Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helles kursus er ikke pengene værd. Hun kan ikke levere det hun lover. Hun er inkompetent og meget arrogant, når hun først har fået penge ud af folk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

At deltage i forløbet hos Helle gjorde underværker for mig. Jeg genfandt troen på mig selv igen og fandt retningen for det næste skridt i mit arbejdsliv. Værktøjerne vi fik og tilliden til mig selv,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har netop deltaget i den online Nytårskur hos Helle fra DrømmeJob.dk, og det var en fantastisk inspirerende oplevelse. Helle formår at kombinere en ekstremt professionel tilgang med en nærv... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

For mig en helt fantastisk personlig udviklingsrejse med det resultat, at jeg har scoret mit drømmejob. Vær forberedt på at yde en særlig indsats i 6 uger. Du får værktøjer, opgaver, fællesskab, s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Karrierecoach

Skrevet av virksomheten

Jeg hjælper dig der er ambitiøse karrierejsende til at lykkes med at brænde igennem til dit Drømmejob, så du undgår at spilde deres tid. Det betyder at du genfinder din arbejdsglæde, energi og skaber fokus på det, der er vigtigt for dig, hvor du er i din karriere nu. Opnå din egen succes gennem et Karriere Coaching Program hos mig.

Kontaktopplysninger

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dybt useriøst …

Hendes forretningsmetodere er dybt useriøs og umoralske. Da hun både censurere og udvælger hvem der skal høres og ses i forbindelse med hendes gøren. Dette kunne være rettet op med svar på ganske få spørgsmål.

1. november 2024

EN VILD OPLEVELSE

Jeg har lige deltaget i en 3 dages workshop. Dette har været en af de største øjenåbner, jeg har nogensinde har fået. Forståelsen og indsigten af, at det hele starter ved mig selv.
Den proces de 3 dage satte i gang i mig, har været en vild oplevelse. Det at få hjælp til vende ens tankegang 180 grader, giver en den fedeste følelse af:
Afklaring, overskud, overblik og et KÆMPE energi boost. Som mine nærmeste allerede har bemærket og kommenteret på.
Så herfra de varmeste anbefalinger til dig Helle og dine forskellige workshops. Jeg glæder mig meget, til det nye forløb jeg nu skal starte, med dig.

28. september 2024

Jeg ramte hovedet på sømmet

Jeg ramte hovedet på sømmet
Min situation virkede uoverkommelig. Var ti måneder tidligere brudt sammen under et umenneskeligt arbejdspres på jobbet, og kunne ikke se hvordan det var muligt at komme i gang igen. Så mødte jeg Helle (Rosendal-Andersen) online, og jeg følte med det samme, at her var en mulighed jeg skulle prøve. Indrømmet, jeg var skeptisk, specielt med en overskrift på et udviklingsforløb der lød: Brænd igennem og bliv den bedste jobkandidat. Det kunne jeg slet ikke føle var mig, men jeg gjorde det!
Jeg både deltog, kom ovenpå, fik selvtilliden tilbage og fik – som en kæmpe gevinst – Drømmejobbet. Og det endda på kun ti uger hen over sommeren. Tusinde tak kære Helle. Jeg skylder dig en kæmpe tak for den måde, du kompetent og (for mig) ubemærket, gav mig mod, tro og viljen tilbage.

15. august 2024

Ikke en positiv oplevelse

Jeg havde en samtale med Helle, hvor jeg grædende bad om hjælp. Efter en god samtale kunne jeg få et betydeligt afslag i prisen, hvis jeg tog en beslutning om et forløb hurtigt (24 timer). Jeg påpegede, at jeg ikke brød mig om at blive presset i en forvejen presset situation. Efter nogle dage vendte jeg pr. mail tilbage, at jeg nu var klar til en snak. Denne mail blev ikke besvaret, ej heller den næste jeg skrev. Jeg har endnu ikke hørt noget.
Helles passion er at rykke mennesker. Og det mestrer hun. Jeg gik fra meget frustreret til håbefuld til undrende til vred...så jo, jeg blev rykket! Dog ikke et godt sted hen...

4. september 2024

Hej Grith
Tak fordi du skriver.
Jeg har netop tjekket vores mailkorrespondance og i mit mailsystem er alle mails fra dig besvaret. Så gad vide om mine besvarelser til dig kan være havnet i spam?
Du er hjertelig velkommen til at ringe. Mit tlf. nr. fremgår på begge mine hjemmesider, så det er let at tilgå. Glæder mig til at vi optager kontakten.
Bedste hilsner
Helle

Et livsændrende kursus.

Et livsændrende kursus.
Man komme ikke uden om at dit mentale jeg, har indflydelse på din jobsøgning, både processen, din evne til at netværke og skille dig ud ved samtaler. Denne del har været en stor øjenåbner.
Men også hele delen med at blive skarp på hvad jeg egentlig brænder for, hvad jeg er god til, hvordan jeg synliggør mine kompetencer, mit cv, mine jobsamtaler og det at tage lederskabet i hånden. Har været virkelig godt. Nu er det pludselig mig, der bestemmer med hvad jeg arbejder med og hvordan. Det er en fantastisk følelse 💪 Energien er vendt hele vejen rundt. 🥰😁👍

1. juli 2024

Svar fra Drommejob

Tusind tak for at dele din oplevelse Janne. Og hvor det glæder mig at høre, at kurset har været livsændrende for dig og det har været en stor øjenåbner for dig. Så dejligt din energi er vendt hele vejen rundt 😁👍
Tak for et godt samarbejde 😁

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nye flasker? Måske, men indholdet er nøje udvalgt…

Der findes rigtig mange og lange drejebøger til, hvordan man kan og bør gøre, når man er jobsøgende. Og disse teknikker og taktikker er som sådan ikke svære at forstå eller udføre, men at høste det udbytte, der er rigtigt for dig, er lidt en anden sag. For hvad er ”rigtigt for dig”?
Det er helt rigtigt hvad kritikerne skriver – jeg lærte heller ikke nogen nye revolutionerende værktøjer eller snydekoder på Helle’s kursus. Så hvis du vil spare pengene og ikke vil gøre brug af den erfaringstunge indsigt fra Helle og din sparringsgruppe, så læser du bare selv de 7-10 bøger om Personlig Udvikling, Vindende Adfærd, Networking, CV-skrivning, Samtale-taktik osv. og sammensætter det til din egen vin – måske bliver den også god...
At lave god vin kræver indsigt og erfaring. Det har Helle! Og kurset består af et udvalgt konkret mix af ”ingredienser”, som beviseligt virker, hvis og kun hvis, du investerer tid, engagement og et oprigtigt ønske om udvikling. Der skal graves dybt og arbejdes med de mentale værktøjer, og du skal selv ud at finde drømmejobbet – der er ikke noget, der bare falder ned i turbanen. Til gengæld står du virkelig skarpt, når den afgørende samtale til drømmejobbet skal gennemføres.
Jeg giver Helle og hendes kursus mine varmeste anbefalinger til alle, der vil på jagt efter drømmejobbet!

31. august 2023

Svar fra Drommejob

Tak for at dele din erfaring Anders. Det er en fin metafor med vinen.
Og stort tillykke med dit Drømmejob.

Just go for it!

Bliv fri af gamle vaner og ubrugelige tankemønstre, der holder dig tilbage i din karriere. Helle sørger for en tryg og omsorgsfuld træningsbane, så du ikke slår dig, når du med lige del forventningsglæde og pinligheds-mavekriller træder ud af din comfort-zone for at komme et skridt nærmere dit drømmejob. Som en af mine med-deltagere skrev i vores lukkede facebook gruppe: ‘Jeg er vild med den nye udgave af mig!’ Helle lykkes på 4 uger - det kan du også komme til. Go for it! <3

6. mai 2024

Svar fra Drommejob

Hvor dejligt at vide, at du er blevet fri af gamle vaner og ubrugelige tankemønstre, som har holdt dig tilbage. Tusind tak for at dele dit udbytte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helle fik kabalen til at gå op!

Tilbage i december 23 deltog jeg i en række møder afholdt af Helle. Møderne lovede nøglerne til det skjulte jobmarked. Jeg gik åbent til opgaven - men også en smule overbevist om at jeg nok ikke ville blive klogere end jeg allerede var.

Det blev jeg!

Allerede efter første møde kunne jeg mærke at Helle tog fat om noget et helt andet end jeg havde regnet med. Faktisk krævede Helle en masse af mig - fx at mærke efter hvad jeg egentlig gerne ville med min professionelle liv. Først virkede det utrygt og jeg blev lidt paf over Helles måde at gribe det hele an på.

Men for mig skulle det vise sig at være det helt rigtige, og et værdifuldt samarbejde. Helle hjælp mig igennem alle de svære og meget forsømte spørgsmål. Jeg fik endda suppleret min værktøjskasse med de sidste procenter der manglede.

Allerede i starten af januar faldt brikkerne på plads og jeg kunne lande mit drømmejob….og hvilken forskel det gør at være glad for sit job.

