EasyGO Benelux Anmeldelser 337

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Easgo E30 max. Dit is de beste elektrische scooter die er momenteel is. Robuust, mooi, breed opstap, snelle remkracht, grote actieradius, 33 km/u zelfs met mijn 110 kg !! Gewoonweg zalig om me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een jaar geleden kocht ik, samen met mijn vriendin, voor beiden een EasyGo X1 Turbo. De bestelling en levering verliepen heel vlot. We zijn blij met onze keuze voor deze elektrische steps. We hebben s... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Echt een heel zielig bedrijf, jammer dat ze hier makkelijk mee weg komen en dat dit nog kan in nederland. Heb mijn step van de zomer opgestuurd voor reparatie, ze hebben me aan het lijntje gehouden en... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onbetrouwbaar. Steps zijn snel kapot, klantendienst is vooral goed in het afschepen van klachten zonder gevolg. Update, nadat ik hier een negztieve review plaatste kreeg ik alsnog een voorstel va... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Scooterforhandler

Skrevet av virksomheten

EasyGO Benelux is the specialist in the field of electric mobility. We have a wide range of special electrical products including e-skateboards, e-motor bikes, e-scooters and hoverboards. EasyGO Benelux is an official dealer of several leading brands in the e-mobility industry. Our passion lies in electrical products that provide a unique experience and also contribute to a greener environment. We are driven by our desire to provide outstanding customer service in the emerging electric mobility industry, offering expert support and advice when our customers need it. You can go for a demo, test or maintenance in our showroom in Zuidland. You can immediately drive off on the product of your choice. We are happy to take the time for you and ensure that you receive solid advice. We want to make sure you have all the information to make a decision about your newfound freedom!

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Topservice

Ondertussen bijna 2 maanden in het bezit van mijn elektrische step. Omwille van het weer nog niet zoveel kunnen rijden, maar de keren dat ik wel kon waren genietend. Zelfs tijdens een weekendje ardennen waren die hellingen geen probleem.
Bij het oplooien is er iets stuk gegaan en had hiervoor de contactdienst gemaild. Eerlijkheid wordt blijkbaar beloond bij easygo want ze gaan het stukje opsturen zonder kosten, ook al valt dit normaal buiten de garantie.
Bedankt easygo !!!

7. november 2021

Beste aankoop!

Step werkt perfect en rijdt naar behoren! Ik had een hele hoop vragen aan easygo en ik werd zeer vriendelijk en correct behandeld! Zeker een aanrader dit bedrijf

26. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ongekende service en een supermooie step. Aanrader.

Heel fijn en snel geholpen met een ongekende service. Onderdelen besteld die snel werden geleverd. Een foutje werd op een hele mooie wijze opgelost. EasyGo doet aan klantenbinding door correct, snel en met een hele goede service klanten tevreden te maken. Mijn 2e step ga ik zeker bij hun bestellen.

15. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super snel en vriendelijk geholpen

Voor de zomer voor onze beide jongens een elektrische step gekocht. Bij levering bleek een van de twee niet goed te werken en deze weer retour gestuurd. Ondertussen mail contact en er werd een nieuwe step gestuurd. Helaas is deze nooit op ons adres aangekomen maar volgens de track en trace wel geleverd…. Weer contact, nu telefonisch. Wederom super vriendelijk geholpen door een dame. Vervolgens ging het contact verder via de mail. Er werd wederom een nieuwe step gestuurd en deze is in goede orde ontvangen. Onze jongens hebben er al veel plezier van gehad. De 5 ⭐️ voor dit bedrijf zijn DIK verdiend, wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf.

14. oktober 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Step laad na twee maanden niet meer op

Step laad na twee maanden niet meer op. Volgens de reperateur waterschade. Wel vreemd als de step alleen op droge dagen is gebruikt. Verder moet de step spatwaterdicht zijn en is de conclusie waterschade niet te controleren door de klant.
Na een mailtje waarin de evt. kosten, inclusief onderzoekskosten, arbeidsloon, verzendkosten etc, op zouden lopen tot 355,00 euro en na hun coulance 235 euro kon ik de step laten maken voor maar 88 euro!!!!
Leuk staaltje marketing nietwaar???
Mensen de stuipen op het lijf jagen door hoge reperatiekosten en dan veel minder rekenen zodat je denkt van laat ik het maar doen want dit scheelt veel geld.
Onderzoekskosten zijn 60,00 euro. En dan ook nog arbeidsloon durven te rekenen. Anderhalfuur om de bodemplaat los te schroeven en dan waterschade te constateren!! Wat een farce!!!
Dubieus bedrijf dit Easy Go Benelux!!!

13. oktober 2021
Logoen til EasyGO Benelux

Svar fra EasyGO Benelux

Beste,

Bedankt voor uw mail. Wij zien dat u een slechte review hebt geplaatst en dit vinden wij erg jammer. Wij hopen dan ook graag met u tot een oplossing te komen.

U geeft dat dat u uw step pas 2 maanden in bezit heeft en dat uw step waterschade heeft opgelopen. U geeft aan dat dit onmogelijk is. De monteur heeft de step geopend en heeft waterschade aangetroffen. Wij hebben de foto`s toegevoegd bij de onze mail naar u toe. Wij doen gewoon eerlijke zaken en maken iets niet anders dan dat het is.

Wij begrijpen uw woede en frustratie maar een elektrische step is niet geheel waterdicht. Wij geven ook aan dat wij het niet adviseren om in de regen en/of natwegdek te rijden. De step is inderdaad spatwaterdicht maar absoluut niet geheel waterdicht.

