Easy Living Costa Blanca Anmeldelser 3

1. Næringsmegler

Easy Living Costa Blanca har meglere med mer enn 25års erfaring fra prosjektmegling i Norge. Våre tjenester tilbys innen eiendom på Costa Blanca. Din trygghet - vårt ansvar. Gratis advokat med vår svensk- engelsk- og spansktalende advokat gjennom hele kjøpsprosessen.

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vi har veldig god erfaring med Easy Living

Vi har veldig god erfaring med Easy Living.
De er ekstremt imøtekommende og prøver hele tiden å møte våres behov.
For oss som er nye i søken etter eiendom i Spania, er det mye som er nytt og ukjent.
Easy Living deler hele tiden av all sin erfaring, og kommer med konkrete forslag til hvor man kan skaffe både det ene og det andre.
De har lang erfaring og en stor base av prospekter de kan vise ut i fra våre ønsker.
Det er merkbart at de kjenner folk overalt. Dette gir igjen en ekstra trygghet i forbindelse med kjøp av bolig.
De henter deg i bil, de har ved behov hundebur, vann og noe godt til barna dersom dere har med det.
Det som også føles betryggende med Easy Living, er at de til en hver tid svarer raskt både på telefon og mail.
For oss tilbyr Easy Living en totalpakke av service, erfaring og generøsitet.

Hilsen Paul og Siri Austad

9. januar 2025

Svar fra Easy Living Costa Blanca

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss og motiverer oss. Håper vi ser dere snart igjen :)

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i…

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Norge i over 16 år nå. Da jeg skulle kjøpe eiendom i Spania var det derfor veldig viktig for meg å finne en seriøs megler her nede. Maria og Easy Living har levert over all forventning både i forkant av kjøpsprosessen, underveis og ikke minst etter at kjøpet var i havn. Vi får kjapp tilbakemelding når vi lurer på noe og veldig god hjelp :-) Anbefales på det sterkeste til alle som vurderer kjøp eller salg i Spania.

20. februar 2023

Svar fra Easy Living Costa Blanca

Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er fornøyd når kunden er fornøyd. Lykke til med ny bolig!

Vi har fått svært god og tett, personlig…

Vi har fått svært god og tett, personlig oppfølging fra Easy living da vi solgte og kjøpte nytt hus i Spania.
Maria og Tor og deres samarbeidspartnere er behjelpelig med absolutt alt, fra å finne kjøper, spore opp nye hus til rett pris og kjøre oss på visninger.Super ekstraservice som vannflaske i bilen, lokalkunnskap om stedene vi besøkte og tips til hvor vi kan kjøpe møbler og få hjelp til hage og basseng. Uvurderlig!
Alt det juridiske ble tatt hånd om på en måte som gjorde oss trygge i prosessen og vi er kjempefornøyde. Tusen takk til Easy Living Costa Blanca.

13. februar 2023

Svar fra Easy Living Costa Blanca

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er bare å ta kontakt uansett hva dere trenger hjelp til. Lykke til med nytt hus!