Se hva andre synes
Op zich helemaal goed, mooie grote spiegel. Kleine speling aan zijkant van frame maar zelf opgelost. Levering liet echter wel lang op zich wachten en communicatie vanuit de koerier ruk. Moest namelijk... Vis mer
Prachtige spiegel die echt een statement piece is in huis! Waar je hem ook neerzet, hij maakt de ruimte direct af. De levering was vlot en netjes. Wij hebben de Moon Loft Mirror van 200 x 100 cm (f... Vis mer
Bestelde een grote spiegel in een bepaalde maat bij bolderloft met black friday. 4 weken later kwam de bezorger langs en zei ik moest doorgeven dat we de bestelde spiegel niet meer hebben en heb een k... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bolderloft is een meubelwinkel met een passie voor design, kwaliteit en service. We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment meubels en woonaccessoires die passen bij een eigentijdse en stijlvolle inrichting. Ons doel is om klanten te inspireren én een fijne winkelervaring te geven – zowel online als in de winkel. Bij Bolderloft hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. In het verleden hebben we te maken gehad met leveringsproblemen door externe omstandigheden. Inmiddels hebben we onze processen verbeterd en zien we dat klanten dit waarderen: de meest recente reviews zijn overwegend positief en benadrukken onze snelle levering en service. We blijven ons inzetten om iedere klant een betrouwbare en fijne winkelervaring te bieden. Bekijk gerust onze recente reviews om te zien hoe anderen hun ervaring met ons beoordelen
Kontaktopplysninger
Kastanjelaan 1, 5616LH, Eindhoven, Nederland
- hello@bolderloft.nl
- bolderloft.nl
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prachtige statement spiegel
Wij hebben de Moon Loft Mirror van 200 x 100 cm (frameless). Hij werd goed verpakt geleverd, met extra bescherming en beschermstukjes op de hoeken.
The mirror is absolutely perfect
The mirror is absolutely perfect, exactly the size I wanted and create such a beautiful opening in my hallway 😍 delivery was professional and right on time, quite cool to receive it on a Sunday!
Geweldig!!
Wauw, echt een fantastische spiegel besteld! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en met vragen kun je altijd contact opnemen. Helemaal tevreden!
I’m in love with my mirror😍 great…
I’m in love with my mirror😍 great service!! And very fast!!!
Prachtige spiegel
Een hele mooie spiegel met snelle levering! Had een foutje gemaakt bij het bestellen, maar dat was via de mail zo opgelost. Topservice voor een mooie prijs.
Erg fijne ervaring met Bolderloft
Erg fijne ervaring met Bolderloft. Ik was superblij met mijn spiegel, maar door een ongelukkig ongelukje thuis is deze helaas kapot gegaan. Hoewel dit volledig mijn eigen schuld was, heeft Bolderloft ontzettend netjes meegedacht en mij een 50% kortingscode gegeven voor een nieuwe bestelling.
Dat vind ik echt topservice. Vriendelijk contact, mooie producten en een bedrijf dat echt met je meedenkt. Zeker een aanrader.
Tevreden klant
Hebben een goede service, en prachtige spiegels! Blij met onze aankoop.
Prachtige spiegel
Prachtige spiegel. Heel fijn geleverd en goed ingepakt. Goede kwaliteit.
De bezorger belde van tevoren
De bezorger belde van tevoren op om aan te geven hoe laat hij er zou zijn, super fijn. De site bleef wel achter.
Prachtige spiegel
Prachtige spiegel en zeer solide. Geen stukje karton aan de achterzijde maar zit in stalen frame. Weegt ook 14 kg en spiegel is 180 x 70 cm. Top vervoerder waarbij je op de 5 minuten kan zien waar hij is. Zeer stevig verpakt dus geen zorgen of hij heel aankomt. Bedrijf is een echte aanrader als je eens geen standaard IKEA spiegel wil hebben zoals de rest,
Goed aangekomen !
Super mooie spiegel
Super mooie spiegel, snel binnen en fijn contact met de klantenservice. De spiegel was ook nog eens onzettend goed verpakt!
Ik zou hier zeker nog een keer bestellen :)
Super fijne klantenservice en heel snel…
Super fijne klantenservice en heel snel reactie, alles opgelost in nog geen dag tijd. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Spiegel order
Snelle levering, goede services en top producten
Super mooie spiegels en snelle service ✨
Klantenservice niet bereikbaar en…
Klantenservice niet bereikbaar en houden zich niet aan de wettelijke regels van het herroepingsrecht.
Super mooie spiegel bezorgd en zelfs in…
Super mooie spiegel bezorgd en zelfs in de kamer neer gezet door de bezorger
Prachtige spiegel!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.