Snel bezorgd in deze warme dagen. Prima apparaat , snel.opgebouwd en geluid is perfect.Het gaat over de ventilator AV25G. Heb nu drie ventilatoren staan zeer tevreden.
Selskapet har svart
Na lang twijfelen omtrent de werking de kleine luchtkoeler besteld. Doos in omdoos werd snel bezorgd. De verpakking zag er degelijk en chique uit met stevige zwarte enveloppe waarin gebruiksaanwijz... Vis mer
Selskapet har svart
Onlangs een ventilator besteld bij Dynter en echt positief verrast. De levering verliep vlot en het toestel zelf voelt meteen kwalitatief aan. Wat voor mij vooral opvalt, is hoe stil hij werkt — z... Vis mer
Selskapet har svart
Heb een Dynter AirPure Plus aangeschaft. Tijdens onze verbouwing hadden we enorm veel stof in huis. Sinds we de Dynter AirPure Plus gebruiken merken we dat de lucht veel schoner is. Hij is krachtig... Vis mer
Selskapet har svart
Wij geloven dat comfort simpel moet zijn. Daarom maken wij producten die toegankelijk, betrouwbaar en direct bruikbaar zijn. Als Nederlands merk combineren we nuchter denken met slimme oplossingen. Technologie die niet in de weg zit, maar juist ondersteunt. Dynter - De slimme keuze voor dagelijks comfort!
Achter de Carmel 30, 6511CT, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel bezorgd in deze warme dagen.
Heb nu drie ventilatoren staan zeer tevreden.

Svar fra Dynter.
Ik heb een aircooler besteld en binnen gekregen,werkte niet voldoende waardoor ik ergens anders een mobiele airco hebt gekocht
Ik heb een mail gestuurd voor het retourneren die heb ik gekregen en dan moet je betalen daarvoor terwijl op de webiste staat binnen 30 dagen retourneren is gratis 🙄
Ik heb gemaild daarover en geappt maar krijg geen reactie
Hele slechte service

Svar fra Dynter.
Een hele fijne ventilator! Niet alleen een parel in je woning maar ook nog eens heel fijn te bedienen met verschillende standen. Wij zijn er vooral met deze hete dagen ontzettend tevreden over.

Svar fra Dynter.
Ik heb de Dynter Staande Ventilator gekocht en ben er ontzettend blij mee. Hij is heel krachtig maar ook heel stil, ideaal voor deze warme dagen. Echt een top product!
Na bestelling ook binnen een dag geleverd, dus niet te lang in de hitte hoeven te zitten.

Svar fra Dynter.
Wij hebben de staande ventilator besteld. Deze werkt heerlijk met deze warme dagen! Hij is lekker stil en heeft een fijne eerste stand die niet te hard is.
Yvonne

Svar fra Dynter.
Ik heb de dynterAV25G besteld en die was de volgende dag al binnen! Hij is super makkelijk in elkaar te zetten. Zo kun je binnen no time genieten van een koel briesje. Hij is erg krachtig en maakt niet veel geluid. Zelfs op stand 1 is het al genieten.

Svar fra Dynter.
Recentelijk heb ik de torenventilator van Dynter aangeschaft via bol.com nadat ik vele positieve reacties had gelezen. Helaas ben ik er na een paar weken al helemaal op uitgekeken.
Als eerste ging er van alles mis tijdens het opzetten van de ventilator. Op het LED scherm zit een sticker geplakt met een QR code waarbij je een video tutorial kreeg van de handleiding. Deze video was echter niet beschikbaar (“coming soon”). Daarnaast was het weghalen van deze sticker bijna onmogelijk en bleef er veel stickerresidu op het LED scherm over. Niet echt gebruikersvriendelijk.
Vervolgens moest ik volgens de handleiding een grote bout onderaan de ventilator losdraaien. Deze bout was door de fabriek zelf scheef opgedraaid waardoor ik na een half uur worstelen het pas los kreeg.
Na de installatie bleek ook nog dat de ventilator enorm wiebelt en een hele sterke fabrieksgeur de kamer in blaast (dat na twee weken nog steeds niet weg was).
Helaas geeft klantenservice ook geen antwoord op hun mails waardoor ik uiteindelijk de ventilator terug heb gestuurd. Vreselijk bedrijf dus, ik raad het af!

