Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Vis mer
Selskapet har svart
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.
Selskapet har svart
Fik nye servietter til min samling, der indtil nu ligger på 65.000 forskellige , samtidig nye til at sende til mine medsamlere ind&udenlands
Selskapet har svart
Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super flotte vare.
Dejlig hjemmeside. Nem at bestille fra. Hurtig levering.

Svar fra Dsignhouse
Er meget tilfreds med hele min ordre , derudover hurtig forsendelse

Svar fra Dsignhouse
Så nemt og meget pæn indpakning. Ikke sidste gang I høre fra mig👍🏻😉

Svar fra Dsignhouse
Hurtig levering, har ikke pakket varen ud, da den skal bruges til gave.

Svar fra Dsignhouse
Super service. Det jeg havde bestilt var gået i stykker under transport. Skrev og dagen efter var der en nye vare på vej 😃👍

Svar fra Dsignhouse
De pakker virkelig produkterne godt ind så de ikke går i stykker

Svar fra Dsignhouse
Meget fin og hurtig handel/levering. Fra dag til dag. Super service👍

Svar fra Dsignhouse
Meget hurtigt afsendelse, mega godt indpakning af produkter, flot designet af kruser

Svar fra Dsignhouse
Deres emaljerede produkter i højeste kvalitet følger med en formidabel service. Personalet er super varme og imødekommende mennesker. De er generelt virkelig gode til at reagere på ens forespørgsler, og med stor tålmodighed.
Jeg havde blandt andet forskellige spørgsmål til produkterne, som de hurtigt fik afklaret med leverandørerne.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg gøre det!
Tak for en god kundeoplevelse 🙏

Svar fra Dsignhouse
Helt fantastisk service. Dejlig Webshop når man er moomin Fan.
Kan varmt anbefales

jeg kan rigtigt godt lide hele serien med Astrid Lindgren

Svar fra Dsignhouse
Super fine varer hos dsignhouse, og de svarer lynhurtigt på mails - rigtig god service, jeg skal bestemt handle her igen :)

Svar fra Dsignhouse
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.