Snel bezorgd in deze warme dagen. Prima apparaat , snel.opgebouwd en geluid is perfect.Het gaat over de ventilator AV25G. Heb nu drie ventilatoren staan zeer tevreden.
Selskapet har svart
Na lang twijfelen omtrent de werking de kleine luchtkoeler besteld. Doos in omdoos werd snel bezorgd. De verpakking zag er degelijk en chique uit met stevige zwarte enveloppe waarin gebruiksaanwijz... Vis mer
Selskapet har svart
Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt — z... Vis mer
Selskapet har svart
Heb een Dynter AirPure Plus aangeschaft. Tijdens onze verbouwing hadden we enorm veel stof in huis. Sinds we de Dynter AirPure Plus gebruiken merken we dat de lucht veel schoner is. Hij is krachtig... Vis mer
Selskapet har svart
Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!
Achter de Carmel 30, 6511CT, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een goede, krachtige elektrische kachel hebben we besteld bij Dynter! Wij zijn positief verrast, omdat hij zo compact is en erg krachtig. De kachel kan roteren zodat de kamer overal verwarmt wordt. De display met de temperatuur en de afstandsbediening die eerbij zit vind ik grote pluspunten. Ik vind de kachel praktisch en krachtig, echt een aanrader!
Super service! Snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Stil apparaat en laat snel zien wat de temperatuur is en hoe de luchtvochtigheid is. Heel handig om te hebben!
We hebben de Dynter elektrische kachel besteld en zijn erg tevreden! We hebben net ons huis verbouwd en de vloerverwarming doet het nog niet. Dus zochten we een elektrische kachel die snel onze gehele woonkamer kan verwarmen. De elektrische kachel warmt snel op, erg blij mee!
Luchtreiniger besteld en dit verliep soepel. Apparaat doet goed naar behoren! Ben er erg blij mee
Wij hebben de Dynter Luchtontvochtiger besteld. Toen hij binnen kwam, waren we erg tevreden over het design. De touchscreen werkt naar behoren. Wij zijn erg tevreden!
Snelle levering en de luchtontvochtiger doet wat ie beloofd! Omdat we veel thuiswerken dit apparaat aangeschaft en dat bleek hard nodig. Fijn dat er ook een temperatuurmeter op zit!
Ik heb de Airflow Silent series DH251 besteld omdat we onder andere aan het verbouwen zijn in ons huis, het ontvochtigen van de ruimte is dan extra belangrijk.
Het bestellen ging vlot en de levering ook. Het apparaat is makkelijk te bedienen en doet goed zijn werk
Wat een fijn product!
Makkelijk in gebruik en reinigt grondig.
Ideaal voor keuken en badkamer.
Met de vele opzetstukken is het voor veel schoonmaakklusjes te gebruiken.
Het snoer had wel iets langer mogen zijn maar verder een ideaal product voor een kleine prijs!
Wat een top apparaat, handig in gebruik en mijn kleding is snel kreukvrij met alle haast in de ochtend!
Snelle levering. Apparaat werkt goed is 's-nachts geluidloos
Minpuntje: afstandbediening werkt niet op afstand!
Snelle levering. Handig apparaat voor het schoonmaken van plekken waar je met andere schoonmaakmiddelen niet komt.
Een keurige en vlotte levering van een net en goed functionerend product.
In ons geval een keramische kachel/ventilator.
Nou de bestelling kwam snel, alleen is retour gegaan want had hem niet meer nodig, maar gewoon top zaak de klantenservice was snel met reageren hoe alles verliep, pakket was even kwijt maar snel gevonden voor ze
Mega fijne, betaalbare en compacte stoomreiniger! Ideaal voor een snelle stoom-sessie in de kledingkamer als je haast hebt. Heel blij mee en zou hem zeker aanbevelen!
Ik ben heel tevreden over de stoommachine van Dynter! Ik heb hem gebruikt op mijn bank en het resultaat was geweldig — de stof werd schoon, fris en zag er weer als nieuw uit. Makkelijk in gebruik en duidelijk een product van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Ik heb de Dynter stoomreiniger besteld, levering was super snel, kleine prijs met veel opzetstukken! Ik wil hem vooral inzetten voor de voegen in de keuken en badkamer, krijg die voor geen mogelijkheid schoon. Dit apparaat werkt! Hij warmt snel op, geeft goede hitte en kracht.
Verbeterpunten: handleiding onvolledig. Er staat bv niet in hoe je hem voor de 1e keer moet gebruiken. Spreekt voor zich maar toch..
Daarnaast is er 0 uitleg hoe je hem moet gebruiken, bij welke vlekken, welk opzetstuk voor wat. Dat is een gemis.
Ondanks dit toch erg blij mee.
Ik heb eigenlijk nooit een kledingstomer gebruikt, maar ik ben erg tevreden over de Dynter! Hij is makkelijk in gebruik en binnen een paar seconden is hij klaar om te stomen. Heel fijn dat ik nu niet telkens meer hoef te strijken als ik kreukels uit mijn kleding wil halen. Top!
Ik gebruik de Dynter Luchtontvochtiger nu een tijdje en ben er echt blij mee! Hij is compact, stil en doet precies wat hij belooft: mijn kamer voelt meteen droger en frisser aan. Het waterreservoir van 900 ml is handig en makkelijk te legen, en het apparaat werkt heel efficiënt zonder veel gedoe. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of slaapkamer. Ik merk echt dat de lucht aangenamer is sinds ik hem gebruik. Echt een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke ontvochtiger zoekt!
Dynter Luchtontvochtiger in het washok geplaatst. Juist tijdens de koude vochtige maanden zorgt deze ervoor dat ik alsnog mijn was snel kan drogen in de kamer en hoeft het niet in de droger.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.