Rehab Footwear Anmeldelser 87

4,6

Ich bestelle normalerweise Schuhe nicht über das Internet, aber mein lokaler Händler ( Fürnkranz in Bonn) hatte das Modell nicht auf Lager. Passform stimmt, Fussbett passt, der Schuh ist sehr bequem.... Vis mer

Levering was snel en zoals afgesproken. Tevens fraai verpakt. Je ziet aan alles, dat er aandacht aan is geschonken. De schoenen zijn heel fraai en zitten heerlijk. Vandaag ook de Craig Nub black maa... Vis mer

Bestellen van de schoenen ging vlot en ze kwamen keurig verpakt aan. Na passen bleken mijn voeten niet helemaal bij de schoenen te matchen, dus retourzending geregeld. Tussentijds goede communicat... Vis mer

Deze schoenen voor mijn man gekocht. Prachtige schoenen met een heel goed comfort. Hij heeft vaker dit merk gekocht en ze zijn van uitstekende kwaliteit. De bezorging en communicatie waren ook prima.... Vis mer

1. Skobutikk
  2. Skofabrikk
  3. Fottøysgrossist

REHAB Footwear is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 2008, dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van herenschoenen. Het merk onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen en texturen. De collecties variëren van geklede schoenen tot sneakers, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van esthetiek en draagcomfort door middel van eigen ontwikkelde leesten en zolen. Gratis verzending en retour in NL & BE vanaf €50

4,6

Enestående

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Geweldige schoenen. Top service!

Vandaag ook de Craig Nub black maar aangeschaft :)

13. april 2026

Ich bestelle normalerweise Schuhe nicht…

Passform stimmt, Fussbett passt, der Schuh ist sehr bequem. Schuhspanner sind empfehlenswert, um die Passform zu erhalten. Lieferung war extrem schnell

10. april 2026

Svar fra Rehab Footwear

Thank you for the nice and positive review!

Heerlijk zitten schoenen

Heerlijk zitten schoenen, blijven ook netjes. Ben er blij mee :)

31. mars 2026

Svar fra Rehab Footwear

Hi Eric, goed om te horen. Bedankt voor de positieve review!

Mooie schoenen echter 1/2 maatje te…

Mooie schoenen echter 1/2 maatje te klein maar niet meer verkrijgbaar in mt 43 helaas

31. mars 2026

Svar fra Rehab Footwear

Hi Jurgen, bedankt voor jouw review. Maat 43 hebben we van dit model inderdaad niet meer op voorraad, het is een model van vorige zomer en wordt daarom niet meer geleverd.

Mooie schoen, niet wit zoals aangegeven maar off white

Mooie schoen. Crash White sneaker is echter off White ipv wit. Zitten prima maar voetbed binnenvoering kan comfortabeler. Twijfel nog over retour ja/nee.

9. april 2026

Svar fra Rehab Footwear

Bedankt voor je review. De feedback over het voetbed zal ik intern doorgeven. Mocht je toch besluiten om de sneakers te retourneren, dan help ik je daar natuurlijk graag bij. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!

Uitstekende klantenservice

Uitstekende service na aankoop! Ik ben goed geholpen en fijn te woord gestaan.

30. mars 2026

Svar fra Rehab Footwear

Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen!

Netjes en duidelijk.

Bestellen van de schoenen ging vlot en ze kwamen keurig verpakt aan.
Na passen bleken mijn voeten niet helemaal bij de schoenen te matchen, dus retourzending geregeld. Tussentijds goede communicatie over de retourzending.
Alles keurig verlopen.
Terugbetaling zou voor mij sneller kunnen. Na ontvangstbevestiging duurde het toch nog 10 werkdagen voor ik mijn geld terug had.(Ondanks dat deze termijn was aangekondigd lijkt mij dat dit sneller kan.)
Al.met al geen reden om weg te blijven bij Rehab.

17. mars 2026

Svar fra Rehab Footwear

Hi Hans, bedankt voor de uitgebreide review. We doen ons best om de verwerkingstijd van de retouren korter te maken in de toekomst!