Svar fra Dynter.
Ik was al tijdje op zoek naar een stille, mooie ventilator, deze Dynter AV25G is perfect! Blij met mijn aankoop, stil in geluid en licht in gewicht en een mooi design

Svar fra Dynter.
Bij levering was er transportschade aan de ventilators , maar werden vervangen door dynter

Svar fra Dynter.
Toren ventilator besteld, volgens dynter verstuurd via post.nl, post.nl heeft hem volgens hun nog niet ontvangen dus kunnen hem dan ook niet komen leveren.
Ik probeer Dynter te contacteren maar krijg nergens reactie op.

Svar fra Dynter.
Na lang twijfelen omtrent de werking de kleine luchtkoeler besteld. Doos in omdoos werd snel bezorgd. De verpakking zag er degelijk en chique uit met stevige zwarte enveloppe waarin gebruiksaanwijzing zat.
Het apparaatje oogt eenvoudig, maar is wel degelijk gemaakt en het functioneert goed!
Ik woon Tiny met 20 m2 vloeroppervlak. De hele ruimte koelen kan deze koeler niet, wel lekker naast me aan werktafel en bed. Meerdere standen. Tevreden!
Vraag me af of ik de koeler ook kan laten werken terwijl deze aan de stekker oplaadt?

Svar fra Dynter.
Ventilator maakt veel lawaai, retourzending aangevraagd en krijg geen reactie

Svar fra Dynter.
Dinsdag 26 mei een torenventilator besteld bij dit bedrijf.
Vanwege de goede reviews hiervoor gekozen. Op de website stond aangegeven dat het de dag erna bezorgd zou worden. Dinsdagavond ook inderdaad een verzendbevestiging gekregen dat het met DHL bezorgd zou worden. Helaas na 4 dagen inmiddels nog steeds niets ontvangen en DHL geeft aan dat ze het pakket niet ontvangen hebben. Na mailen met de klantenservice (want telefonisch niet bereikbaar) werd aangegeven dat de vervoerder het druk heeft en ik het nog even moest afwachten. Vanmorgen gemaild dat het pakket nog steeds niet is ontvangen door DHL en dat ik graag verder onderzoek wil maar helaas geen reactie. Ik had vertrouwen in deze webshop maar dat was een verkeerde keuze. Had ik dit geweten dan had ik zeker een ander keuze gemaakt. Niet alleen dat we de ventilator met de warme dagen niet in huis hadden maar ook dat het pakket blijkbaar zoek is en er niets aan wordt gedaan behalve een standaard antwoord. Ik zou zeggen koop niet bij dit bedrijf.
(Andere pakketten van andere bedrijven wel gewoon ontvangen via DHL)

Svar fra Dynter.
Op 1e Pinksterdag zoekende naar een torenventilator terechtgekomen bij Dynter. Hier stond, ondanks dat het dus 1e Pinksterdag was, nog steeds: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Helaas hebben ze dit niet waargemaakt, maar de dag daarna werd mijn bestelde torenventilator wel bezorgd.
Dan de door mij bestelde Dynter airflow tv26g. Lovende recensies, dus dit moet m worden. Echter, de Dynter airflow tv26g is helemaal niet zo stil. Sterker nog, hij staat nu op nachtstand en het geluid is toch echt behoorlijk storend.

Svar fra Dynter.
De ventilator die ik gekocht heb bij dit bedrijf is echt serieus top! Hij maakt bijna geen geluid, maar blaast ondertussen alsof hij mij persoonlijk wil aanvallen... Ideaal met die temperaturen waarbij je normaal gesproken spontaan in je eigen woonkamer wegsmelt.
Eindelijk iets waardoor je gewoon nog een beetje normaal op de bank kunt zitten zonder dat je compleet kapotgaat van het zweet. En als bonus: hij ziet er ook nog eens fancy uit, dus hij staat niet alleen praktisch maar ook mooi in je interieur.
Kort gezegd: geen overbodige luxe, maar echt een must-have met dit weer!

Svar fra Dynter.
Als je de verpakking opent ziet het er al luxe uit met een zwarte envelop met de handleiding. De aircooler zelf is ook mooi. Echt riempje om vast te houden, chique uitstraling. Hij is niet zwaar, compact en mooi. Zelfs zonder water erin merkte je al verkoeling. Deze gaat zeker mee de caravan in met deze warme dagen!

Svar fra Dynter.
Ik heb de mini aircooler gekocht en ben er heel blij mee. Het is een compact, draagbaar apparaat dat je op je nachtkastje kunt zetten of mee kunt nemen op vakantie. Het is geen airco, maar als je er ijskoud water in doet geeft het wel hele koude lucht. Ik ben er blij mee.

Svar fra Dynter.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.