Dsignhouse Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik nye servietter til min samling, der indtil nu ligger på 65.000 forskellige , samtidig nye til at sende til mine medsamlere ind&udenlands

Informasjon om virksomheten

1. Designbyrå
  2. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Hurtigt og fint.

Hurtigt og fint.
Tak. 😊

7. oktober 2025

Kære Michael,

1000tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du tager tiden at anmelde os. Og så er vi glade når vores kunder er glade❤️

Endnu engang 1000tak.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg købte en mummi-julekalender til min…

Jeg købte en mummi-julekalender til min kæreste, som hun havde fundet på deres hjemmeside.

Det fremgik så ikke eksplicit, at det bare var et etui, hvor man *selv* skulle putte 24 ting i. Omvendt stod der så heller ikke, at der var ting i - men det forventer man ligesom, når man køber en julekalender.

6. oktober 2025

Kære Robin,

Vi er kede af du har haft den oplevelse. Som du selv skriver så står der ikke at der er indhold i men som er en julekalender til børn hvor man kan putte små ting ned i rummene.

I bestræbelserne på at blive bedre til at kommunikere vores produkter, kan du så hjælpe os med hvad vi skulle have kaldt den? Blot så andre ikke bliver skuffede som du er blevet?

PS: Der er 14 dages returret og reklamation, så der er måske stadig mulighed for at sende retur hvis du ikke har taget den i brug.

9. oktober 2025

Sødeste Lone,

1000tak for din fine anmeldelse❤️

Vi sætter stor pris på at du tager dig tiden og anmelder os.

Igen 1000tak.

Sødeste Eva,

1000tak ❤️🫶 det varmer virkelig når vores kunder tager sig tiden til at både rose og rise os. Det er simpelthen god karma.

Mange tak for din fine anmeldelse, kom snart igen, vi samler nemli på gode og loyale kunder i vores butik.

Igen, 1000tak❤️

Søde Kathrine,

1000tak ❤️🫶 Vi er så glade for du tager dig tiden til lige at tænke lidt mere på os.

Og ikke mindst tak fordi du også sætter pris på varen.

Rigtig god weekend når du når dertil.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig levering og god kvalitet

Super hurtig levering og god kvalitet. Så kan varmt anbefales. 😊👍

15. september 2025

Søde Gitte,

Og tak fordi du roser vores kvalitet, det betyder meget for os.

Rigtig god weekend når du når dertil.❤️

Alt ok

Alt ok. Hurtig levering.

22. august 2025

Kære Ryan ♥️

Tusind tak for din varme anmeldelse! 🙏 Vi giver straks din ros videre til vores dygtige folk hos Logipack i Herning – de er de sande helte, der hver dag sørger for, at dine varer bliver pakket og sendt hurtigt og sikkert.

Kærligste hilsner ♥️

Kære John♥️

1000tak for din søde anmeldelse. Jeg sender din ros videre til vores folk ved Logipack Aps i Herning, det er dem der hver dag er heltene og får varerne ekspederet hurtigt og sikkert.

De bedste og kærligste hilsner♥️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ok behandling ind til nu

Hurtigt tilbage melding på spørgsmål da varer var i rest ordre.
Har dog ikke set varen endnu da pakken ikk er blevet åbnet. Da det er en gave

4. april 2025

Sødeste Susan♥️

HUG blev afsendt til dig den 04.04.2025, så du har sandsynligvis modtaget den eller gør det meget snart. Som du ved, havde vi forudbestilling på denne limiterede figur. Varen ankom til vores lager i fredags, og allerede i dag er den fuldstændig udsolgt. De sidste 500 stk. af partiet på i alt 1000 stk. er dermed væk, og figuren kommer ikke igen.

De bedste og kærligste hilsner♥️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mit favorit butik når jeg skal købe…

Mit favorit butik når jeg skal købe noget med Mumitroldene 😊

10. februar 2025

Sødeste Sanne♥️

1000tak fordi du støtter os så meget, vi elsker loyale kunder der ved hvad vi står for.

Endnu engang mange tak for din støtte og at du tager dig tiden til at give os sådan en flot anmeldelse♥️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

For os der elsker Mumi er det her en…

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:)
Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

30. november 2024

Sødeste Tina♥️

Tusind tak for din skønne besked og de pæne ord! Det glæder os rigtig meget at høre, at du elsker Mumitroldene og har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at vi kan fortsætte med at bringe glæde med vores produkter. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

De kærligste hilsner (glædelig jul og godt nytår)

5. desember 2024

Søde Birgitte♥️

1000tak for din fine anmeldelse, vi bliver bare så glade.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie. Kom snart tilbage til os på shoppen igen.

Kærlig hilsen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fine varer,hurtig levering og god…

Fine varer,hurtig levering og god service da jeg ringede og spurgte efter en udsolgt vare for noget tid siden

30. april 2024

Kære Lone ♥️

1000tak for din fine anmeldelse og at du har kunnet lide at handle hos os. Vi sætter enormt stor pris på, at du tager dig tiden til at skrive denne anmeldelse.

Vi håber snart at se dig på shoppen igen ♥️

De kæligste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

At jeg fik fri fragt i rabat og min…

At jeg fik fri fragt i rabat og min bestilling kom hurtigt

11. april 2024

Søde Sine

1000tak for din fine anmeldelse og at du kan lide at handle hos os, det sætter vi enormt pris på♥️

Kom snart tilbage til os🫶

Sødeste Joan❤️

1000tak for din fine anmeldelse, det varmer at du finder produkterne i en super kvalitet og at de er flotte. Vores hjerter brænder for Mumitroldene, Pippi og Emil, når vi mærker det også gør det for andre, ja så er vores dag bare GO.

Endnu engang tak for din flotte anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Handler der gerne igen

Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde jeg fik samme rabat og ikke skulle betale porto ved ny genbestillig. Lidt uheldigt for mig, da jeg skulle bruge den til en gave, men det var jo ikke til at vide. Handler der gerne igen.

14. mars 2024

Søde Christina

1000tak for din fine anmeldelse.

Da vores lager leverer til både professionelle kunder og private kunder, opstår der nogle gange en situation hvor en kunde har købt et større parti samtidig med at en privat kunde også har købt. Det er det der er sket for dig desværre.

Vi beklager rigtig meget men håber naturligvis snart at se dig igen på shoppen, vi takker dig mange gange for din fine anmeldelse.

Næste gang går vi efter at få 5 stjerner fra dig

Søde Lene❤️

1000tak for den fine anmeldelse, og dejligt du finder vores service og produkter i top. Det er det vi arbejder for hver dag, at give vores kunder den bedste oplevelse med både service og produkter, et univers der i 2025 bliver 80 år, skabt af den stærkeste og modigste kvinde, Tove Jansson❤️

De kærligste hilsner❤️
Team Dsignhouse

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv