Svar fra DSTRACT

DSTRACT is a premium sneaker brand. The sneaker sets the tone and identity of everything we do. Around it we build a small collection of essentials like T-shirts, caps and socks that complete the look. We focus on clean design, strong materials and everyday comfort.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra DSTRACT
Snelle levering en goede kwaliteit van de shirts. Blij mee!

Svar fra DSTRACT
Heel mooi shirt goeie kwaliteit. Ik had vorige week het shirt besteld was al snel volgende dag binnen. Echt een aanrader!!

Top schoenen!!!
Shirts ook helemaal top.
Service van de webshop is ook gewoon goed!

Svar fra DSTRACT
Besteld en de volgende dag in huis. De schoenen zijn mooi verpakt, je krijgt er ook een zak bij om ze in te bewaren, zo kan je ze goed onderhouden. De schoenen zijn mooi van goede kwaliteit, hebben een heel fijn zacht voetbed en ze lopen heerlijk.

Svar fra DSTRACT
Producten van hoge kwaliteit met oog voor strakke afwerking. De schoenen zien er erg goed uit en lopen lekker. Ook complimenten voor de verpakking en snelle levering. Top!

Svar fra DSTRACT
Erg enthousiast over dit nieuwe merk! Mooi verpakt, goede kwaliteit materialen. Sneakers lopen heerlijk!
Goede snelle levering.
Schoenen netjes ingepakt.
Klasse.
Schoenen lopen redelijk

Svar fra DSTRACT
Hele mooie producten, die ook nog eens heel mooi en zorgvuldig zijn ingepakt!

Svar fra DSTRACT
Fris nieuw merk met sterke essentials, mooie kwaliteit stoffen voor degene die van premium houden, dit voor zowel de schoenen als het t-shirt dat ik recent besteld heb.

Svar fra DSTRACT
Supermooie kwaliteit, komt allemaal heel mooi ingepakt binnen wat het nog net iets specialer maakt. Schoenen zitten heel lekker en shirt is stevig en valt mooi.