De crull cream is een goed product je hoeft maar beetje te pakken en je styled je haar naar hoe je wilt en t zit goed ruik lekker en is niet beschadigend voor je haar top product
Het is een goed producht brengt me haar altijd goed in model en ik doe lang met hun producten en er zit veel in voor een kleine prijd
Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en sindsdien is dit mijn favoriete wax. De wax zorgt ervoor dat me haar de hele dag goed blijft zitten en behoud ondanks een drukke dag nogsteeds de frisse look.
Laatst had ik al een review geschreven over het feit dat het topkwaliteit was, maar het was zo goed dat het na twee dagen nog steeds top zat. Echt een aanrader dus, ook als je haar even nat wordt zit... Vis mer
Element is a men's grooming house built on seven essentials, and a belief that grooming should feel like a ritual, not a routine. We began between three cities. The Pacific light and salon culture of Los Angeles. The salt air and slow mornings of Bali. The polish and precision of Dubai. Everywhere we went, the same truth held: the best grooming is the kind you stop thinking about. So we built a house around it, and carried it with us. The same ritual, now within reach across Europe. We started with a simple question. What do you actually keep, if you strip grooming back to its essentials? The answer was seven. Cleanse, texture, hold and finish. Plus a short beard ritual for those who need it. We refined each one until nothing was left to remove. No overflowing shelf, no decisions you don't need to make. Just the pieces that earn their place. 01 Less, done well. A short list of products, each formulated until it's genuinely good. Not merely good enough. 02 Salon-grade, everywhere. The standard of a professional's chair, made simple enough for your own bathroom. 03 Quiet by design. A finish that never announces itself. You should look like yourself, on your best day. Seven elements. One ritual. Now within reach across Europe.
Poortland 66, 1046 BD, Amsterdam, Nederland
- info@element-haircare.com
- element-haircare.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Fijne haren produchten
Fijne clay!
Wavy ruikt heerlijk en werkt top
Deze producten werken super fijn en…
Deze producten werken super fijn en houden je haar goed in vorm!
Top product gebruik het altijd
Top product gebruik het altijd. Zeker halen als je iets voor in je haar zoekt

echt goede haarproducten
echt goede haarproducten, mijn krullen zien er kapot goed uit nu.

Fijne haarproducten bevalt goed

Svar fra Element Haircare
Goeie sea salt spray blijft in model…
Goeie sea salt spray blijft in model werk goed

Top producten
Top producten! Mijn zoon gebruikt ze graag

Goeie producten
Goeie producten, blijft goed zitten. Ik gebruik het nu aantal maanden zit perfect.

Svar fra Element Haircare
Ik vindt de producten erg goed omdat me…
Ik vindt de producten erg goed omdat me haar niet zo dik is dus kan ik met de producten me haar dikker maken werkt echt heel erg goed en je haar zit ook meteen goed voor de hele dag

Top product
Het is een goed product ik gebruik het vaak het ruikt lekker en goede kwaliteit

Svar fra Element Haircare
ik vind de haar producten super goed… dat is omdat mijn haar niet zo dik is en met de kwaliteit van de producten kan ik mijn haar daardoor wat dikker maken en goed stylen het werkt echt super goed
ik vind de haar producten super goed vooral de zee zout spray en de klei voor in me haren en de wax dit houd mijn haar super goed en mooi en lijkt het ook dat mijn haar ook wat dikker is zodat ik het mooi kan stylen

Mooi product
Gebruik de Wavy Curl Cream Nr. 6 voor mijn slag en lichte krullen. Geeft mijn haar meer definitie en zorgt dat het mooi in model blijft zonder zwaar aan te voelen. Erg tevreden!

Svar fra Element Haircare
De wavy curlcream is zeker een aanrader…
De wavy curlcream is zeker een aanrader werkt erg goed

Svar fra Element Haircare
Fijne haarproducten en ruikt lekker!
Fijne haarproducten en ruikt lekker!

Fijne haar producten
Fijne haar producten, weinig voor nodig

Miracle review
Gebruik nu 3 maanden miracle en het werkt erg goed vooral als je het in 2 keer aanbrengt zit het goed voor de dag

Svar fra Element Haircare
Blijft lang en goed zitten
Blijft lang en goed zitten, eind van de dag zit mijn haar nogsteeds goed.