Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Vis mer
Selskapet har svart
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.
Selskapet har svart
Fik nye servietter til min samling, der indtil nu ligger på 65.000 forskellige , samtidig nye til at sende til mine medsamlere ind&udenlands
Selskapet har svart
Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg havde købt to søde Mumi Thermo kopper, som blev brugt til gaver. De kunne ikke holde varmen i ret lang tid og de endte i skabet. Jeg henvender mig til Designhouse, da jeg synes det var lidt ærgerligt. De kostede 329 kr. stk. Jeg får oplyst, at der er tale om Thermoflasker & at de ikke er beregnet til en tur.. Forstår ikke helt svaret og skriver igen - for selv om jeg har skrevet kop i stedet for flaske skal “Thermo” funktionen vel virke! Der står endvidere under produktet at det er en kop til turen uanset om du er på farten eller på kontoret…
Nu får jeg så et svar retur (igen fra en medarbejder, der ikke oplyser sit navn) - at det er næsten 6 måneder siden de er købt og kopperne er brugt og derfor kan de ikke gøre mere fra deres side…
Jeg skriver til dem igen for at gøre dem opmærksom på 2-års Reklamationsret i DK iflg. Købeloven. Det har jeg nu gjort 2 gange og uden at få et svar fra dem! Det synes jeg simpelthen ikke er i orden.
Det er så fint, at vi forbrugere anmelder virksomheden i øjeblikket efter at vi har købt en vare, hvor de så ofte får 5 stjerner…

Svar fra Dsignhouse
Super god og hurtig betjening og forsendelse👍
Og meget flotte produkter til en fan af Mumitroldene🌸🌟
Nemt at kontakte kundeservice og et meget smukt produkt. Det hele kom super hurtigt
Flot udvalg af skåle til dyr. Og priserne var lige til min pengepung.
Desværre havde de ikke alle de skåle jeg gerne ville have. Skal nemlig udskifte mange af de gamle skåle til dyr.
Mega lækre produkter! Og ikke mindst god service og hurtig levering! Kan varmt anbefales 🙏🤩
Hurtig levering, hurtig svar på mail.
Det hele fungerede godt og jeg var meget tilfreds med købet
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.