Helles forløb får min varmeste anbefaling - det skiftede mit fokus og fik mig ud af en periode hvor jeg havde mistet mig selv, og troen på at man kunne være glad for at gå på arbejde.

Tak for støtte, sparring, samarbejde og vejledning Helle ❤️

30. november 2023

Svar fra Drommejob

Tak for at dele din oplevelse. Det har været en fornøjelse at støtte og samarbejde med dig. Stort tillykke med dine jobåbninger og dit valg af Drømmejobbet.

Drømmeforløb hos Helle - fik mit drømmejob på kun 6 uger

Jeg har netop afsluttet forløb med Helle, som resulterede i at jeg fik mit drømmejob på kun 6 uger!! Fantastisk, det var langt mere end jeg i min vildeste fantasi havde kunne forestille mig, da jeg startede forløbet hos Helle! Jeg var meget ramt af, at havde været i et dårligt arbejdsmiljø i næsten 2 år og havde fuldstændigt mistet troen på mig selv, så da jeg blev fritstillet, ramlede det helt!
Helle har en fantastisk personlighed – livgivende og fuld af energi og glæde. Jeg fik et kæmpe udbytte personligt og menneskeligt af forløbet, især videoerne gav mig en kæmpe tro på mig selv, på at det nok skulle lykkes – det var helt lykkegivende for mig at se og arbejde med alle temaerne i succescirklen! Denne lynopbygning af mig som menneske var helt klart medvirkende til, at jeg nu står stærkt i mig selv – hvilket helt sikkert gjorde udslaget til jobsamtalerne!
Alle bør have deres drømmejob og glæde sig hver dag til at gå på arbejde, for på den måde yder vi alle sammen mest samtidig med at det også er sjovt! Vi bør alle arbejde med os selv og her er Helle den bedste sparringspartner!

5. desember 2023

Svar fra Drommejob

Tusind tak for at dele din oplevelse Laila. Det glæder mig at høre, at det har været helt lykkegivende at arbejde med alle temaerne i Succescirklen. Tak for et godt samarbejde.

Drømmejob på 8 uger

5 Stjerner fra mig.
Da jeg startede forløbet, vidste jeg kun at jeg ønskede at skifte branche. Var helt forvirret over hvor jeg skulle hen og hvordan.
Har sparet både tid og energi og fundet mit drømmejob på kun 8 uger.

14. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Arrangement og hårdt arbejde...

Jeg deltog i forløbet med lidt skepsis i starten og tænkte, hvad er dette her for noget hurlumhej..

Men ved andet møde, kunne jeg godt se at dette her ville give noget på den lange bane.
Jeg endte med at have tasken fuld af værktøj til at komme videre, fik en øjenåbner for networking, sparring til samtalen, hjælp med C.V, en masse selvtillid og positiv udbytte af kurset.

I dag har jeg mit drømmejob, endda inden kurset var overstået.
Kan på det varmeste anbefale kurset “ Drømmejob - Bliv den bedste jobkandidat” - det kræver arrangement og hårdt arbejde, men belønningen og glæden ved at deltage er uvurderlig.

10. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionel og respektfuld …

Jeg har fulgt Helles forløb, Drømmejob - Bliv den bedste jobkandidat. Mit forløb startede i juni 2022. Resultatet er, at jeg som snart 60 år, har landet et rigtig godt job på 30 timer Jeg blev støttet undervejs i at lave en strategi og et målrettet CV. Forløbet indeholdt online-sessioner, hvor jeg deltog med andre fra mit hold. Vi delte erfaringer og støttede hinanden. Til hver session havde Helle et emne, som vi talte om. Alle fik taletid og Helle satte rammen for en god, kærlig og opbakkende tone i gruppen. Den lukkede FB-gruppe blev også et sted, hvor jeg oplevede stor opbakning, vi skabte et fortroligt rum. Helle inspirerede til at fejre vores resultater og til at holde et positivt fokus. Forløbet indeholdt overraskende mange mentale træningsværktøjer, som jeg har taget til mig. Jeg følte undervejs at jeg havde meget på spil og var indimellem sårbar, når jeg bevægede mig ind sf min komfort-zone. Helle skubbede kærligt på og coachede mig til at finde mod og tillid til at tage næste step. Helle har gjort en forskel for mig og jeg takker for alt Helle har bidraget med. Bedste hilsner fra Dorthe Gørløv

5. mai 2023

Svar fra Drommejob

Det er så dejligt at genlæse din oplevelse Dorthe. Og fantastisk du fik dit gode nye job til og med i den tidsramme, du ønskede så meget. Og at du stadig er glad for det. Tak for vores gode samarbejde.

Personlig udviklingsrejse

Vær forberedt på at yde en særlig indsats i 6 uger. Du får værktøjer, opgaver, fællesskab, sparring, coaching, mentaløvelser, men intet af det flytter noget, hvis ikke du investerer tid, energi, indre arbejde og beslutter dig for at tro på processen. - til gengæld er du klar på det, så giv dig selv denne rejse! Helle får min aller varmeste anbefalinger!

16. mars 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har lært at skrive ansøgninger på en ny måde

Jeg har været rigtig glad for at deltage i Drømmejobkurset. Det har givet mig nogle nye redskaber og perspektiver på det at være jobsøgende, hvordan man positivt kan bruge sit netværk i jobsøgning. Helle har hjulpet til at sætte et andet fokus på måden at skrive ansøgninger på, som har givet mig flere samtaler og nu sidder i mit drømmejob. Helle er god til at få en til at fokusere på det positive. Helle slipper dig ikke før du er i mål.

2. august 2022

Jeg havde prøvet alt …

Jeg havde prøvet alt og nu har jeg fået godt nyt job.
I den udmattende proces med at finde og få mit ønskede job, har "Brænd igennem og bliv den bedste jobkandidat" hjulpet mig til at:
1) Gå fra ikke at tro jeg kunne få job til at være optimistisk og virkelig tro på, at jeg kunne få job i Danmark.
2) Anerkende og fejre indsatserne, jeg har gjort i processen, og at være stolt for det.
3) Opretholde høj og positiv energi selv i modgang.
4) Lære, hvordan man skal bruge netværk i Danmark.
5) Gå til samtale og lande mit gode nye job på få måneder.
Kan klart anbefale Drømmejob.dk som sparringspartner både til et nyt job og til at blive udfordret til at være en bedre version af sig selv.

25. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg deltog i Helle’s coaching forløb og…

Jeg deltog i Helle’s coaching forløb og var så heldig at havne i et team med godt energiniveau og åbenhed.
Helle formåede at udnytte det energiniveau på en sådan måde at hun fik faciliteret en stærk proces, som tilgodeså alles forskellige indgangsvinkler og dilemmaer – hun fik mig til at standse op og gav mig værktøjer værktøjer, så jeg kunne strukturere min jobsøgningsproces.
Samtidigt vendte hun åbenheden til nysgerrighed, så jeg søgte løsninger på mine udfordringer.
Jeg kan kun anbefale Helle som coach samtidigt, som jeg vil anbefale dig til at deltage med energi, åbenhed og nysgerrighed.
Kan kun anbefales - gav mig ny energi i min jobsøgningsproces.
Jeg fik job under forløbet…..

21. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dyrt mindfulness kursus uden jobfokus

Spild af mange mange penge. Kurset er en kopi af alle vejledninger på fagforening og akassers hjemmeside om at finde fokus på dine kompetencer. Det er 6 uger uden tid til refleksion, et gruppeforløb, hvor man ikke lærer de andres baggrund at kende, eller har nogen relevans ift hinanden. Der er ikke fokus på din egen jobrejse, men vejrtrækning og selvtillid. Latterligt ligegyldigt, brug pengene på et kursus, hvor du får et bevis for dine nye kompetencer og samtidig derigennem møder nye kontakter til dit netværk.

20. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfekt til afklaring af, hvad næste skridt skal være

Jeg tilmeldte mig Drømmejob.dk efter en lang periode med stress på grund af en stor arbejdsmængde kombineret med et rigtigt dårligt arbejdsmiljø, som ikke kunne fortsætte.
Drømmejob.dk hjalp mig med at skabe ro i mit hoved, så der var rum til refleksion over, hvad næste skridt skulle være - især med henblik på ikke at ende i samme hamsterhjul en gang til.
Forløbet gav mig en masse værktøjer til refleksion - både kendte og nye. Selve forløbet er designet til at man fastholdes i at reflektere, bl.a. via ugentlige opgaver og mål. Og så er det bare umuligt at være sur eller negativt ladet, når Helle er til stede.
Jeg havde især behov for at arbejde med at turde springe ud i dét, som jeg havde lyst til - uden at blive bremset af min egen frygt for, om det nu ville lykkes. Og dét var mit største udbytte af drømmejob.dk, for jeg har nu selv skabt det drømmejob, som jeg ønskede mig.

14. mai 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

I gode hænder og med gode værktøjer

I gode hænder og med gode værktøjer, blev jeg klogere på mig selv og mine værdier.
Kan klart anbefale Helle og Drømmejob.dk som sparringspartner, hvad enten det er til et nyt job, eller blive rusket op i og udfordret til at være en bedre version af sig selv

15. november 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv