Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Is geëdit (kijk het einde) Wat een vreselijk bedrijf, 2x aanstekers besteld, eerste keer ging moeizaam, express bestanden afkeuren door te kleine letters en extra €40 in rekening brengen voor een... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sinds de nieuwe site functioneert het niet als voordien. De medewerker is ook niet behulpzaam als je door een fout van hun systeem niet kunt uploaden. Beantwoording op mail erg onvriendelijk.Wij beste... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Besteld een buitenposter, zoals meerdere keren eerder, wederom een bijzonder mooie poster, 😊 Echter zaten de bevestigings ringen niet op de voorgedrukte posities, wat enorm jammer was en de pos... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor een beurs bij Drukbedrijf een textielframe met doek besteld als achterwand. Hier zat een strakke deadline op omdat de beurs al over 3 dagen was. Ondanks de tijdsdruk heeft Ali van Drukbedrijf zij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Trykkeri- og skilttjenester
  2. Butikk for klær med trykk

Om Drukbedrijf.

Skrevet av virksomheten

Natuurlijk wil je een scherpe prijs voor je drukwerk. Maar het moet er óók kwalitatief uitzien. En snel geleverd worden. Precies daarom ben je bij Drukbedrijf. aan het juiste adres. Of je nu een particulier, vereniging, klein of groot bedrijf bent - bij ons bestel je gemakkelijk en snel al je drukwerk tegen een scherpe prijs. Gegarandeerd!

De scherpste tarieven voor topkwaliteit Doordat we grote volumes drukken en printen in onze drukkerij in Amsterdam, kunnen we je zeer scherpe prijzen bieden - zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.´Eerlijke´ prijzen noemen we dat. Daarom vind je ook geen verborgen kosten in onze tarieven. Geen administratiekosten. Geen verzendkosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.

Snel of nog sneller?
Morgen drukwerk nodig? Dan regelen we dat – als je het vandaag vóór 12.00 uur bestelt. Maar als je iets meer tijd hebt, kunnen we ook uitwijken naar onze drukpersen in Duitsland en België. Voor iedere opdracht kiezen we de best optie voor jouw drukwerk. Je krijgt dus altijd de beste kwaliteit – bij zowel een Budget-, een Standaard- en een spoedlevering.

Alles kan
Offset drukwerk of liever digitaal? In een standaard formaat voor je briefpapier of op afwijkend formaat voor een opvallende reclamecampagne? We komen er altijd uit. Wij hebben zelf slechts één wens: dat we op het milieu mogen letten door jouw opdracht op FSC gekeurd papier te drukken (dat heeft geen invloed op de prijs of de kwaliteit, wél op ons klimaat). Bestel het SampleBook voor alle papiersoorten en afwerking en maak kennis met ons drukwerk.

Niet goed komt altijd goed!
Wij maken ons oprecht druk over jouw drukwerk. Maar niemand is perfect. Zelfs wij zijn niet onfeilbaar. In die ene héél kleine kans dat er toch iets fout gaat, doen we niet moeilijk. Dan komen we met een gepaste oplossing. Beloofd.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima service en uitstekend resultaat

Prima service en uitstekend resultaat! Wel proefdruk vragen want een telefoonnummer was fout overgenomen en zo konden we dat gelukkig corrigeren.
Had wel een klein excuusje afgekund, maar niet gekregen ;)

23. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Bedankt voor je reactie. Als wij het design maken dan sturen we altijd een drukproef. Precies om deze reden! Gelukkig is het foutje in de opmaak hersteld zodat het juiste visitekaartje in productie kon worden genomen.

schoon product

schoon product , mooi afgewerkt en snel levering .
jullie zijn goed bezig !!
ik zal zeker nog bestellen .

23. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Bedankt voor je review! We zien je volgende bestelling graag tegemoet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel fijne en snelle levering en goede…

Heel fijne en snelle levering en goede kwaliteit! Ben heel tevreden over Drukbedrijf.

13. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Bedankt voor de mooie review. Altijd fijn om te horen dat onze kwaliteit en service worden gewaardeerd.

Helemaal top!

Wij werken regelmatig samen met Drukbedrijf en ik heb tot nu toe altijd hele prettige ervaringen! Wat mij betreft is Drukbedrijf dan ook een grote aanrader om mee samen te werken.

13. juni 2024

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat je tevreden met ons bent en dat je ons een aanrader vindt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel, klantvriendelijk en top kwaliteit

Ongelofelijk snel geleverd en prachtige kwaliteit. Meteen geholpen met mijn vraag in de mail, dus erg tevreden!

10. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze levering en de kwaliteit van ons product. Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het product is van goede kwaliteit

Het product is van goede kwaliteit. Helaas kwam het wel een dag later aan dan er bij order gecommuniceerd was, maar dat kan een keer gebeuren als het wat drukker is. De mensen bij de service hebben mij vriendelijk te woord gestaan.

5. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Hartelijk bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en onze klantenservice, ondanks de kleine vertraging.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was zo blij verrast met de service…

Ik was zo blij verrast met de service van Drukbedrijf. Ik bleek een onhandig bestand te hebben aangeleverd maar ik werd zo goed geholpen. Ze belden zelf en er werd keurig uitgelegd wat ze voor me konden doen. Het uiteindelijke resultaat was geweldig en tegen een heel redelijk tarief.

6. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je leuke beoordeling! We zijn blij dat we je konden helpen om het bestand aan te passen en dat je tevreden bent met het eindresultaat.

104 T-shirts en 124 Hoodies

We hebben 104 T-shirts en 124 Hoodies gekocht en laten drukken. Men heeft ons zeer goed en met veel geduld geholpen, daar wij niet goed wisten hoe we alles moesten aandragen.
We zijn er super blij mee en we hebben ze bijna allemaal binnen en week verkocht!!

5. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Hartelijk dank voor je geweldige review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en de hulp die je hebt gekregen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg meedenkend bedrijf die snel…

Erg meedenkend bedrijf die snel reageert op je vragen en je persoonlijk te woord staat.
60 shirts laten bedrukken die binnen een week weer terug waren bij ons op kantoor.

3. juni 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dankjewel voor je review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering van de bedrukte shirts.

Drukbedrijf

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ga niet in zee met Drukbedrijf, het komt z'n belofte niet na

Ik dien namens mijn opdrachtgever de Culturele Stelling van Amsterdam een klacht in over 2 niet uitgevoerde en niet op tijd afgeleverde opdrachten. Hierdoor konden wij een onderdeel van het evenement niet uitvoeren en is er reputatie schade ontstaan.
Het betreft: 1 stijgerframe voor een groot doek en een bedrukt steigerdoek (2x). Wij organiseerden een evenement op zaterdag 25 mei 2024 door het centrum van Amsterdam. Dit bedrijf heeft de 2 opdrachten niet afgeleverd waardoor 2 onderdelen van het evenement niet konden plaatsvinden en hebben wij een schade opgelopen van 780 euro aan arbeidsloon en veel immateriële schade.

Wij voelen ons schandalig behandeld. Ook via de telefoon wij kregen wij het idee dat ze alleen zichzelf aan het goedpraten waren en totaal nauwelijks of niet realistisch hebben gezocht naar oplossingen. Terwijl wij al meer dan een week daarvoor de opdracht hebben gegeven en het geen spoedopdracht was.
Een opdracht is terugbetaald. De andere 2 grote prints op mesh doek tot nu toe niet.

Wij hebben het idee dat Drukbedrijf geen echt bedrijf is maar een professioneel uitziende website met een telefoon. Op de Spaklerweg is er namelijk geen productie.
Ik vroeg of ik de bestelling dan niet zelf kon ophalen maar dat was niet mogelijk want daarvoor moest ik naar een andere stad waar sowieso de helft van de bestelling maar beschikbaar was. Dit alles terwijl zij al 2 dagen te laat waren en het evenement diezelfde dag opgebouwd moest worden.
En ze hadden hier geen koerier voor dat moest ik dan zelf betalen.

24. mai 2024

Beste Arjen,

Het spijt ons dat het resultaat niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Mijn collega heeft geprobeerd contact met je op te nemen, maar helaas hebben we je niet kunnen bereiken. Wij hopen zo snel mogelijk in contact te komen om samen een passende oplossing te vinden.

Drukbedrijf

Heel erg meedenkend bedrijf

Heel erg meedenkend bedrijf en kwalitatieve prints. Wij zijn inmiddels een vaste klant!

19. mai 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je ons als heel erg meedenkend ervaart en tevreden bent met de kwalitatieve prints.

Top bedrijf goede service

Top bedrijf goede service

10. mai 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Communicatievaardigheden waren uitstekend. Ze waren meedenkend en hebben het op tijd geleverd.

19. april 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en onze communicatievaardigheden als uitstekend worden ervaren.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, en ook geleverd product helemaal goed.

1. mai 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze goede, snelle service en het geleverde product.

Super fijn Bedrijf!!

Wij hebben een zeer fijne samenwerking met Drukbedrijf. Product is van de gewenste kwaliteit en de medewerkers zijn vlug, meedenkend en zeer vriendelijk!

6. mai 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het geleverde product aan je verwachtingen voldoet en dat onze medewerkers vlug, meedenkend en vriendelijk zijn.

Voor herhaling vatbaar!

Super goede en vriendelijke service en top kwaliteit drukwerk!

29. mars 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze uitstekende en vriendelijke service, evenals de topkwaliteit van ons drukwerk.

Duidelijk en behulpzaam

Duidelijk en behulpzaam. Maar ook overleggen wat het beste is.

22. april 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je onze service als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren.

Banner besteld

Banner besteld, verreweg de goedkoopste terwijl kwaliteit uitstekend is.
Bovendien prettige communicatie en snelle levering!
Kortom prima ervaring

26. april 2024

Svar fra Drukbedrijf.

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze banners, de communicatie en snelle levering.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv