Große Auswahl und immer aktuelle Produkte. Die Seite könnte übersichtlicher sein, mit besseren Beschreibungen und Vorschläge welche Ersatzteile wozu passen. Aber die Ware ist immer gut und wenn man et... Vis mer
Die Liquids sind okay.....aber der Anbieter mit dem PostNL für Ebnferro in Deutschland arbeitet geht gar nicht. Mal Trans o flex, die klaun wohl die Pakete gerne, mal DPD, mal die Post.... Bisher kam... Vis mer
Ich bestelle schon seit 6 Jahren bei EBN-Ferro. Besonders der günstige Preis und der kostenfreie Versand ab 20,-€ Bestellmenge ist positiv hervorzuheben. Gelegentlich sind jedoch diverse Liqu... Vis mer
EBNferro is een typische online 'next day delivery shop'. Er zijn meerderen die dit beloven maar niet altijd (kunnen) waarmaken. Ik bestel al een tijdje bij deze winkel en 'they never missed'. Bovend... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
EBNferro.com is sinds 2010 dé winkel voor alles op het gebied van elektronisch roken. Voor startersets, onderdelen, e-liquid: wij hebben het. Met het principe goed service lage prijzen zijn al veel van onze klanten overgestapt op een minder schadelijk en goedkoper alternatief voor roken. We houden de regelgeving goed in de gaten om te zorgen dat al onze producten voldoen aan de laatste regels. Problemen worden simpel en eenvoudig opgelost. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons gemiddeld een 9,4!
Contactweg 129, 1014 BJ, Amsterdam
- +31(0)858768865
- service@ebnferro.com
- ebnferro.com
Simply
Good flawors and fast delivery, what else can u ask for...
Supersnel en goede producten!
Producten besteld die keurig de volgende dag netjes verpakt werden bezorgd.
Zeer tevreden!
Super site!
Ik ben al een tijdje klant. Ik ben heel tevreden over de smaken (@37). Vooral de banaan is geweldig. Ik probeer iedere keer wat nieuws, maar kom eigenlijk altijd terug bij banaan.
Hele mooie en overzichtelijke nieuwe site. Klasse!
Fair, Good Price and Delivery
I can't say anything worse. Ebenferro delivered all reliable, pricy and I never got problems with my orders. Keep it up!
Goede betaalbare producten
Bestel bij dit bedrijf regelmatig. Het is betaalbaar, tot nu toe meeste op voorraad en snelle levering.
Heel goed
Ik koop niks anders dan deze annokin iclear 16
Fast, safe and cheap
Fast delivery to germany, good quality products. No complains.
Just perfect
Quick delivery, no surprise, good products, excellent client support
Schnell, zuverlässig und günstig
ich bin nun schon seit über drei Jahren Stammkunde und hatte in der ganzen Zeit noch niemals Grund zur Beanstandung.
Die Ware kommt gut verpackt, schnell und zuverlässig bei mir an.
So lange hier mein favorisiertes Liquid angeboten wird, werde ich auch gerne Kunde bleiben.
Prima
Goede bedrijf met goede producten. Snelle levering.
zu Friedenheit
Billige Akkus sollte mann nicht bestellen,Lieferung ist Pünktlich und ok,das einzige ist um das Geld zurück zu bekommen,ist ein bisschen schwer fällig!Angebot ist groß,war meistens zu frieden M.A.

Svar fra EBNferro
Fremragende...
Moderne e-cig produkter for enhver
Stort produktudvalg i hardware og e-juice
Rimelige priser
God service
Lynhurtig levering
Gratis forsendelse v/køb for 40 Euro
Pålidelig og venlig betjening
- lyder det ikke som om det er en god forretning
der tales om og et godt sted at handle ?
Jo - det er netop EBNferro som jeg taler om og varmt kan anbefale !
Top webshop!
Mooi webshop, makkelijke filters en een ruim assortiment!