Na nogal wat moeilijkheden werden de zaken toch snel en goed afgehandeld ! Mogelijk ligt de invulling van de tweede adreslijst aan de oorzaak. Een simpele toevoeging van bus of app kan voorkomen dat... Vis mer
Selskapet har svart
Ik bestelde het zwangerschapskussen, wegens nek en rugklachten. Ik ben hierover zeer tevreden. Wordt s ochtens uitgerust en zonder rug of nekpijn wakker. Geen pijnstiller meer nodig. Levering verlie... Vis mer
Ten eerste was mijn bestelling( Luchtreiniger - Air Purifier met LED Verlichting en HEPA Filter × 1)heel snel binnen. Ik heb hem voor mn slaapkamer gekocht en moet eerlijk zeggen ,ik word tegenwoordig... Vis mer
Zwangerschapkussen 28 sept besteld nog steeds niks ontvangen. Besteld op deze site omdat het zogezegd snel geleverd zou worden. Zijn al meer dan twee weken verder en nog steeds geen track & trace ontv... Vis mer
Selskapet har svart
Earkings is een Nederlands merk dat zich focust op artikelen van extreem hoge kwaliteit voor alledaags gebruik. Het brede assortiment bestaat uit artikelen gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik ben zeer tevreden over de diensten van het bedrijf dat zich bezighoudt met sleutelkluizen! De producten zijn van de hoogste kwaliteit en het gehele aankoopproces verliep vlot en probleemloos. Ik wil vooral de professionele klantbenadering benadrukken – het bedrijf heeft volledige ondersteuning geboden op elke stap van de bestelling en advies gegeven bij het kiezen van de beste oplossing. We zullen zeker blijven samenwerken en raden dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbare en functionele sleutelkluizen!
Goede service, snelle levering, topproducten.
Snelle aflevering..,voldoet aan wat ik hoopte en verwachte...slaapt heerlijk, ben niet zwanger maar fijn om mee te slapen..
Teleurgesteld
Door een fout van mij heb ik mijn bestelling niet gekregen. Hebt meerdere keer een mail gestuurd maar op mijn laatste geen antwoord meer gekregen. Op mijn mails hebt ik meerdere keren mijn fout recht getrokken. Ofwel wil ik mijn geld terug of toch nog mijn bestelling krijgen. Maar nu wel met het juiste adres
Bedankt bij voorbaat
Earkings marter verjager circa 3 maanden geleden besteld en,afkloppen, de marter is nog niet terug geweest.Dus erg tevreden over dit product
Wil een pakket retour sturen
Maar kan geen retour label aanmaken .

Svar fra Earkings
Een bijzonder handig apparaatje om zelf sigaretten te maken in no-time.
Product beschrijving klopt helemaal en heel snel geleverd en fijn compact apperaat
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.