Große Auswahl und immer aktuelle Produkte. Die Seite könnte übersichtlicher sein, mit besseren Beschreibungen und Vorschläge welche Ersatzteile wozu passen. Aber die Ware ist immer gut und wenn man et... Vis mer

Die Liquids sind okay.....aber der Anbieter mit dem PostNL für Ebnferro in Deutschland arbeitet geht gar nicht. Mal Trans o flex, die klaun wohl die Pakete gerne, mal DPD, mal die Post.... Bisher kam... Vis mer

Ich bestelle schon seit 6 Jahren bei EBN-Ferro. Besonders der günstige Preis und der kostenfreie Versand ab 20,-€ Bestellmenge ist positiv hervorzuheben. Gelegentlich sind jedoch diverse Liqu... Vis mer

EBNferro is een typische online 'next day delivery shop'. Er zijn meerderen die dit beloven maar niet altijd (kunnen) waarmaken. Ik bestel al een tijdje bij deze winkel en 'they never missed'. Bovend... Vis mer

1. Butikk med e-sigaretter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

EBNferro.com is sinds 2010 dé winkel voor alles op het gebied van elektronisch roken. Voor startersets, onderdelen, e-liquid: wij hebben het. Met het principe goed service lage prijzen zijn al veel van onze klanten overgestapt op een minder schadelijk en goedkoper alternatief voor roken. We houden de regelgeving goed in de gaten om te zorgen dat al onze producten voldoen aan de laatste regels. Problemen worden simpel en eenvoudig opgelost. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons gemiddeld een 9,4!

4,3

Enestående

2k anmeldelser

Liquid

Habe schon sehr oft in diesem Shop mein Liquid bestellt. Preis /Leistungsverhältnis ist super.

22. mars 2015

TOLLER Shop

SUPER schnelle Bearbeitung, netter Kontakt, alle Fragen werden immer umgehend und ausführlich beantwortet! Gerne jederzeit wieder!

Leider wird mein Lieblingsliquid wieder aus dem Programm genommen :-((

16. mars 2015

good service

All kangertech products received were genuine, flavourtec liquids are made in Poland, but were pretty ok. Website could be a bit better - a this moment most of products are unsorted by type, only by brand, which makes navigation little problematic.

13. mars 2015

une équipe efficace !

EBN ferro est très sympathique et à l'écoute du client. Les délais de livraison sont très corrects, et le S A V est ok, ça fonctionne bien.

11. mars 2015

snel en zeker niet duur

Levering is zeer snel en accuraat. nooit fouten met betrekking tot de levering gehad.

ebn ferro komt vaak met leuke acties en heeft bij elke aankoop wat je doet een punten systeem. deze kun je vervolgens op een later tijdstip inwisselen tegen extra korting.

Het is De site waar ik mijn vape benodigdheden haal !!
En raad het iedereen aan !!

De shop heeft een groot assortiment en dus heel veel keuze.
Op het gebied van Eliquid merk ik wel dat er de laatste tijden een vrij beperkte voorraad is.

10. mars 2015

Svar fra EBNferro

Bedankt! We hebben gister veel voorraad weer online gezet, hiermee zijn veel producten weer beschikbaar.

Bon site pour la cigarette électronique mais de moins en moins bien

Site bon rapport qualité prix, cependant les produits en rupture de stock sont nombreux et longtemps. Je suis aussi déçus par l'arrêt des formats en 20 ml qui étaient vendus a des prix compétitifs.

Bon SAV

22. februar 2015

Cher Monsieur / Madame,
Nous sommes occupés enfin reconstituer le stock. Malheureusement, en raison de la vente de réglementation plus de 10 ml dans une bouteille pas permis.
À bientôt!

Good

Pretty good Shop, but too many empty "shelfs"...

19. februar 2015

Svar fra EBNferro

Hello, we had some problems, but are now very hard restocking. Thank you for your patience.

Uitstekende service!

Snelle levering, vragen zijn snel beantwoord en defecte producten worden zonder moeilijkheden direct vervangen en opgestuurd!

19. februar 2015

dit maal maar 3 sterretjes 1 reden e-liquids bijna altijd uitverkocht

koop nog steeds bij ebn na meer dan een jaar , jmmr dat veel goederen , voornamelijk e liquids steeds zijn uitverkocht . voor de rest prima site voor u electronische benodigheden en altijd snelle levertijden voor zowel gewone post als pakket @ ebn werk aan jullie voorraden ;)

17. februar 2015

Svar fra EBNferro

Wij zijn druk bezig alle voorraden aan te vullen! Binnen enkele weken is (bijna) alles weer op voorraad. Voor meer informatie verzoek ik u te mailen naar de klantenservice met uw specifieke vraag.

Frechheit

Bestell.Nr.200061851
Habe Artikel bezahlt, dann hatten Sie den Artikel nicht auf Lager, daraufhin haben Sie mir eine Gutschrift geschickt. Diese Gutschrift habe ich eingelöst, den Artikel habe ich bis heute nicht bekommen.

16. februar 2015

Svar fra EBNferro

Bitte Kontaktieren Sie zuerst die Kundenservice. Wir lösen immer alle Problemen.