Duran heeft bij ons een tijd geleden een nieuwe meterkast geplaatst. Hij ging professioneel te werk en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ook toen ik later nog een vraag had, hielp hij mij snel e... Vis mer
Se hva andre synes
Duran heeft mij snel en goed geholpen. Ik had in een deel van het huis ineens geen stroom meer. De vriendelijke medewerkers hebben het probleem snel getraceerd en opgelost. Ongeveer 7 jaar geleden hee... Vis mer
De elektrotechnici waren keurig op tijd en hebben eerst met ons besproken wat wij precies wilden, waarbij zij heel goed met ons meedachten. Toen dat duidelijk was zijn ze direct aan de slag gegaan en... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer snel en netjes een offerte ontvangen met duidelijke omschrijving etc. En binnen twee weken werd de groepenkast vervangen. Top geregeld.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Duran Elektrotechnischbedrijs is een KvINL en SEI erkend elektricien. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd en ervaren elektromonteurs. We zijn meer dan 16 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, kantoren enz. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. We voeren alle elektra werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch bedrijf op de eerste plaats. Bent u opzoek naar erkend en gecertifieerd elektricien, dan kunt u met ons contact opnemen. Voor meer info kijk op: www.duranetb.nl
Kontaktopplysninger
Parkzichtlaan 182, 3544 MN, Utrecht , Nederland
- 0621826138
- info@duranetb.nl
- duranetb.nl
Heeft ons goed geadviseerd over een storing
Heeft ons goed geadviseerd over een storing, meteen praktische hulp aan de telefoon en eerlijk advies. Vertrouwen in deze vakman.
Hele nette en vriendelijke service
We waren op zoek naar een erkend electricien bedrijf dat een herstelofferte kon opmaken voor onze rechtsbijstand. Deze heeft Duran in hele korte tijd heel netjes en helder voor ons verzorgd. Op het moment dat we de schade (die een ander bedrijf heeft aangebracht) kunnen gaan laten herstellen zullen we zeker Duran inschakelen. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service!
Gehele elektra in huis vervangen en top service
Duran heeft bij ons al het elektra in huis vervangen nav keukenbrand. Dit hebben zij zeer vakkundig gedaan tegen een betaalbare prijs.
Half jaar later had ik nog een vraag over krachtstroom. Zij zijn diezelfde dag komen kijken naar groepenkast en inductie .
Niet alleen de werkzaamheden van het gehele elektra na brand is kwalitatief goed geleverd , maar vooral ook alle service die zij daarna verlenen.
Al met al een top bedrijf met vakmensen en zeer goede en snelle service.
Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en…
Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en snel
Ze hebben binnen no time op mijn app geregeerd omdat het geheel meterkast moest vervangen worden en wij hadden geen elektra kwamen ze als eerste vroeg in de ochtend bij ons en hebben fantastisch werk geleverd. Zeer zeker een aanrader mocht je ooit in Utrecht nodig hebben
Heel erg bedankt
Vriendelijk contact en snel geholpen
Top bedrijf
Top bedrijf. Vijf jaar geleden hebben ze alles geinstalleerd en alles werkt nog steeds naar behoren. Toen ik hen deze week een berichtje stuurde over een aardedraad waar iets mis mee was (door een andere partij) namen ze direct contact op en kwamen snel langs om het op te lossen. Communicatie ook snel en gemakkelijk.
Vervangen en uitbreiding meterkast
Duran EB heeft bij ons de gehele meterkast vervangen. Na het installeren van een warmtepomp, een warmtepomp boiler, 27 zonnepanelen (3 gescheiden installaties) en 4 thuisbatterijen, heeft Duran de nieuwe meterkast verder uitgebreid. Erg professioneel. Ziet er top uit en werkt perfect. Erg professioneel bedrijf.
