en gangs skyld mode som giver…

For en gangs skyld mode som giver mening. Miljøbevidst, globalbevidst, lokalbevidst på den troværdige måde.

Svar fra ELSK

Tak Anders! Tusind tak! Venlig hilsen Lars.

Det er en hel oplevelse man køber

Det er en hel oplevelse man køber! Alt lige fra tøjet, designet til den lille hilsen man får fra personen som har pakket i ens pakke😊

Svar fra ELSK

Dejligt at gøre de små ting bliver bemærket! Tusind tak. Vh. Lars.

Jeg elsker tankerne bag dette lækre tøj ❤️

Jeg elsker tankerne bag dette lækre tøjmærke. Det er så gennemført og alle deres gode gerninger spreder glæde og spærrer alles øjne op.
Tøjet er lækkert og leveres hurtigt i lækker indpakning ❤️

Svar fra ELSK

Åh tusind tak Lea! Tak for du tog dig tid til at skrive.

Alt hænger sammen.

Lækkert tøj, og et fantastisk værdisæt, der skinner igennem 🙏

Svar fra ELSK

Tusind tak Susanne! Dejligt at læse :)
Venlig hilsen Lars.

Lækkert fra start til slut

Lækkert fra start til slut. Lækkert indpakning, lækkert tøj, dejlig hilsen 😊

Svar fra ELSK

Tusind tak Kristine! Det sætter vi stor pris på.

Du fortryder ikke ...

Der er simpelthen ikke en finger at sætte på noget overhovedet! Kun positive oplevelser herfra:
- Vild service
- Hurtig levering
- Fantastiske produkter
- Enestående kvalitet
Og ikke mindst omtanke og kærlighed til vores alles jord 🌍🌲

Tak til Elsk!

Slutteligt; overvejer du et køb hos Elsk, så bare gør det! Tiden du bruger på at overveje er spildtid ;-)

Ej altså! TAK GITTE!
Det varmer og gør os glade.

Handler helt sikkert der igen

Skønt og lækkert tøj - holder sig flot
Lækker indpakning
Handler helt sikkert der igen

Svar fra ELSK

Tusind tak Sebastian. Dejligt at høre det holder :)

Elsker bare ELSK

Elsker ELSK. Super lækre t-shirts og fantastisk kundeservice.

Tusind tusind tak!