Beneden mijn verwachtingen. Op basis van reviews bestelde ik dit niet gekende merk, maar het glad mixen gaat veel moeilijker dan met mijn oude braun, groenten blijven vastzitten in de gaten van de st... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Fantastische service zeg. 7 maanden na aankoop begaf de staafmixer het, de rest van de onderdelen werken wel. De mail werd zeer snel beantwoord en binnen 2 dagen had ik gratis nieuwe staafmixer binnen... Vis mer
mooie prijs, sterk vermogen, breed inzetbaar zowel als handmixer als staafmixer. Nog niet alle onderdelen gebruikt. Sommige opzetstukken voelen wat licht aan qua materiaal dus dat is nog even afwach... Vis mer
Ik schreef eerder een review van mijn Duix staafmixer met toebehoren. Ik noemde daarin een verbeterpunt en had nog een opmerking over het materiaal. Dit alles niet bedoeld als klacht maar als positiev... Vis mer
DUIX, een Nederlands merk. Wij leveren vanuit onze opslag loodsen in Nederland binnen één dag naar klanten in Nederland en België. Producten van het merk DUIX worden ontworpen, uitbundig getest en verbeterd om klanten langdurig te helpen. DUIX producten zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU en in Nederland.
Nederland
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze komen hun afspraken na. Alles prima in orde. Goed product. Op tijd geleverd.
Apparaat was ok toegekomen. Verzending ok. Zeer snel.
Werking mixer stelt wat teleur. Pitjes van tomaten worden niet fijngemalen. Meer kan ik niet zeggen.
Capeau
Half jaar geleden een staafmixer gekocht want alle goedkope rommel was ik echt zat. Vlgs beoordeling was de Duix S2 een heel goed produkt. Ik was er zeer content mee !! Totdat, de knop voor variabele snelheid zijn diensten weigerde. Ik zag het gedoe van mailen, retourzending maken, factuur en ordernummer etc. al voor me. Desalniettemin toch maar mailtje gestuurd met klacht (storing). De reaktie kwam bijna per omgaande met de vraag of een nieuw machineblok me uit de spreekwoordelijke brand zou helpen. Ja natuurlijk !! Dit ook per mail aangegeven en guess what, uiteindelijk 2 dagen na het aangeven van de storing lag de nwe machine op het aanrecht. Conclusie; zeer plezierige bejegening in de mail, constructief voorstel en zeer vlotte afhandeling. Eigenlijk, voor de iets ouderen onder ons, een service uit de tijd dat de klant nog koning was, geweldig . Dus ik ben door deze ervaring overtuigt ambassadeur van DUIX geworden !!
Chapeau Duix
Uitstekende klantenservice. Je kunt hier veilig online bestellen, product volgende werkdag in huis, kortom een aanrader.
Na het zien van zijn oogverblindende website, de talloze versies en de trotse claim “beste getest”, dacht ik: dit moet wel goed zitten.
Helaas bleek de werkelijkheid iets… minder glanzend.
Het lijkt er sterk op dat meneer zelf nog nooit een mixer in handen heeft gehad, laat staan dat er een officiële consumententest is geweest waarin dit product als beste uit de bus kwam. Op Trustpilot is het voorspelbare antwoord telkens hetzelfde: “U had een S2 gekocht — met de S3 is uw probleem (bijv. een kapotte motor) opgelost.” Handig verhaal, als het waar was. In werkelijkheid gaat het grotendeels om dezelfde staafmixer, alleen iets minder krachtig.
En dan het mooiste: voer de productfoto van zijn website in bij Google Lens en je belandt op Alibaba, waar deze “zeer hoge kwaliteit” mixers voor een schokkende $14 over de toonbank gaan.
Op zich allemaal geen ramp… als de website niet zo buitengewoon creatief met de waarheid omging.
Volgens mij is er niks mis mee om Ai te gebruiken om spelfouten uit de tekst te halen/ er een makkelijker zins opbouw van te maken. Daarnaast heb ik zeker wel een staafmixer bij jullie gekocht. Ik heb ook al mijn klanreferentie gegeven #9012613. En daarnaast claim ik ook niet dat jullie 14 dollar staafmixer slecht is. Alleen dat jullie aan het misleiden zijn met de website.

Svar fra DUIX
Zeer vlotte levering, en alles was goed verpakt.
Mooie kwaliteit mixer en zeer compleet, en het apparaat werkt zeer goed, fijne sterke motor met meerdere snelheden
Duidelijke website. Fijn dat je losse onderdelen kan bestellen.
Klantenservice heeft snel gereageerd, toen PostNl de bestelling was kwijtgeraakt. De bestelling werd op nieuw verstuurd. Heelaas maakte PostNl weer een potje van en leverde de bestelling niet bij mij thuis af, maar bij een ophaalpunt niet in de buurt. Hier zou DUIX betere afspraken met PostNL moeten doen.
De bij DUIX recent aangekochte staafmixer S3 vertoonde bij het tweede gebruik een defect. Er werd per mail contact genomen met de naverkoopdienst die ons dadelijk een voorstel deed voor de toelevering van een nieuwe motorunit, die na al 2 dagen ontvangen werd. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met de klantvriendelijkheid waarmee een onmiddellijke oplossing geboden werd. Zeker een aanrader.
Deksel van mijn hakmolen was vervormd door eten erin op te warmen.
Contact opgenomen met de service desk en de volgende dag al een nieuwe ontvangen!
Eersteklas service en zeer tevreden van mijn mixer.
Ik heb de staafmixer nauwelijks een week. Hij is duur, doet wat hij doet en ik ben benieuwd hoe lang hij het doet. Daarvan zou mijn beoordeling afhangen. Ik zou graag willen weten of de onderdelen ook los na te bestellen zijn, als iets kapot gaat. Dat zou de duurzaamheid ten goede komen. Eigenlijk kan ik na een week nog helemaal geen sterren geven, tenzij het criterium is dat hij functioneert. Het bedrijf heeft de bestelling snel verstuurd.

Svar fra DUIX
Mooie kwalitatieve servies set besteld en ontvangen. Duidelijke communicatie en levering!
Na een informerende mail direct antwoord n.a.v. een kapot onderdeel van een staafmixer. Deze fout lag niet aan het product zelf maar bij ons. We kregen het onderdeel toegestuurd maar helaas, ik miste de bezorging en ging het product retour. Daarna hebben ze het wederom opgestuurd. Prima service; complimenten!
Zeer vlotte en vriendelijke klantenservice!
Na 1 keer gebruiken is het mixer onderdeel al stuk
De rest werkt vooralsnog wel goed

Svar fra DUIX
Ik begrijp niet hoe deze staafmixer aan zulke goede reviews komt. Tomatensoep wordt totaal niet glad zoals onze oude staafmixer. Erg teleurgesteld in dit product.
Na contact met fabrikant geld teruggekregen. 2 sterren voor het product. 5 sterren voor klantenservice.

Svar fra DUIX
DUIX wat een supper bedrijf, daar kunnen anderen bedrijven nog wat van leren.
De klacht werd meteen opgepakt door jullie,
En werk van gemaakt dat ik een nieuw onderdeel toegestuurd kreeg. Twee dagen later al ontvangen en werkt prima,
DUIX wat hebben jullie een supper goede service, een echte aanrader voor mensen die zaken ( aankopen ) willen doen
Harrie Arts
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.