Bra och billig moppe, men fel manual skickades med, några delar satt löst, ingen info om att den var 7 år gammal (om än ej begagnad) och ingen info om vilket mail som utgjorde kvitto. Snabba svar på m... Vis mer
Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde... Vis mer
Utan elopeden skulle jag ej kunna handla, kan inte gå de 6 km t o r. Elopeden ger mig frihet att åka runt i byn och dess omgivningar. Däremot tar inte landsvägsbussarna elopeden ombord - enbart rullst... Vis mer
Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.
Jägersrovägen 219, 213 77, Malmö, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Bra och billig moppe, men fel manual skickades med, några delar satt löst, ingen info om att den var 7 år gammal (om än ej begagnad) och ingen info om vilket mail som utgjorde kvitto. Snabba svar på mail dock.

Svar fra Eloped
Snabb och smidig leverans av mina torkarblad. Mycket nöjd!
Mvh Ingrid Lagergren

Svar fra Eloped
Fick svar på mina frågor och leveransen skedde t o m fortare än jag trott!

Svar fra Eloped
Försäljarens vilja att hjälpa och informera om Elopeden

Svar fra Eloped
Jag fick snabbt svar på mina funderingar och oklarheter runt vissa funktioner. Alltid trevligt mottagande i telefon. Till våren ska jag köpa till ett extra batteri.

Svar fra Eloped
Det är som om den är ny bra batterier
Men är nog problem med batteri mätaren.

Svar fra Eloped
Fick ett snabbt svar då jag sökte leveranstid på mitt paket.

Svar fra Eloped
Vänligt bemötande och personal som verkligen ger den hjälp man behöver.Känns mycket tryggt att vara Elopedkund. Därtill är jag helnöjd med min Elit.

Svar fra Eloped
Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget och de som jobbar på Eloped verkligen att lita på och denna gång gällande servicen på min el-moped.
Mycket uppskattat är det fina bemötandet, de snabba svaren, proffsigheten, kvalitén rakt igenom och såklart leveransen.
Jag är ytterst tacksam för allt och kan verkligen inte nog rekommendera Eloped ! Högsta betyg får ni igen.

Svar fra Eloped
Skulle beställa hem en spindelled åt en kund till en eloped bil.
1. Det första det börjar med är att personen i telefon som ska sälja delarna vet inte vad en spindelled är!!!???
Detta samtal tar ungefär 40-45min innan han kommit fram till att delen han fått tag i är rätt efter att jag fått sitta och beskriva hur den ser ut.
2. Delen kommer jag sätter på det på kundens bil och försöker att få kontakt med eloped för att veta vad spindelleden kostar.
Inget svar och jag får fakturera kunden då denne behöver ha sin bil.
Jag fakturerar ett lägre pris än den genomsnittliga lösa spindelleden på en bil för delen jag satte på är mer eller mindre som en leksak.
3. Faktura från eloped kommer 2 veckor efter att kunden fått delen på bilen den redovisar att spindelleden är dyrare än spindelleder på många vanliga bilar!
4. Försökt vid åtskilliga tillfällen att få tag i eloped och sitter i deras telefonkö tills det till slut är en röst som säger att ingen kan ta mitt samtal just nu ring tillbaks senare senast idag 10/10-25.
Kan vara dags att se över okunskapen i företaget samt skaffa sig nya leverantörer av delar då det är lika dyrt i delar som en vanlig bil men är riktigt dålig kvalitet.

Svar fra Eloped
Jag är nöjd men hasdighets reglagen är för känslig ser blir ek ryck vad start.

Svar fra Eloped
Köpte ett fäste för golfbag, väldigt bra och enkel montering.