E-Service Norge AS leverer 💩…
E-Service Norge AS leverer 💩 reparasjons tjenester for Electrolux.
Ringte inn fredag 27. oktober for å få fikset oppvaskmaskin som ikke lenger produserte varmtvann. De anbefalte fastpris reparasjon til 2999,-, og sa at hvis vi betalte med en gang ville de kontakte oss påfølgende mandag for å sette opp service time. Mandagen kom og gikk uten at noen ringte. Tirsdags morgen tar jeg kontakt med kundeservice og får nummeret til El Service AS som gjør reparasjoner for Electrolux. De svarte at vi ikke fantes i systemet deres og at vi måtte ta kontakt med Electrolux for å rette opp i feilen. Jeg tar kontakt med kundeservice og de bekrefter at de hadde markert saken vår som ferdig behandlet med en feil og beklaget. Han kunne dessverre ikke rette opp i dette, men sa at han skulle få en kollega med høyere rettigheter i datasystemet til å fikse feilen, og ringe oss opp igjen når feilen var fikset og forespørsel sendt over til El Service. Tirsdagen gikk uten at kundeservice tok kontakt. Jeg ringer opp igjen på da på onsdagen, og forklarer at noen skulle ringe oss opp igjen i går når feilen i datasystemet deres var rettet opp i. Kundebehandleren kunne se at feilen var der fortsatt og sa at de skulle få en kollega til å fikse opp i det og ringe oss opp igjen denne gangen også. Ingen ringer oss opp, men vi får på fredagen, altså en uke etter vi betalte for reperasjon at service time er satt opp 9. november, altså to uker etter vi betalte dyrt for å få fikset oppvaskmaskinen. Mandag 6. november, tre dager før reparasjonen får jeg melding om at service utsettes til 16. november, en uke til! -på grunn av sykdom. De forventer altså at vi skal gå nesten en måned uten fungerende oppvaskmaskin, og verdt å merke er reparasjonen forhåndsbetalt.
Jeg ringer inn og ber om å få en reparasjon snarest. De beklager så mye, og sier de selvsagt skal prøve å få ordnet med en ny servicetime tidligere, og lover å ringe meg opp så snart som mulig. Dagen går og ingen ringer. Tirsdag 7. november ringer jeg inn på nytt og forklarer saken, og sier at slik kundebehandling er uakseptabelt. Jeg ber om å få servicetimen avbestilt og pengene refundert. Kundebehandler sier han skal fikse det med en gang.
I dag (8. november) aner jeg ugler i mosen siden jeg ikke mottok noe bekreftelse på e-post eller sms om at service timen er avbestilt. Derfor ringer jeg inn og gjett hva… den er ikke avbestilt. I tillegg stiller de seg nå usikre på om de kan avbestille service timen og refundere de 2999,- kronene. Vi får se om de ringer tilbake i løpet av dagen med gode nyheter. Hvis ikke blir dette sak for Forbrukertilsynet.