EasyPark Danmark Anmeldelser

4 916

1,9

Da jeg kommer en time før sluttid. Kan jeg ikke afslutte tiden med stop parkering. Jeg prøvede flere gange uden held. Dette har været muligt tidligere. Det kan opfattes som det er med bevidsthed... Vis mer

Parkerer ofte i Flensburg(Tyskland).Betalingen foregår med PayPal tysk konto. I Tyskland er momsen på19% Easypark opkræver 25%moms. Prikken over i er så at en betaling i Euro bliver omregnet til Dkk =... Vis mer

For første gang i den tid jeg har benyttet Easypark, var der problemer med en kameraparkering som ikke standsede ved udkørsel. Efter telefonisk henvendelse og behagelig samtale med en medarbejder, ble... Vis mer

Easypark krever avgift selvom man har betalt døgnavgift på Q-Park samme døgn. Det må være en feil i deres algoritme. Uansett årsak skapper dette frustrasjon og arbeid for meg som forbruker.

1. Parkeringsplass

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

Under middels

5k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(4 916)

144 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Parkering burde være gratis alle steder.

Kære John

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at EasyPark kun får en stjerne af dig. Årsagen til dette er, at EasyPark ikke bestemmer, at parkering skal koste noget. Det er de private p-operatører og kommuner, som bestemmer, at de vil opkræve betaling for parkering. EasyPark er blot et alternativ til betaling af parkering.

Du ønskes en dejlig weekend.

4 stjerner fordi alt kan gøres bedre

4 stjerner fordi alt kan gøres bedre. Easypark virker let og enkelt, og da min app strejkede, var service helt i top.

Kære Mogens

Tak for din anmeldelse.

Tak for de flotte 4 stjerner, dem er vi rigtig glade for. Vi er glade for at du kan lide vores app, og at vi gør det nemt for dig at parkere. Det er netop det, som vi bestræber os efter.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Du ønskes en vidunderlig weekend.

Fungerer alltid

Kære Ingrid

Tak for din anmeldelse.

Tak for de meget flotte 5 stjerner, dem er vi rigtig glade for. Vi er glade for at du kan lide vores app, og at vi gør det nemt for dig at parkere. Det er netop det, som vi bestræber os efter.

Du ønskes en vidunderlig dag.

Let og enkelt

Let, enkelt og smart. Kan HELT sikkert anbefales.

9. mai 2019

Hej Nicolai

Tak for din flotte anmeldelse.

Det ultimative for os er når vores kunder vil anbefale vores produkt til venner og familie. Vi er meget stolte af, at det er lykkes - tusind tak for de flotte ord :-)

Virker super godt!

23. januar 2019

Hej Jakob

Tak for dine 5 stjerner!

Vi er glade for, at du nyder brugen af vores app og service - mange tak for din feedback.

HOLD JER LANGT VÆG FRA DEN FORRETNING

HOLD JER LANGT VÆG FRA DEN FORRETNING, fordi vi missede en regning, kom der helt i orden ca. kr. 15,- i renter. men så går det også galt for easypark, derefter bliver vi mødt med et inkassovarsel og gebyrer for kr. 900,- ALDRIG MERE EASYPARK.

15. november 2018

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at sagen er endt ud i inkasso. Det er meget ærgerligt.

Det lyder bestemt mystisk, og jeg kan ikke nikke genkendende til det forløb som du beskriver her, så jeg vil hjertens gerne undersøge sagen nærmere.

Du må utroligt gerne sende en mail med dine kundeoplysninger til info@EasyPark.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Lykke, EasyPark

Utilregneligt system.

3. juni 2018

Hej Julie

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Hvis du vil uddybe hvad du oplever af udfordringer, så ser vi meget frem til at høre fra dig på info@easypark.dk. Vi sidder klar til at hjælpe!

Håber på at høre fra dig, og du ønskes en rigtig dejlig dag.

Virker perfekt

Hej Morten

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget stolte af de rosende ord! Det absolut vigtigste for os, er tilfredse kunder, og vi glæder os over du nyder brugen af vores app :-)

Brian, EasyPark

Har allerede anbefalet jer til andre

Hej Karina

P-plads lokaliseret

P-plads lokaliseret, P-tid betalt, ikke flere bekymringer

Hej Mikael

Utilstrækkelig på nye lokaliteter

Easy Parks app ikke virker ordentligt på relativt nye lokaliteter. Har f.eks. oplevet, at appen ikke virkede på Reffen i København.
Jens Chr. Petersen

Hej Jens

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at ud oplever udfordringer med vores app. Jeg har allerede sendt din feedback videre omkring Refshaleøen videre til mine IT-kolleger. Hvis du generelt oplever udfordringer mange steder, så hiv endelig fat i os på info@easypark.dk eller 70221208 og vi vil meget gerne hjælpe og finde en løsning.

Mega nem app

Mega nem app, der virker hver gang.

Hej,

Super!

Super! Ingen problemer.

9. mai 2018

Hej Michael.

Hvor er det bare godt at høre, at du har så gode oplevelser med vores app! Tusind tak for stjerneregnen og de pæne ord - vi er meget glade for din anmeldelse.

Jeg ønsker dig en skøn Kristi Himmelfartsferie!

Mvh
Katja, EasyPark.

Fremragende App som er enkel

Fremragende App som er enkel, men effektiv.

8. mai 2018

Hej Tom.

Mange tak for at drysse stjerner på vores logo og for de rosende ord om vores app. Vi er virkelig glade for at høre, at du oplever appen som enkel og effektiv!

Jeg ønsker dig en dejlig weekend med høj, blå himmel og masser af godt humør.

Mvh
Katja, EasyPark.