Drukke Mama's Anmeldelser

4,9

Al meermaals besteld bij drukke mama's en altijd enthousiast als het pakketje eraan komt. Badkamer spullen zoals haarborstels, de schoolspullen van mijn zoon, drinkflessen, fruitdoosjes en brooddozen.... Vis mer

Telkens feest wanneer een pakketje van Drukke mama's toekomt! Levering altijd supersnel en steeds tiptop in orde 😄 Ook heel fijne ervaring met de dames van de klantendienst! Overzichtelijke websit... Vis mer

1. Leketøysbutikk
  2. Barnebutikk
  3. Lekebutikk
  4. Kosmetikkprodusent

Bij Drukke Mama's begrijpen we dat ouderschap druk en hectisch kan zijn. Daarom bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan slimme, leuke en handige producten die jouw leven als ouder net dat beetje makkelijker maken. Van sensorisch speelgoed en educatieve tools tot duurzaam comfort en skincare, we hebben alles in huis om kinderen én ouders blij te maken.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

97 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

KIDSREVIEUW

Dit is KIDSREVIEUW . Ik en een 11 jarig kind en bestelde squishy's. De bestelling ging zeer vlot en het aanbod was groot. De bestelling kwam snel aan was goed verpakt, kreeg er ook gratis stickers bij :). De squiqhy's zijn van goede kwaliteit en is geen chinese brol. Niet duur! Zeker de moeite waard!

23. juni 2026

Top bedrijf!

Gisteren artikel ontvangen, koel sjaaltje, deze deed niet wat hij moest doen ( was al blij dat hij zo snel geleverd was ivm het weer) mail gestuurd, vandaag gelijk reactie met oplossing, echt top bedrijf! Ik ga daar zeker vaker shoppen!

25. juni 2026

Telkens een feest!

Ook heel fijne ervaring met de dames van de klantendienst!
Overzichtelijke website, je weet wat je koopt en je krijgt waar voor je geld.

8. mai 2026

De service is altijd top

De service is altijd top! Je kan altijd extra info vinden op de site indien nodig. Heb je vragen, deze worden snel beantwoord. Alles netjes ingepakt met een extra cadeautje.

16. desember 2025

Super!

Altijd zeer tevreden van de producten alsook van de snelle levering! De bijkomende videos met uitleg via social media zijn ook zeer fijn! Doe zo verder Kelly en de helpende handen!!

17. desember 2025

Shoppen bij Drukke Mama's is de moeite waard.

Ik was blij verrast dat alle VIER de gekochte items van goede kwaliteit waren!! Ik was een klein beetje bang dat het goedkope China prullaria zou zijn.
De spulletjes zijn ook origineel leuk en de prijzen zijn super.

De smet is van de Post.nl bezorger die continu mijn pakketten bij (de niet-dichtsbijzijnde) ophaalpunt afgooit! Ik was wederom gewoon thuis, er is niet aangebeld. Ik heb de bus voorbij mijn huis zien gaan en op de hoek zien staan.

Top team!

Site is duidelijk en makkelijk in gebruik.
Leveringen zijn steeds goed verpakt, mooi ingepakt ook!
Indien er iets toch niet helemaal goed zou zijn, wordt je snel geholpen. Klant is koning en dat voel je. Doe zo verder Kelly en team! Jullie gaan die extra mile, daardoor is elk pakket kopen en krijgen een feest

12. desember 2025

Alles altijd tiptop!

Bestellingen altijd helemaal in orde..
Van het zoeken op de website tot het leveren verloopt altijd alles vlot en duidelijk.

13. desember 2025

Je wordt netjes op de hoogte gehouden…

Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd is en wanneer het ingepakt wordt.
Dan als je pakket binnen is , is het een feestje om het uit te pakken, deze keer hel3maal, want het een verrassing box, zo leuk

12. desember 2025

Weer een mooie samengestelde…

Weer een mooie samengestelde surprisebox. Heerlijk om te genieten op de zetel met de fleece sokken en fleece lange trui bij kaarslicht en de heerlijke geurtjes met maskertje 🥰

15. desember 2025

Super tevreden

Super tevreden van producten en de dochter van thee drops voor gezicht wat u kleurtje geeft en dan de actie en service en ook afhaal in Zonhoven bij de lieve mama haar super mooi winkel met mooi kleren voor zwaardere mensen en mannen van tijgerin Petra

Superbedijf

Een superbedrijf die altijd voor je klaarstaat.
Ze komen altijd met leuke nieuwe dingen op de site.
Bestel ook zeker eens de surprisebox.
Heel duidelijke info en als je het even niet weet dan kan je het vragen of er is een filmpje van gemaakt.