Får nesten full pott av meg, ingenting å si på noe som helst ang service eller hvor enkelt å kjapt batteriene kommer fram på, eneste som gjør til at det ikke blir full pott er kanskje ikke en gang de... Vis mer
Jeg er ny høreapparatbruker, og det er første gang jeg bestiller tilbehør. Syns det var litt vanskelig å forstå i nettbutikken hva jeg trengte, endte med å sende en e post. Fikk rask og god hjelp med... Vis mer
Fikk tips fra apoteket om at jeg kunne bestille på nett. Nettsiden var oversiktlig og grei. Fantastisk at en slipper å lage egen profil for å få bestilt varer. Eneste grunnen til at det ikke ble full... Vis mer
Det er veldig enkelt å bestille fra denne butikken og det blir levert veldig fort. Veldig fornøyd med denne nettbutikken og anbefales på det sterkeste.
Affärsidén är att snabbt och enkelt leverera hörapparatsbatterier direkt hem i brevlådan, till ett avsevärt lägre pris än i apotek eller dagligvaruhandeln. Vi erbjuder beställning via telefon och har flera olika betalningsalternativ om du besöker vår hemsida.
Kryddstigen 20B, 802 92, Gävle, Sverige
- 08–22 56 00
- info@accessoryline.se
- horapparatsbatteributiken.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask levering
Pakken ble sendt veldig fort etter bestilling ,og ankom raskere enn forventet. Veldig bra
Enkelt å finne frem
Sparte 155 kr på denne leverandøren.
Sparte 155 kr. på handle samme mengde batterier som hos en annen leverandør i Norge. Som kunde er jeg kommet for å bli. 😀
Dere lurer sikkert på hvordan jeg fant frem til dere. Svaret er Copilot .
Ble lurt av smart webside
Ble lurt av smart webside, kunne kjøpt fra original leverandør til rimeligere pris.
Kjapp levering
Enkel og rimelig nettbutikk.
Husk å bruke post i Storgaten 4010
Sendet resten etter jeg har mottatt
Fikk veldig god oppfølging da Domer jeg…
Fikk veldig god oppfølging da Domer jeg hadde kjøpt ikke passet. 👍😊
Kjapt og greit 👍
Billig og bra
Rask levering av Phonak TV connector til markedets laveste pris.
Enkelt og greit
Rask levering og lett og få bestilt på…
Rask levering og lett og få bestilt på nettsiden
God beskrivelse av varer
God beskrivelse av varer, gode priser. Å veldig lett betaling. Så håper levering blir like god
Jeg bestilte batterier til…
Jeg bestilte batterier til høreapparatene, dere leverte og jeg er fornøyd😊👍
Jeg har ikke ment å bestille…
Jeg har ikke ment å bestille høreapparat batterier. Har ikke hatt behov for batterier på 6 år.
Bjarne Sitter
Oversiktlig nettside
Oversiktlig nettside. Enkelt å bestille👍🏻👍🏻👍🏻
Billigere enn alternativene
Billigere enn alternativene. Og varene er like bra. Stort sett bra leveringstid også, selv om basen er over landegrensene.