Egelund Dyreklinik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er rigtig glade for Egelund Dyreklinik! Vores kat Phoebe er adopteret fra deres internat. Vi har brugt dyrlægen flere gange og det har været en god oplevelse hver gang. Dyrlægen (i vores tilf... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft mine 2 små chihuahuas ude ved Lise og co i snart 11 år og vi er altid blevet passet godt på har altid kunne få fat i nogen og bliver altid godt behandlet. Lise kender mine hunde rigtig godt o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har købt 2 katte fra klinikken. Super sødt personale, som forstod hvad vi søgte. Får også klippet deres klør og tjekket tænder, køber deres foder i butikken, virkelig omsorgsfuld, vejledende og pro... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Veterinær
  2. Dyresykehus
  3. Dyrevernsmottak
  4. Kjæledyradopsjon
  5. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

Vi er der for dig og dit dyr. Egelund Dyreklinik er et topmoderne dyrehospital med gode faciliteter og udstyr samt ekspertise. Klinikken ligger på Gårsdalsvej 30 i Ravnstrup ved Viborg, og vi behandler alle smådyr men især katte og hunde. Vi har også en stor viden om kaniner. Kontakt os altid gerne ved spørgsmål. Vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse - altid. Telefon 5123 5270 info@egelunddyreklinik.dk Egelund er en dyreklinik med fokus på faglighed og tryghed for dyr og ejer, og vi har en adskilt hunde- og katteafdeling samt internat på samme matrikel. Hunde og katte er også adskilte under indlæggelse, og der bor en dyrlæge på stedet. Vi går meget op i rådgivning og forebyggelse, og vi udfører de fleste operationer og behandlinger men samarbejder også med specilister, når der er behov.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan slet ikke anbefale egelund dyrklink…

Kan slet ikke anbefale egelund dyrklink de hold den natten over da den hade fået det ret skidt dagen efter siger de at han overlevede men skal leve på skånekoste osv og 1 time efter afliver de hunden uden og spørger os om lov eller vente de 10 min på at vi kom og sagde farvel eller noget!!!! Hold jer væk fra denne dyrlæge!!!! Og alt man siger bliver ignoreret

8. juli 2024

Kære Amalia
Tak for din feedback. Vi forstår ikke helt din anmeldelse og vil rigtig gerne i kontakt med dig om din oplevelse, så vi kan undersøge hvad det er du har oplevet, der gør, at du ikke føler dig hørt. Du er altid velkommen til at ringe til os i klinikkens åbningstid så vi kan undersøge, hvad der er sket

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kompetente og søde ansatte i en flot ny klinik.

Vi kom til dem med vores ældre kanin, som er begyndt at gå lidt underligt og tabe sig. Vi frygtede det værste og var klart nervøse. Vi blev taget imod med forståelse og respekt - og vi fik lagt en plan for, hvordan hun kan komme sig igen. Hun havde vist spist noget i græsset, hun ikke kan tåle.

22. april 2024

Svar fra Egelund Dyreklinik

Tak for de pæne ord - vi behandler en del kaniner og har gjort vores bedste for at sætte os ind i dette dyr, som kræver særlig kyndig hånd ved en dyrlæge. Vi har også gennem årene på vores internat hjulpet og behandlet mange kaniner i nød, og det vil vi også gøre fremover.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi har adopteret vores 2 katte her

Vi har adopteret vores 2 katte her. Hver gang jeg har været derude med kattene har jeg følt at blev prakket noget på. De går meget op i at jeg køber deres åndssvagt dyre kattemad for det er det bedste for kattene. Men når jeg så spurgte om der ikke var billigere alternativer blev jeg bare mødt med et bestemt nej. Mine katte lever ikke af hverken kitekat eller whiskas men jeg nægter at give 400-500 for 3 kg kattemad 😕 og når jeg har overhørt dem guide andre der vil adoptere katte så gør de det på en måde så jeg ville blive skræmt. Så skal man anskaffe sig det og det og det osv. og det er al sammen det dyreste alternativ 😕 derfor har jeg valgt at skifte.

7. desember 2023

Kære Marie-Louise
Vi er kede af at du har oplevet vores rådgivning som anmassende og som et forsøg på at påtvinge dig at købe produkter til dine katte. Vi forhandler flere fodertyper og fra flere producenter, og kun fordi vi oplever, at det pågældende foder er godt for dyrene.

Vi forsøger altid at være åbne og faglige, når vi anbefaler et foder, herunder foder til katte med særlige behov som ofte ligger i den prisklasse, du nævner her. Vi tilbyder en række rabatter til faste kunder, og vi forsøger at rådgive på en måde der gavner både ejer og dyr.

Vi vil gerne høre om din oplevelse, da vi ikke normalt møder denne kritik, og gerne vil være endnu bedre, da rådgivning er vigtig for os - både på klinik og internat. Det sidste gælder jo dyr, der allerede en gang har været svigtet, og derfor ligger det os meget på hjerte, at disse dyr via os flytter til varige og ansvarlige hjem, hvor de nyder en høj status og vores anbefalinger skal ses i det lys. Samtidig betyder hver enkel kat noget for os, da vi ofte har kendt dem siden de var i pleje som helt helt små. Vi har derfor også et ansvar over for den frivillige plejefamilie, der har taget katten ind i deres hjem og liv som deres egen, når vi formidler kattene til nye hjem

Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak om din dårlige oplevelse, så vi kan blive endnu bedre og forstå, hvad den præcis bunder i

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft Egelund dyreklinik i 6 år…

Vi har haft Egelund dyreklinik i 6 år og haft mange hvalpe både vores egne og en del vi har været foderværter for .. alle har hygget sig på Egelund.. Vi har haft en hunhund med sprængt livmoder som Lise reddet livet på og en hanhund med svær tarminfeksion som hun også fik igennem .. Vi har haft mange oplevelser med Egelund og Lise og kan kun varmt anbefale hende og stedet .. man skal lede længe for at finde så hjertevarmt et sted for både dyr og mennesker ..

25. september 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, følte os trygge ved at have vores kat til behandling på klinikken. Oplever stedet pænt og rent, venlig og kompetent personale, god information og vejledning igennem hele forløbet.
Kan varmt anbefale Egelund dyreklinik

5. september 2023

Fantastisk sted

Utrolig kompetent, omsorgsfuld og grundig behandling af min hund, som har pådraget sig en slem omgang svamp i ørerne. Både dyrlæge Lise Svejgaard og dyrlæge Ane har behandlet min hund med den største professionalisme. Min hund, Karlo, elsker at komme hos Egelund Dyreklinik, og personalet er altid meget imødekommende. De tager sig den tid, det tager, at behandle ham, så vi venter gerne nogle minutter i venteværelset, hvor jeg kan nyde en kop friskbrygget kaffe. De varmeste anbefalinger herfra.

4. desember 2022

Fortjener ingen stjerner

Hvis man kunne give "en bar numse at trutte i" i stedet for en stjerne, havde jeg givet Egelund Dyreklinik og Lise Svejgaard det!
Jeg var bestilt til at give tilbud på indretning af ny dyreklinik.
Lise Svejgaard løb imidlertid fra regningen og nægtede at betale det aftalte beløb. Hun glemte også tidspunktet for vores møde, ligesom hun heller aldrig fremsendte det aftaler tegningsmateriale.
Der ud over oplevede jeg hjemmet og klinikken som særdelses snavset, rodet og fyldt med hundelort.
Jeg er selv hundeejer og kan absolut ikke anbefale Egelund Dyreklinik.

15. august 2022

Kære Mariann
Vi forstår ikke helt din anmeldelse, da vi ikke har kendskab til aftaler indgået privat eller med ledelsen. Denne side omhandler vores dyreklinik og de ydelser, vi tilbyder der, og her har vi et meget dygtige personale der dagligt gør deres bedste for dyr og ejere.

Vores klinik rengøres af dygtige folk efter gældende retningslinjer for faget

Kan klart anbefales

Har haft den bedste oplevelse ved klinikken. Min frikanin stoppede med at spise. Og med det samme kunne vi komme med kaninen, og den blev der i 2 døgn, indtil de var sikre på den var rask, nok til at vi kunne overtage ham igen.
Det er en dyrelæge, som havde styr på tingene, og som forklarede mulighederne og risikoen.
Jeg syntes det er vigtigt, at når man skal have sin dyr til dyrelæge, at der er tillid fra kundes side. Og det var der helt igennem hele forløbet, og jeg vidste at hvis han ikke kom i bedring. Så kunne vi IKKE have fundet en bedre dyrelæge.
De kan klart anbefales!

13. april 2022

Altid god behandling

Altid god behandling! De er altid klar til at rådgive - om man er der fysisk eller ringer ind. Vi har selv købt vores kat hos dem, og kommer der hver gang vi skal bruge en dyrelæge, selvom det ligger 1 times kørsel væk - så er man altid sikker på god behandling og at de vil dyrene det bedste

5. september 2021

Jeg kan kun anbefale Egelund Dyreklinik

Jeg kan kun anbefale Egelund Dyreklinik. De var så søde og professionelle, da jeg henvendte mig med min kat grundet sygdom. Jeg kunne mærke, at personalet ville min kat og jeg det bedste. Medarbejderne var gode til at tage sig tid til at svare på alle mine spørgsmål, også de dumme. De viste Lester en omsorg, som jeg sætter så meget pris på. Tusind tak for hjælpen med Lester. Hvis man overvejer at henvende sig til Egelund Dyreklinik, kan man roligt gøre det.

9. august 2020

Utroligt uhøfligt

Vi var ude og kigge på en kat som vi kunne adoptere, men vi blev først mødt med at skulle stå og vente i 20 minutter hvorefter der kom en helt ufatteligt bedrevidende dame. Først sagde vi at vi gerne ville have en hun killing, og vi fik så først vist en han, men hun fortalte os at vi nok hellere ville have en han. Vi spurgte ind til forskellige ting og vi fik intet svar på nogen af vores spørgsmål.

24. juli 2020

Kære Jeppe
Tak for din feedback. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse på vores skønne internat. Heldigvis er der sket meget på fem år, og du er altid velkommen igen

Vi går meget op i at macthe kat og ejer, og derfor er vores adoptionsprocedure anderledes end mange andre internater. Hver enkel kat har allerede været i nød og det er vores opgave at sikre, at kattens nye hjem er det helt rette, da en kat kan blive over 20 år og derfor er en stor beslutning.

Vi har også et ansvar over for de fantastiske frivillige, der stiller hjem og hejrte til rådighed, både når de passer kattene til dagligt og når de er plejefamilier. De ønsker også, at den enkelte kat får det helt rette hjem

Vores rådgivning skal derfor ses i det lys.

God dyreklinik

har brugt Egelund Dyreklinik til både kat og hund i et års tid - jeg oplever gang på gang god service, god vejledning og god personlig betjening.
Mine dyr er glade for at komme der, og går glade derfra.
Desuden oplever jeg stor professionalitet både i behandlingen af dyrene, generel kundeservice og når noget eventuelt skal omkring forsikringen.
Jeg er fantastisk godt tilfreds, og det samme er mine dyr.

25. oktober 2019

Svar fra Egelund Dyreklinik

Tak for din positive feedback

Vurdert til 1 av 5 stjerner

To marsvin og dårlig service.

Jeg havde to Marsvin som jeg kom ind med forskudt af hinanden.

Den ene kom jeg ind med med en brækket kæbe, hvor dyrelægen kunne se at der ikke ville være noget at gøre men alligevel fik jeg marsvinet med hjem igen for at se om den kunne klare sig natten over. Jeg fik en regning for konsultationen.

Dagen efter var det blevet endnu værre og hun sagde at det kunne man godt se og så blev den aflivet hvorefter jeg blev opkrævet en regning igen for konsultationen og for aflivning af marsvinet.

Det andet marsvin fik kræft og skulle aflives. Da jeg kom ind med den stak hun den først en gang, hvorefter der ikke skete noget. Dyrelægen sagde at blodkarrene nok ikke arbejde så hurtigt da dyret var temmelig svækket grundet kræften.

Hun stak ham derefter et andet sted, hvor der heller ikke skete noget og til sidst stak dyrelægen den lige i hjertet, hvorefter hun sagde: "det skulle vi nok have gjort fra starten at".

Herefter fik jeg en regning på 3 indsprøjtninger og en konsultation.

Jeg synes det er utrolig uprofessionelt og jeg vil ikke benytte mig af denne dyrelæge igen i fremtiden.

28. juli 2017

Svar fra Egelund Dyreklinik

Tak for din feedback, som vi desværre ikke har haft mulighed for at vende tilbage på før vi fik kendskab til denne side og kunne svare. Vi er dog kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og selvom oplevelsen ligger år tilbage, er du altid velkommen igen. Der er heldigvis meget som er anderledes efter mange år, og vi er altid lydhøre og klar til at forbedre oplevelserne, når vi kan

Stjæler katte fra børn

Stjæler katte fra børn. Luk stedet med det samme og bur kællingen inde. TYV!!!!!!

26. juli 2017

Hej Kasper
Dette er en side, hvor kunder kan vurdere vores dyreklinik og de ydelser, der tilbydes der. Vi forstår ikke hvad du mener. Som dyreklinik er det ejere, der bringer deres dyr til os, hvorefter de får dem hjem igen efter endt behandling, når dyret bliver rask.

Vi tænker derfor, at din anmeldelse er en fejl

MVH teamet på Egelund

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv