Skuffelse! Vi havde set frem til en fantastisk aften, da vi tidligere har besøgt restauranten på Dyvig badehotel for seks år siden. Blev imidlertid modtaget af en “ overtjener”, der kunne bruge et kur... Vis mer
Se hva andre synes
Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Vis mer
Vi så frem til 5* ophold (frokost, aftensmad og middag). Bestik og glas med madrester gav -1 stjerne. Frokosten var uden smag, så er vi på 3 stjerner. Middag i brasseriet var ok; men bestemt ikke til... Vis mer
Vi havde bestilt et ophold med 4 retters menu + vinmenu, værelse med søudsigt og morgen buffet. Vi har været på Dyvig 2 gange før, og stedet er absolut lige så vidunderligt som tidligere. Personalet e... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lækkert ophold❤️
Vi har lige haft en overnatning Dyvig badehotel og det var rigtigt lækkert😀 værelset nr 4 var hyggeligt og betjeningen i restauranten var i top 😀vi blev betjent af en ny tjener tror han hedder Anders var fra Fyn 🥰Fyn er fin det var Anders også vi nød vores aften med super lækker mad ❤️Vi kan varmt anbefale et ophold tak for det
Afbud på ophold på grund af Corona
Elendig behandling - måtte desværre melde afbud på ophold spotdeal start november måned på grund af Corona -desværre den samme dag som opholdet. Der blev fremsendt mail fra Dyvig badehotel om ny dato i december måned den 16.-17. med merpris på kr. 1.200 for to værelser - helt ok. Det var korrekt at afbud skulle ske senest 3 dage før opholdet - måske 30 dage. Tilbuddet om ny dato underskrevet af Karin Tramdach var åbenbart en fejl og blev trukket tilbage og således ingen ophold og betalingen tabt. Det er bare dårlig behandling, især når man pr. mail har modtaget forslag om ny dato.
Opgradering af værelse
Jeg havde fået foræret et ophold af min kæreste og forventningerne var store. Alt i alt havde vi et fint ophold, men vi havde også bestilt en opgradering af værelset så vi kunne nyde havudsigten. Som tidligere nævn i de øvrige kommentarer er det så som så med havudsigten pga et stillads lige uden for vinduet. Desuden lå der en seddel på sengen at man kunne trække gardinerne for morgen og aften pga håndværkerne. Da vi påtalte det ved vores afrejse kunne vi godt fornemme at vi nu var til besvær og godt kunne smutte. Vores ophold sluttede så med at der blev råbt ude fra baglokalet at "de kan få det til halv pris" så hotellet gav os en rabat på 175 kr. Mange tak for det.
Har lige været på Deal ophold og havde…
Har lige været på Deal ophold og havde opgraderet til havudsigt - havde læst de dårlige anmeldelser så var lidt lunken i forventningerne - men ALT ligefra modtagelse, værelse, mad og vinmenu samt morgenmad var i TOP - et rigtigt dejligt ophold
Lever ikke op til det niveau vi…
Lever ikke op til det niveau vi tidligere har oplevet på Dyvig Badehotel.
Sad alt for tæt i restauranten og maden burde ikke kaldes gourmetmiddag.
Sødt personale; men kvaliteten ikke af samme standart som tidligere, bl.a. den såkaldte overdådige morgenmad de lux levede slet ikke op til de tidligere gange vi har fået morgenmad på hotellet. Stor fejl, at det er tag selv bord.
På ingen måde køreturen værd. Desværre.
Vi fik i julegave et ophold booket gennem spotdeals, og betalte 1200 for opgradering af værelset til et med havudsigt (og yderligere et beløb fordi vi ankom en fredag). Alt i alt et ret dyrt døgn på hotellet. Imidlertid var hele udsigten spærret af et kæmpe stillads, uden vi på nogen måde blev kompenseret for det. Tvært imod fik vi den mest uforskammede tilbagemelding, da vi forsøgte at få en dialog med hotellets personale ved udtjekning - og efterfølgende i en skriftlig dialog.
I øvrigt var der ben i torsken (hovedretten) ved aftenens gourmetmiddag. For det blev vi kompenseret med en tør kop stempelkaffe, som vi selv måtte rykke for.
Vi forlod stedet stærkt skuffede, og kan på ingen måde anbefale nogen at bruge tiden på den lange køretur til Nordals. De 2 1/2 stjerne stedet har her på Trustpilot er ... langt over stedets niveau på service. Desværre. For resten af maden var dejlig, og stedet ligger smukt. Det er stedets direktør og koncept, der er problemet.
Under vejs fik vi i øvrigt at vide flere gange, at hvis man har købt et ophold med rabat, skal man ikke forvente samme service.... jeg forstår simpelthen ikke, hvordan Spotdeals overhovedet kan have en sådan leverandør i sin portefølje. Vi har aldrig tidligere oplevet at blive aktivt diskrimineret, fordi vi hoppede på et godt tilbud.
Larm og Håndværker – Øv.
Hej
Vi har lige været på Dyvig, 2 overnatninger i Junior suite,
Desværre havde de gang i istandsættelse lige uden for vores værelse, vi havde ellers netop bestilt et en lille suite med direkte adgang til terrassen, men her stod et stillads så vi kunne desværre ikke rigtig se noget ud af vinduerne og vi kunne da slet ikke benytte terrassen. Ikke nok med det men om morgenen begyndte de at pille stilladset ned, hvilket medførte usædvanlig meget støj. Herefter havde vi en maler stående direkte udenfor vinduet i et par timer og maler ”vores” vinduer, så det var ikke så hyggeligt at side der og få kaffe og spille et spil.
Mener bestemt hotellet burde have gjort opmærksom på denne istandsættelse inden ankomst, så vi havde haft mulighed for at aflyse, vi ville jo netop derned for at få fred og ro.
Da jeg ved check up nævnte vi ikke var så glade for vores ophold var svaret : ”Det er jeg da ked af at høre, det bliver 7000 kroner” …. Ingen afslag, ingen undskyldning, INTET en virkelig trist oplevelse når man nu betaler den slags penge for en god oplevelse. Sagt på en anden måde, til den pris SKAL tingene være i orden.
Øv vi må prøve et andet hotel næste gang.
Stig og Trine
Guldstykker i vaniljeisen?
Kaffe og kage: Hyggeligt og som forventeligt meget dyrt. Blev alligevel lidt overrasket da vi skulle betale 130 kr for 2x2 kugler vaniljeis til ungerne uden nogen former pynt. Ældste- drengen fortalte at der var nogle hårde stykker i isen. Det må næsten have været guldsstykker.. Til aften valgte vi at spise på restaurant Freja i Sønderborg, som er en af de fine! Her gav vi 35 kr for tre kugler med håndrullet chokoladepynt og uden guld! Måske skal Dyvig lige komme ned fra Månen?
Ophold
Fantastisk ophold. Skønt værelse, maden var i top og personalet var super søde. Kommer gerne igen. Forstår faktisk ikke alle de dårlige anmeldelser.
Dette sted er Unikt fantastisk og enestående
Dette sted er unik fantastisk og enestående 🌟vi var der 2 overnatninger min mand fejrede sin 60 års 🇩🇰 Det hele var tip top , værelserne super smukke , maden fantastisk ,servicen helt i top stedet får pulsen ned , det er ganske enkelt hygge på top niveau 🌟
Kan varmt anbefales 👍🏻 Vi kommer helt sikkert igen.
Tak for et fantastisk ophold.♥️
Det Var enligt en ok oplevelse på Dyvig men
Det var enligt en fin oplevelse på Dyvig Badehotel. Vi var famIlien afsted og bestilte frokost. Vi var 3 der skulle have stjerneskud på rugbrød. Stjerneskuddet var helt perfekt. Men synes godt i kunnet have smurt rugbrødet med smør eller lidt mere lækkert, at få det smørstegt på panden. Så havde det været helt perfekt.Det var lidt tørt at spise. Håber i vil forbedre dette!,. Skøn beliggenhed. Dejligt sted...
Efter at have sendt en klage over vores…
Efter at have sendt en klage over vores ophold, hvor vi blev mødt af en arrogant direktør, der fortalte at han ikke havde haft klager de sidste 10 år(underforstået at det var os der var besværlige) har vi nu modtaget et arrogant svar på vores klage. Direktøren svarede at man ikke kan stille alle kunder tilfredse og han ikke ønsker at se os igen på hotellet. Nu har vi læst mange af de anmeldelse der er på Trust Pilot og kan se at hovedparten af gæsterne er utilfredse. Mon ikke snart direktøren overvejer om det er hans ledelse der er noget galt med?
Smukt beliggende og hyggeligt fra start…
Smukt beliggende og hyggeligt fra start til slut. Dejlig mad og vin der matchede. Søde og opmærksomme tjenere. Eneste “problem” var, at portionerne var for store 😅
Smidighed i restordre!
Købte et ophold med mad og drikke via spotdeal, men da vi skulle bestille værelse blev tonen lidt stram da spotdeal blev nævnt, og vi kunne først finde en dato sidst i november, og kun mod et tillæg på kr300,- eller kr350,- spurgte om ikke det var muligt at få værelse og mad til de kr 2800,- vi havde betalt, men dem havde de ikke flere af inden tilbudets afslutning.
Smidighed var tydeligvis ikke et nøgleord her!
Dyvig Badehotel gav madforgiftning
I går ville vi med vores tre børn fejre vores 46-års bryllupsdag med en frokost på Dyvig Badehotel.
Frokosten endte desværre brat, da min kone fik et voldsomt angreb af maveforgiftning med opkastning, diarré og blackout og måtte køres hjem og konsultere vagtlæge.
Min kones spiritusindtag var ét = 1 glas champagne, så årsagen skal ikke findes dér!
Ved henvendelse til Dyvig Badehotel oplyser direktøren blot, at de er kede af det - underforstået: Sådan noget må I regne med kan ske hos os!
Så påtænker du at spise noget på Dyvig Badehotel, så vær klar over, at du løber en risiko, hvor Dyvig Badehotel højest bliver ked af det, hvis du bliver syg!
Vi kan selvfølgelig ikke anbefale det sted med den hygiejne og behandling! Den enlige stjerne er for beliggenheden
Frokost
Frokost - højt niveau ! Vi fik en rigtig god betjening og endnu bedre mad. Tak....
Manglende respekt for allergi og lang ventetid
Maden var generelt fin, ikke alle retter var dog prisen værd. Vi måtte selv hive fat i tjeneren næsten hver gang vi manglede noget. 3-4 gange røg der en masse service på gulvet i køkkenet bag os.
Det værste var dog, at jeg bestilte pandekager og bad om at få dem serveret uden nødder og mandler. Da portionen kom med mandler, gjorde jeg opmærksom på fejlen.
Tjeneren tog tallerkenen ud igen, fjernede mandlerne og genserverede portionen. Der var stadig en del mandler på, hvilket min søn opdagede efter jeg havde spist af pandekagerne. Vores aften endte derfor med at jeg skyndte mig ud af restauranten for at finde en allergipille. På min efterfølgende henvendelse til den restaurantansvarlige beklagede man, at jeg havde fundet en mandel. Ikke at man havde genserveret en tallerken fuld af allergener - så min konklusion er, at man ikke kan spise sin mad trygt på Dyvig Badehotel som allergiker. Det er anden gang, de serverer mig nødder eller mandler efter jeg har sagt, at jeg ikke skal have det. Det er så også sidste.
Dårlig og dyr oplevelse
Frokost med datter og 3 børnebørn. Lang ventetid på at kunne foretage bestilling. Tjener fører lang privat samtale med et andet bord i stedet for at betjene kunder.
Mad på det jævne. Fiskefilet stiv og tynd. Pommes friter kedelige. Børneret alt for dyr. 2 små Kyllingenuggets med omtalte pommes frites: 145 kr pr barn!!
Det værste: Min datter bad om en dansk vand og ind kom en karaffel med dovent danskvand sandsynligvis lavet på en sodastreamer med en gammel patron. Pris 150 kr!!
Hun ringede ad to omgange Og fik 2 mænd i telefonen. Begge var i forsvarsposition og lidt ubehagelige. En af dem fik hendes nummer og næste dag ringede en sød dame og lovede at sende 120 kr! Fint!! Kan se at andre også har været utilfredse med det dyre vand. Hvorfor fortsætter det?
Vi kommer ikke på Dyvig Badehotel mere og fortæller andre om vores dårlige oplevelse!?
Gennemført uprofessionel oplevelse
Vi overnattede på en “Romantik på Badehotellet” pakke, hvilket var en stor skuffelse og en gennemført uprofessionel oplevelse. Receptionen var tom da vi ankom, og da vi efter stort besvær blev tjekket ind, fik vi er værelse (en “juniorsuite”), hvor der allerede boede et andet par (der heldigvis ikke har på værelset). Værelset var meget slidt med gamle møbler med huller i betrækket og et utæt toilet, der løb ud på gulvet. Den romantiske middag var domineret af et meget støjende selskab på 15, der var sat sammen os andre. Maden var OK, men “sommelierens udvalgte vine” var en joke; det var rent Netto/Fakta niveau. Jeg bad om et andet glas rødvin til hovedretten, og fik det uden problemer - men fik så en ekstraregning på 195kr da vi tjekkede ud. Det afsluttede en gennemført uprofessionel oplevelse. Jeg har skrevet detaljeret feedback til hotellet, men uden at få noget svar... konklusion: Hold jer væk - et slidt hotel uden styr på tingene!
Flotte omgivelser
Desværre dårlig service og ringe udlærte tjenere: Ingen øjenkontakt, servere glassene ved at holde på det ovenpå!..altså holde det i kanten med fingerene.
Ingen præstation af maden.
Maden var noget smagløs og ikke noget at skrive om. (Spareribs var god)
Desserterne og stedet var i topklasse!
Vi blev opkrævet 300 kr for lunt vand, det med brus var dog koldt ;)
Problemet var bare vi ikke havde bestilt noget vand, de kom selv med det!
Kun værd at besøge for omgivelserne.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.