Ben je op zoek naar een vakkundige en…
Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele elektricien met eerlijke prijzen, dan moet je bij Duran zijn. De klus wordt perfect uitgevoerd en gaat ook nog eens in een rap tempo. Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden. Bij mij hebben ze een dubbel stopcontact binnen aangelegd en ook nog een dubbel waterdicht stopcontact in de tuin. Super tevreden.
Duran elektriciteitsbedrijf heeft een…
Duran elektriciteitsbedrijf heeft een nieuwe groepenkast geplaatst. De communicatie was makkelijk en vlot. De werkzaamheden werden zorgvuldig en deskundig uitgevoerd. Ik ben er erg tevreden over.
Vervangen oude stoppenkast
Duran Elektrotechnisch bedrijf
heeft mijn oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe moderne groepenkast met 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar + 2 x dubbele stopcontact in meterkast.
Ik ben onder de indruk van de service, tijdens het offertetraject werd vriendelijk en snel gereageerd. Geen vraag was ze te veel.
Op de montagedag waren de heren keurig op tijd (ondanks het hondenweer vanwege de sneeuwval) De monteurs waren voorkomend en zeer vriendelijk. Het eindresultaat is echt naar verwachting. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Bij ons de meterkast vervangen. Snelle en goede installatie. Duidelijke communicatie en prijsafspraak. Vriendelijke monteur. Al met al een aanrader.
Top service
Duran heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst met 9 groepen inclusief kookgroep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Het contact verliep erg soepel en ze zijn altijd goed bereikbaar. Ze denken uitstekend mee en leveren echt vakwerk. Kortom: topservice!
Wil je betrouwbaar werk, snelle service en een eerlijke prijs? Dan ben je bij Duran aan het juiste adres.
Erg goede service (meterkast vervangen)…
Erg goede service (meterkast vervangen) tegen erg goede prijs! Zeker tevreden!
Uitbreding meterkast met 2-fase stroom
Duran heeft bij mij de stoppenkast uitgebreid met 2-fasen stroom t.b.v. een nieuw inductiefornuis. De communicatie verliep goed en de werkzaamheden zijn vlot en naar wens uitgevoerd, bedankt!
We hadden een hele fijne ervaring met…
We hadden een hele fijne ervaring met Duran. Ze reageerden heel snel op onze aanvraag en konden op korte termijn langskomen om het werk uit te voeren. We hebben in totaal 40 stopcontacten volledig laten vervangen, ongeveer 15 lichtschakelaars en een nieuwe groepenkast laten plaatsen die klaar is voor inductie, zonnepanelen en een elektrische auto. Ze hebben het werk heel snel en vakkundig uitgevoerd, voor een scherpe prijs. Echt een aanrader!
Echte vakmensen
Ze zijn echte vakmensen. En zeer voorkomend en beleefd.
Betrouwbaar, kundig, snel en netjes
Duran en collegas waren mij aangeraden door collegas en hebben in mijn appartement een nieuwe meterkast geïnstalleerd en inductie kookplaat aangesloten. Ik was zeer tevreden over de duidelijke communicatie en het geleverde werk. Ze waren snel beschikbaar en hebben netjes gewerkt.
Topservice en hard werkend team!
We zijn erg blij dat we Duran hebben ingeschakeld voor het aanleggen van extra stopcontacten, internetkabels en zelfs een loze leiding naar zolder in onze nieuwbouwwoning. Zijn mannen gingen bij aankomst meteen aan de slag en hebben hard gewerkt om alles netjes af te ronden. Ook over zaken die buiten hun reguliere werkzaamheden vielen dachten ze graag mee en kwamen ze met goede voorstellen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en meedenkende elektricien!
Super service
Ik nam in de ochtend contact op ivm waterschade aan mijn meterkast. Na sturen van foto’s was de conclusie helder. Dezelfde dag nog, voor 3 uur ‘s middags was de meterkast vervangen.
Super service!
Zeer goed geholpen in een spoedsituatie.
Zeer goed geholpen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.