Kjøpte AirPods fra denne butikken for jeg hadde mistet mine gamle. Ekstremt lang leveringstid. Fant de gamle igjen i mellomtiden og ville sende i retur. De sa det ikke gikk siden det var et brukt prod... Vis mer
ELease Store is an electronics online store that sells quality products at a reasonable price. All our products come with a guarantee. We use one of the world's largest carrier companies for worldwide shipping. We are here to help you between 15:00 -23:00 (Monday-Sunday)
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
God service og effektive kundebehandlere
Victor fra kundeservice har vært helt utrolig til å svare meg raskt og hjelpe til med garantien på mine AirPods, anbefales på det sterkeste. Takk for god hjelp👏🏽

Svar fra ELease Store
Hyggelige priser og god service :)

STYR UNNA!!
STYR UNNA!!! Det står på nettsidene at varen er på lager, men det er ganske tydelig at de ikke har det… meldingen fra posten kom fort, der det stod at avsender har gitt beskjed om at pakken er på vei. Etter 14 dager, så er meldingen fortsatt den samme. Skrevet Mail til de, der de beklager med stor pågang og lang leveringstid. Ønsket å få refundert pengene, fikk ikke hele summen refundert. Opplever firma som useriøst.
Utrolig god service
Utrolig god service! Anbefales på det sterkeste.
Victor fra kundeservice ga meg god…
Victor fra kundeservice ga meg god oppfølging og tilstrekkelig med informasjon om renewed produkter og status på min ordre. Fikk pakken etter ca 14 dager. Fine priser for meg som ikke har så god råd om dagen som student :)
Anbefales!
Vant en giveaway fra nettsiden. Vant en Marashall Willen, Mode EQ, Rettetang og hårføner. Rettetang var tilsynelatende uåpnet. Samme med ørepropper. Alt fungerte akkuratt som det skulle og kunne egentlig ikke vært mer fornøyd. Om jeg skal klage på noe er det at høyttaler ikke vil fungere med app, så jeg ikke kan gjøre EQ innstillinger på den. Kommer absolutt til å handle herfra når det blir mer å velge i!
Billigere og bra airpods Max
Billigere og bra airpods Max. Fornøyd
God pris og bra kundeservice…
God pris og bra kundeservice oppfølgeling. Anbefales!
Styr unna
Styr unna! Sier de selger iphone 13, men viste seg å være en xs, som har fått iphone 13 deksel med pålimte linser. Betalte 9500,- for en telefon som er verdt 4000,-. 90 dagers fornøyd garanti var også bare en bløff. Nå sitter jeg her med en mye dårligere telefon enn det jeg har betalt for. Telebutikken sa jeg har blitt utsatt for svindel.
Bestilte AirPods Max - Fikk Replica
Kjøpte AirPods Max hos Elease store, fant ut at de leverer ikke orginale AirPods Max, men replicas fra leverandører på Amazon.
Det er meget skuffende at de fremstiller produktet som en original, brukt, refurbished headset, og ikke en replica som ikke er AirPods Max.
Headsetet ser ekte ut, helt til man merker at esken har skrivefeil, led lysene på headsetet lyser feil farger, og lyden er ikke i nærheten til originale Apple AirPods Max produkter.
Å selge replicas er ulovlig i Norge. Så det Elease Store driver med er ulovlig. Elease Store svarte med å si at «Replica produkter blir konfiskert i tollen». Dette er det dummeste argumentet de brukte for å bevise at det er ekte Apple vare. Til slutt, fikk jeg mulighet til å få pengene tilbake; men det er svært skuffende at mange kjøper denne fake headset for kr 4990, og tror de får en ekte vare.
Eneste endringen er det som ligger under.
SVAR TIL ELEASE STORE:
Dere sier «Disse er fornyede Apple produkter som har blitt total renovert og fornyet av Elease leverandører og ikke Apple. Programvaren samt tilstand vil variere fra produkt til produkt.».
Disse produktene er IKKE fornyede APPLE produkter i det hele tatt. Disse er replicas. Disse er ikke AirPods Max, de har aldri vært AirPods Max, de er replicas! Man ser det på kvaliteten, lyden, og esken (som har til og med SKRIVEFEIL).
Er ganske sikker på at det dere selger er Replicasene på videoen her som har tittel «Airpods Max Genuine vs Clones/Replicas Full Review (4K HDR)» av MA Tech
Anbefaler alle som har kjøpt AirPods Max fra Elease Store til å ta seg en tur til Eplehuset for å prøve ekte originale AirPods Max de har i utstilling. Da merker man fort at man har blitt lurt.
(Melding til Trustpilot: Ikke slett denne kommentaren. Alt dette kan dokumenteres, gjennom epost meldinger med Elease Store, og bilde bevis).

Uprofesjonell kundeservice
Bestilte et par Beats Powebeats ørepropper i september. For det første brukte de en måned på sende meg disse da de ikke hadde de på lageret, når de først kom få funket de ikke. Dette var ikke blitt sjekket før de sendte de til meg, beklaget de for. Fikk så tilbud om å få andre ørepropper eller et nytt par av de samme. Jeg ønsket meg de samme, noen dager senere får jeg beskjed om at de ikke har disse og det er ingenting annet å gjøre enn at de refunderer meg beløpet.
Jeg ventet til sammen 6 uker på et par ørepropper som jeg til aldri fikk. Som kompensasjon tilbydde de meg først 10, 15-20 og til slutt 15% avslag på neste kjøp. Hele opplevelsen har vært så rotete på hva de har på lager og har mulighet til å tilby meg. Grunnen til dette var at de kun har en person som jobber på kundeservice sa de. Anbefaler de ikke, dog de har et godt konsept. Skuffende.

Svar fra ELease Store
En aktør som har fokus på…
En aktør som har fokus på kundetilfredshet:) enkel og ryddig prosess!
fin nettside
fin nettside, enkel å finne frem til produktene og billige gode priser for meg som student som trengte nye airpods 🥳😃
eneste å klage på er at leveringstiden tok 2 uker
Fornøyd kunde.
Fornøyd kunde.
Opplevde rask og god kundebehandling da jeg klagde på produkt. Feil ble rettet opp raskt😊
Superfornøyd
Beste kundeservicen jeg noen gang har hatt☺️
Beste kundeservicen jeg noen gang har hatt, de hjalp meg med problemet og sende ny vare innen 2 dager ingen diskusjon ☺️
Beste nettbutikk opplevelsen jeg har hatt!
Kjøpte et Fornyet airpods, iphone og må si jeg var skeptisk til å begynne med men når produktene kom fram i original boks samt ekstra utstyr ble jeg positivt overrasket samt både føltes og så disse ut som nye! Noe jeg ikke forventet med tanke på at det var fornyede produkter men her får man virkelig verdi til pengene. Gode priser og produkter.
Veldig fornøyd med kunde servicen også.
Tommel opp 👍