Wij hopen nog steeds op een goede afloop en hopen hier samen uit te komen met u.

EasyGO-Benelux.com
'

Super service

Heel tevreden, overzichtelijke site, en uitstekende service van Sarah van de customer service. Zeker aan te raden !!!

11. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Knappe service in een moeilijke…

Knappe service in een moeilijke situatie. Er waren problemen met de verzending (koerierdienst) van het product dat we hadden besteld waardoor de levering erg lang uitbleef. Na een supersnelle communicatie met de klantendienst knap opgelost. Sterke prestatie van easygo!

1. oktober 2021

Verre van professioneel

Easy Go TurboX1 besteld via website. Van 599 zogezegd naar 399 en nog 40 euro korting erbovenop. Geloof toch dat ik dezelfde bij Bol.com heb gezien voor nog minder geld. Als je ernaar vraagt op de chat via de site weten ze van niks. Na bijna 1 week nog niets in huis. Een meermaalse chat met de klantendienst op de site. Niet professioneel. Vol spellingsfouten. En zonder oplossend antwoord. Ik heb zelf achter mijn track en trace code moeten vragen. De chat beloofde een levering van 2-3 werkdagen. Nu 6 dagen verder en nog niets gezien. Na mailcontact kan men mij ook niet zeggen wanneer mijn bestelling eraan komt. Ik heb al schrik voor het product dat ik bestelde, laat staan bij een evt probleem van het product. Want professioneel is het allemaal niet. Teleurgesteld!
Step ontvangen. Van bestelling tot levering 7 dagen. Erg lang. Ik heb een negatieve review gegeven op de site. De step is merkloos, niks begeleidende brief van EasyGo. De uitleg in folder is gebrekkig en met spelfouten. En via de Chat nog moeten vragen naar de naam van de App. Ik vind dit niet professioneel.
Ohja, negatieve reviews worden niet gepubliceerd op hun site. Bovendien mag je je mening blijkbaar niet uiten want jullie wijzen me terecht in een mail. Schooltijd is al lang voorbij EasyGo. Communicatie=alles, eerlijkheid en transparantie ook. Een fijne dag 🌈

29. september 2021
Logoen til EasyGO Benelux

Svar fra EasyGO Benelux

Beste,

We vinden jammer dat u minder tevreden bent over EasyGO. Deze beoordeling is compleet het tegenovergestelde van de andere tevreden klanten. Wij staan bekend om onze goede klantenservice en nemen dan ook iedere klacht serieus.

U geeft aan dat u onze step goedkoper heeft gevonden op BOL.com echter is dit niet mogelijk. Wij zijn namelijk de enige aanbieder die deze step en alle overige elektrische steps verkopen op onze eigen website en maken geen gebruik van het platform BOL.com. Wij werken overigens helemaal niet met wederverkopers en/of resellers en om die reden kunnen onze steps niet worden aangeboden op BOL.com.

Er zijn helaas meerdere verkopers op BOL.com die misbruik maken van ons merk/logo en een eigen imitatie product verkopen, die niet overeenkomen met onze hoge kwaliteit en specificaties.

Wij hebben hier helaas geen invloed op omdat BOL.com dit helaas toelaat en om die reden meewerkt om klanten op te lichten en misleiden. Wij zijn wel bezig om dit gerechtelijk aan te kaarten omdat ons merk wordt misbruikt en wij hierdoor reputatie schade oplopen.

Graag wil ik u vragen om ons een e-mail te sturen naar info@easygo-benelux.com met daarin uw naam en ordernummer. Wij zullen dan direct naar uw order kijken en helpen u graag verder.

Update: 01-10-2021.

U geeft aan dat wij u terecht wijzen per mail echter is dit niet het geval. Wij geven enkel aan dat een slechte review niet nodig had geweest maar u ons ook een mail had kunnen sturen zodat wij onze kant van het verhaal hadden kunnen uitleggen. Zoals wij ook al in de mail zojuist hebben aangegeven.

Mocht u zich niet kunnen vinden in onze mail en de step is niet gebruikt dan kunt u de step binnen 30 dagen na aankoop retourneren.

Nogmaals wij vinden het erg jammer dat dit allemaal via een slechte review moet gaan en niet via een nette communicatie per mail.

EasyGO-Benelux.com

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topservice en vlotte afhandeling!

Zeer tevreden over de service en vlotte afhandeling van mijn 'Zero 10X-Pro' aankoop. Er werd ook steeds vlot geantwoord op mijn vele vragen per mail. Ik werd gerustgesteld. Deze online shop is alvast een aanrader!

15. september 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super tevreden over de service…

Ik ben super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van EasyGo Benelux, hun site is duidelijk en bezorging ging vlot. Hun elektrische fietsen en steps zijn goed geprijsd vergeleken met andere commerciële bedrijven.
Ik had 1.5 jaar geleden een hele fijne elektrische step van Windgoo gekocht en ik gebruik het nog steeds met heel veel plezier. Mocht er problemen zijn dan komen zij vaak met een fijne oplossing. Ik raad het echt iedereen aan om daar een leuke step of fiets te kopen.

9. september 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb goede ervaring met dit bedrijf.

Heb goede ervaring met dit bedrijf.
Mijn step was kapot gegaan echt kapot
Had een foto gestuurd en gevraagd of we dit samen konden oplossen. Binnen een dag meteen mail ja gaan we oplossen moest mijn step opsturen naar hun ook gedaan en dan zouden ze een nieuwe sturen top bedrijf reageert snel echt super

1. september 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv