Droppery (droppery.io) is een goed en betrouwbaar platform dat duidelijk meerwaarde toevoegt voor retailers en leveranciers. Wat vooral opvalt, is hoe gebruiksvriendelijk en stabiel het systeem... Vis mer
Droppery was erg eenvoudig om te installeren in onze WooCommerce shop. Nog geen 5 minuten en we konden al aan de slag, en hebben op deze manier in enkele weken onze order aantallen flink vergroot.... Vis mer
Bij het overstappen naar nieuwe webshop software moest Droppery natuurlijk mee verhuizen. Er werd snel geschakeld bij de software jongens van Droppery! Het duurde kort en kon de nieuwe winkel weer vul... Vis mer
Ondertussen werken we al enkele jaren samen met Droppery. Het grote verschil tussen hen en enkele andere partijen is dat ze commercieel écht meedenken en mee de markt op gaan om nieuwe retailers te... Vis mer
Het geautomatiseerde orderplatform gespecialiseerd in het vinden en koppelen van de juiste klanten voor leveranciers, merken en webshops.
Vossiusstraat 20 , 1071AD, Amsterdam, Nederland
- +31202101895
- info@droppery.io
- droppery.io
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Top Service/Samenwerking
Erg blij met de service van Droppery.io. Als je iets vraagt dan is niks te veel. Snelle reactie's en meedenken met het toevoegen van leveranciers.
Een geweldig systeem
Een geweldig systeem met uitstekende klantenservice. Ideaal om leveranciers te benaderen en direct te koppelen. Werkt out of the box en zelfs bij ingewikkelde koppelingen is niks teveel voor Droppery. Al met al een zeer blije klant.
Gemakkelijk producten koppelen en uitstekende support!
Met Droppery kan je gemakkelijk producten van andere merken met je webshop koppelen. Indien je met veel producten werkt, is dit zeker aan te raden zodat je niet zelf alles handmatig moet doen, of dagelijks csv's moet inladen. Daarnaast bieden ze ook heel goede support!
Opschalen met Droppery
De samenwerking met Droppery heeft er voor gezorgd dat wij simpel en eenvoudig konden opschalen. Het systeem werkt eenvoudig en overzichtelijk. De ondersteuning vanuit Droppery is zeer goed en ze zijn altijd bereidt om met ons mee te denken, ook qua onboarden van nieuwe merken.
Review applicatie
Erg handig heeft me veel tijd en geld bespaard
Betrouwbaar bedrijf