Købte en langærmet t-shirt i loose fit som passer helt perfekt. Kvalitet og pasformen er lige som den skal være. Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej. Pakningen og lev... Vis mer
Bestilte en trøje, hvor jeg havde købt en forkert størrelse, men Emma fra kundeservice var virkelig en stor hjælp. Fik ændret til den rigtige størrelse og modtog allerede ordren dagen efter. Super... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
We’re an organic micro fashion brand based in Thy, Denmark. If you don’t know where that is, then just think “Cold Hawaii.” That’s where we are. Pretty far away from everything else. But we’re cool with that. You see, we’re on a mission. And we’d like you to be part of it. We want to build a fashion brand where quality, sustainability and pride actually matter. So instead of finding out how much you can get for as little as possible, we want to help you work out what you simply can’t live without. The bare essentials. The clothes that you need to keep wearing again and again. They won’t completely change the world or the entire fashion industry. But they’ll make a big difference. To you, to us and to the people who manufacture our items. That’s the organic essentials of ELSK.
Tilstedvej 73, Dør 2, 7700, Thisted, Danmark
- 60951919
- Info@elsk.com
- elsk.com
Det er lækre sager
Det er lækre sager. Gedigen kvalitet i gode farver, som jeg var lidt skeptisk overfor da jeg bestilte, men er blevet positivt overrasket over i brug. Det smelter så fint sammen med resten af min garderobe og giver den et stænk af fornyelse. Materialerne er rare på huden og det virker til at holde formen.
Hurtig ekspedition og de virker som…
Hurtig ekspedition og de virker som flinke folk 😊

Dejligt bløde T-shirts!
Min mand blev glad for de bløde T-shirts 😄
Og jeg blev glad pga. rabat og den super søde hilsen fra Mette og TeamElsk 🥰
❤️ Hilsen Elin

Skuffende
Købte 2 skjorter til 1600,- og havde den ene skjorte på en enkelt gang hvorefter 1 knap faldt af og 2 knapper var næsten ved at falde af. Tjekkede den anden skjorte og den havde samme problem. Fik syet dem ordentligt på efterfølgende.
Skrev en mail med problematikken til ELSK for at gøre dem opmærksom på problemet. Det er flere uger siden og har ikke fået svar eller noget. Skuffende, da jeg faktisk troede det var god kvalitet og et firma der gik op i god kvalitet.
Opdatering. Elsk tog kontakt og beklagede. Respekt for dette.

Køb 2
Købte først 1 trøje. Da jeg fik den leveret - hurtigt - bestilte jeg med det samme yderligere 1 i en anden farve. De er superfede. Søde hilsner mv.
God service. 5 stjerner er så fortjent.

Svar fra ELSK
Hurtig levering og med en lille…
Hurtig levering og med en lille håndskrevet personlig hilsen på et kort.
Fantastisk kvalitet og hurtig…
Fantastisk kvalitet og hurtig ekspedition.

Perfekt 👌🏻
Super service og lækkert tøj!😎👌🏻

God kvalitet og pasform
God kvalitet og pasform. 🤩 Endte med at lave tre bestillinger kort tid efter hinanden 😅

Svar fra ELSK
Købte en langærmet t-shirt i loose fit…
Krydser fingre for I får flere ensfarvede og flere striber på vej.
Pakningen og leveringen gik utrolig stærkt også. Overordnet en rigtig god oplevelse :-)

Svar fra ELSK
Trøjen svarende fuldstændig til…
Trøjen svarende fuldstændig til beskrivelsen,
Og var her dagen efter
Tak

Svar fra ELSK
Lynhurtig levering selvom jeg havde…
Lynhurtig levering selvom jeg havde skrevet forkert adresse i første omgang

Lækre t-shirt med omtanke
Lækre, lækre økologiske t-shirt ❤️🌊

Wauuu for en service!!
Wauuu for en service!!! Skulle bruge t-shirts som julegave og faldt for Elsk, da bæredygtighed betyder noget. Har aldrig oplevet en så god/anderledes måde at kommunikere på. Jeg bestilte først en T-shirt, senere en til og fik herefter rabat refunderet da der var rabat ved køb af 2. Så havde jeg bestilt forkert str., fandt først ud af det tæt på jul og da jeg skrev, om de kunne nå at sende en ny inden, ja så fik jeg svar både på sms og e-mail at det kunne de - og det lykkedes. T-shirts er vildt lækre og jeg er mega glad for denne, indtil nu bedste service!! Topkarakterer herfra.

Svar fra ELSK
God kvalitet og hurtig professionel…
God kvalitet og hurtig professionel service!

Kanon kvalitet og super god service
Kanon kvalitet og super god service
Har netop købt 2 t-shirts på hjemmesiden der desværre var for små til mig.
Jeg fik dem byttet uden extra beregning , nem og meget hurtig procedure beskrevet fint på hjemmeside.
Bestilte 2 nye og har fået besked om refundering af de øvrige t-shirt.
I øvrigt en meget lækker kvalitet
Vil klart anbefale både tøj og service

Svar fra ELSK
Høje forventninger og håndskrevet hilsen
Med høje forventninger, bestilte jeg en skjorte hjem, som i allerhøjeste grad lever op til forventningerne. Skjorten er utrolig skøn i materialet og har en dejlig pasform. I pakken ventede der derudover en sød, hjertevarm og håndskrevet hilsen. ELSK får de varmeste anbefalinger med herfra. Jeg kommer helt bestemt til at handle hos jer igen.

Svar fra ELSK
Jeg købte mine første ELSK produkter
Jeg købte mine første ELSK produkter, her ved Online lagersalg.
Virkelig gode priser, hurtig levering, MEN VIGTIGST hold nu op nogle lækre produkter!
Købte både til min mand og jeg.
Ejer nu den lækreste Uld sweater i genanvendt uld!
Er vilde med jeres fortælling, jeres respekt for produktion og miljø. Hold ved det!
Det var dejligt at se en etikke uden der stod "made in China!"
Nu fik jeg en teaser af jeres produkter og gode service. Og jeres produkter står fremadrettet på ønskelisten.

Fantastisk god service
Fantastisk god service - der var lidt problemer med min ordre, men det blev ordnet SÅ professionelt og fint af de sødeste medarbejdere, der informerede og hjalp på bedste vis ! Levering dagen efter, ovenikøbet med en fin gave som tak for forståelsen - det er virkelig god kundeservice. Lækre produkter og Elsk får mine varmeste anbefalinger ♥️