Duran Elektrotechnisch Bedrijf  Anmeldelser 93

4,9

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

zeker aan te raden, prijsopgave via mail, afspraak maken en netjes de klus uitgevoerd, denkt ook mee als het toch anders moet. 2 extra groepen geplaatst en een CT meter die eigenlijk niet echt gepla... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektriker
  2. Boreentreprenør
  3. Strømleverandør

Skrevet av virksomheten

Duran Elektrotechnischbedrijs is een KvINL en SEI erkend elektricien. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd en ervaren elektromonteurs. We zijn meer dan 16 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, kantoren enz. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. We voeren alle elektra werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch bedrijf op de eerste plaats. Bent u opzoek naar erkend en gecertifieerd elektricien, dan kunt u met ons contact opnemen. Voor meer info kijk op: www.duranetb.nl

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goede elektricien

Goede elektricien, heeft electra aangelegd en ingefreesd en 2 groepen b8j gemaakt. Goede communicatie en betrouwbaar.

4. mai 2026

Bijzonder professioneel werk geleverd

De elektrotechnici waren keurig op tijd en hebben eerst met ons besproken wat wij precies wilden, waarbij zij heel goed met ons meedachten. Toen dat duidelijk was zijn ze direct aan de slag gegaan en hebben ze de oude groepenkast vervangen door een nieuwe waarin is voorzien in de door ons gewenste uitbreidingsmogelijkheden. Na het installeren van de groepenkast hebben we zelf alle eletriciteitsaansluitingen in ons huis getest en alles was in één keer goed. Verder ziet het er zeer professioneel uit. Het geheel was in een halve dag geïnstalleerd. Ik ben daarom bijzonder tevreden over hun werk, hun communicatie en hun adviezen en kan ze aan iedereen aanbevelen.

30. april 2026
Logoen til Duran Elektrotechnisch Bedrijf

Svar fra Duran Elektrotechnisch Bedrijf

Beste meneer Rene,

Nogmaals bedankt voor uw review en uw opdracht.

Met vriendelijke groeten,

Duran

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duran heeft mij snel en goed geholpen

Duran heeft mij snel en goed geholpen. Ik had in een deel van het huis ineens geen stroom meer. De vriendelijke medewerkers hebben het probleem snel getraceerd en opgelost. Ongeveer 7 jaar geleden heeft Duran ook mijn stoppenkast vakkundig vervangen toen ik een jacuzzi kreeg en er aanpassingen nodig waren.

30. april 2026

Vervangen oude groepenkast.

Duran ETB heeft mijn oude groepenkast vervangen voor nieuwe met voorbereiding voor 3 fasen. Alles perfect gedaan. Vooraf weet je waar je aan toe bent en dat is fijn.

24. april 2026

Stroomstoring snel verholpen!

Duran heeft me telefonisch heel goed geholpen met een stroomstoring. En het telefoontje was gratis! Wat een fijne service, waar vind je dat nog?
Dank, Duran!

18. april 2026

2 extra groepen en CT meter plaatsen

2 extra groepen geplaatst en een CT meter die eigenlijk niet echt geplaatst kon worden door de 3 grote klemmen, maar het is hem toch gelukt hij geeft niet op.
Bedankt heren voor de goede service als ik weer iets wil kom ik zeker weer bij Duran.

8. april 2026

Duidelijk en degelijk werk

Duidelijk en degelijk werk. Goede communicatie en hebben geleverd wat is afgesproken. Zijn zelfs op verzoek nog terug gekomen om de aansluiting van de zonnepanelen te checken.

14. april 2026

Zeker aan te raden

Zeker aan te raden. Afspraak voor een nieuwe groepenkast en het vervangen van alle stopcontacten was snel gemaakt. Denken mee en lossen onverwachte zaken snel op.

23. mars 2026

Top service!

Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor het vervangen van onze groepenkast en zijn heel tevreden. Daarnaast werden we onlangs telefonisch goed geholpen bij problemen n.a.v. een kortsluiting ontstaan door onze tuinlampen. Dit is een heel professioneel en eerlijk bedrijf dat snel en netjes werkt. Alles wordt duidelijk uitgelegd, inclusief wat er moet gebeuren en waarom. Fijne communicatie en topservice!

26. mars 2026

Goede meterkast vervanging

Duran EB heeft een meter/groepenkast bij ons vervangen. Keurige en snelle communicatie incl. goede offerte vooraf, afspraak nagekomen, keurig gewerkt en vriendelijke mensen. Kortom een snelle en goede ervaring.

18. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele nette en vriendelijke service

We waren op zoek naar een erkend electricien bedrijf dat een herstelofferte kon opmaken voor onze rechtsbijstand. Deze heeft Duran in hele korte tijd heel netjes en helder voor ons verzorgd. Op het moment dat we de schade (die een ander bedrijf heeft aangebracht) kunnen gaan laten herstellen zullen we zeker Duran inschakelen. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service!

5. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gehele elektra in huis vervangen en top service

Duran heeft bij ons al het elektra in huis vervangen nav keukenbrand. Dit hebben zij zeer vakkundig gedaan tegen een betaalbare prijs.

Half jaar later had ik nog een vraag over krachtstroom. Zij zijn diezelfde dag komen kijken naar groepenkast en inductie .

Niet alleen de werkzaamheden van het gehele elektra na brand is kwalitatief goed geleverd , maar vooral ook alle service die zij daarna verlenen.

Al met al een top bedrijf met vakmensen en zeer goede en snelle service.

3. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en…

Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en snel
Ze hebben binnen no time op mijn app geregeerd omdat het geheel meterkast moest vervangen worden en wij hadden geen elektra kwamen ze als eerste vroeg in de ochtend bij ons en hebben fantastisch werk geleverd. Zeer zeker een aanrader mocht je ooit in Utrecht nodig hebben

Heel erg bedankt

20. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv