Dsignhouse Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik nye servietter til min samling, der indtil nu ligger på 65.000 forskellige , samtidig nye til at sende til mine medsamlere ind&udenlands

Informasjon om virksomheten

1. Designbyrå
  2. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Fin netbutik

Alt spillede og der var hurtig levering

15. desember 2021

Svar fra Dsignhouse

1000tak Anne, vi sætter enorm pris på din tilbagemelding. Vi gør en dyd ud af at vores kunder skal føle det som en god oplevelse at handle hos os, både at det er nemt og overskueligt men også at leveringen simpelthen bare spiller. Endnu engang 1000tak for din støtte til os, vi håber snart at se dig i shoppen igen.

Dbh Team Dsignhouse

Super flotte vare.

Super flotte vare.
Dejlig hjemmeside. Nem at bestille fra. Hurtig levering.

9. desember 2021

Kære Laura,
1000tak for din anmeldelse af vore produkter. Vi elsker selv produkterne og håber at den glæde vi selv har til dem, skinner igennem ude hos vores kunder. Vi håber snart at se dig i shoppen igen=:) Dbh Team Dsignhouse

Kære Lone,
1000tak for din anmeldelse af vore produkter. Vi elsker selv produkterne og håber at den glæde vi selv har til dem, skinner igennem ude hos vores kunder. Vi bruger et af de hurtigste og bedste lager til at sende vores varer, derfor glæder det os at høre du er glad for leveringen og produkterne naturligvis:=)
Dbh Team Dsignhouse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid god og hurtig betjening og…

Altid god og hurtig betjening og levering 🇩🇰

4. desember 2021

Svar fra Dsignhouse

Hej Inge, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet :)
Vi håber selvfølgelig at se dig igen på dsignhouse.dk
Bedste julehilsner
Sara/dsignhouse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og rigtig fine ting

Hurtig levering og rigtig fine ting! Tak!

3. desember 2021

Hej,
tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os :) Vi håber at se dig igen på dsignhouse.dk!
Bedste hilsner Sara/ Dsignhouse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtigt levering

10. november 2021

Svar fra Dsignhouse

Hej Lone, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores hurtige levering :D
Vi håber at se dig igen, på dsignhouse.dk
Mange hilsner Sara/ Dsignhouse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er meget tilfreds med hele min ordre

Er meget tilfreds med hele min ordre , derudover hurtig forsendelse

9. november 2021

Svar fra Dsignhouse

Hej Sascha, tusind tak for din fine anmeldelse - vi håber selvfølglig at se dig igen på dsignhouse.dk :)
Mange hilsner Sara/ Dsignhouse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så nemt og meget pæn indpakning

Så nemt og meget pæn indpakning. Ikke sidste gang I høre fra mig👍🏻😉

5. november 2021

Svar fra Dsignhouse

Hej Susanne, tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at du er tilfreds med dit køb og glæder os til at se dig igen en anden gang :D
Hilsen Sara/Dsignhouse

Og flotte julekugler

5. november 2021

Svar fra Dsignhouse

Hej Gitte, tak for din fine anmeldelse! Vi er også selv ret vilde med julekuglerne ;) Vi håber at se dig igen på Dsignhouse.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtig levering, har ikke pakket varen ud, da den skal bruges til gave.

29. oktober 2021

Hej Susanne,
tusind tak for din fine anmeldelse - håber at gaven bringer glæde når den når frem til den endelige modtager :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service. Det jeg havde bestilt var gået i stykker under transport. Skrev og dagen efter var der en nye vare på vej 😃👍

22. oktober 2021

Hej Hanne,
tusind tak for din fine feedback. Vi er glade for at vi kunne løse problemet for dig :)
Vi håber at se dig igen på dsignhouse.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De pakker virkelig produkterne godt ind så de ikke går i stykker

22. oktober 2021

Hej Helle,
tusind tak for den fine anmeldelse - din feedback betyder meget for os. Jeg giver din ros videre til vores dygtige lager!
God weekend!

Super fin

Super fin. Søde varer og gode priser

20. oktober 2021

Hej Agnes,
tusind tak for din fine anmeldelse :) Vi håber at se dig igen på dsignhouse.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget fin og hurtig handel/levering

Meget fin og hurtig handel/levering. Fra dag til dag. Super service👍

19. oktober 2021

Svar fra Dsignhouse

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber at se dig igen på dsignhouse.dk :)

Meget hurtigt afsendelse

Meget hurtigt afsendelse, mega godt indpakning af produkter, flot designet af kruser

4. oktober 2021

Hej Daria,
tusind tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit køb hos os :) Vi håber selvfølgelig at se dig hos Dsignhouse igen.
Bedste Hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Høj kvalitet og formidabel kundeservice

Deres emaljerede produkter i højeste kvalitet følger med en formidabel service. Personalet er super varme og imødekommende mennesker. De er generelt virkelig gode til at reagere på ens forespørgsler, og med stor tålmodighed.

Jeg havde blandt andet forskellige spørgsmål til produkterne, som de hurtigt fik afklaret med leverandørerne.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg gøre det!

Tak for en god kundeoplevelse 🙏

16. september 2021

Hej Nella,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os. Vi håber at se dig igen en anden gang på www.dsignhouse.dk
Mange hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt fantastisk service. Dejlig Webshop når man er moomin Fan.

Kan varmt anbefales

16. august 2021

Hej Lena,
Tusind tak for din fine anmeldelse og tusind tak for din tålmodighed når teknikken driller :)
Vi håber at se dig igen på www.dsignhouse.dk.
Hilsen Sara / Dsignhouse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

jeg kan rigtigt godt lide hele serien…

jeg kan rigtigt godt lide hele serien med Astrid Lindgren

13. august 2021

Hej Ida,
Det er dejligt at høre at du er glad for Astrid Lindgren serien. Du er altid velkommen i webshoppen www.dsignhouse.dk, hvis du trænger til lidt mere Astrid Lindgren :D

Søde og effektive

Super fine varer hos dsignhouse, og de svarer lynhurtigt på mails - rigtig god service, jeg skal bestemt handle her igen :)

21. juli 2021

Hej Elisabeth,
tusind tak for din super fine anmeldelse :) Vi er glade for at du er tilfredse med vores service og håber at se dig igen på dsignhouse.dk
Mange Hilsner
Sara /Dsignhouse

Svar fra Dsignhouse

Hej Nicole, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber selvfølgelig at se dig igen på www.dsignhouse.dk :)
Hilsen Sara/ Dsignhouse

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv