Se hva andre synes
Hele goede service en heerlijke wijnen met goede uitleg door een sommelier. De flessen wijn worden goed verpakt en snel verzonden of bezorgd ( ligt eraan waar je woont). Kortom Drinkz is een aanra... Vis mer
De afwikkeling is qua logistiek prima, webpagina ook. Let wel op dat je de factuur kunt uitprinten!
Selskapet har svart
Door een misverstand bleek de levering niet op tijd te kunnen zijn. Vervolgens is men de bestelling persoonlijk komen brengen zodat het er toch op tijd was. Zelden zo’n goede service ervaren bij een w... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
“We are DRINKZ, an online tailored platform for wines, Champagne, spirits, whisky, cream drinks, liqueurs, premium collectables, and unique bottles for investors and enthusiasts to enjoy life.”
Kontaktopplysninger
Kristalweg 15, 6049DA, Roermond, Nederland
- 085-0479195
- info@drinkz.nl
- drinkz.nl
Goed geregeld !!
Zeer aparte wijn mogen bestellen tegen een prima prijs. Op dezelfde dag nog geleverd in een mooie verpakking. Een echt leuk cadeau om weg te geven.
Goede snelle service
Goede snelle service. Had nog wat bubbels nodig voor nieuwjaar binnen 20 uur bezorgd. Eerlijk geprijsd en mooi assortiment. Goede en stijlvolle verpakking.
Duidelijke website en bestelwijze, heerlijke wijn voor fijne prijs.
Duidelijke website en bestelwijze.
Correcte levering en... natuurlijk het belangrijkste: lekkere wijn
in een goede prijs - kwaliteit relatie.
Prima service
Prima service, aan huis geleverd. De rode wijn the Butcher is een aanrader
Uitstekende kwaliteit en service
Lekkere wijn en een super snelle bezorging aan huis!
Top service!
Snelle spoed levering was binnen 2 uur…
Snelle spoed levering was binnen 2 uur signed, sealed, delivered. Wijn smaakte goed.
Heerlijke wijnen en een hele goede service!
Hele goede service en heerlijke wijnen met goede uitleg door een sommelier.
Kortom Drinkz is een aanrader voor mensen die van goede wijnen houden.
Uiteraard hebben ze ook nog speciaal bieren en sterke dranken.
Mooi exclusief productaanbod
Mooi exclusief productaanbod, snelle verzending!
Top!
Kwalitatief goede wijnen en een snelle levering!
Modern en chic design, overzichtelijke website!
De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor alle doelgroepen qua leeftijd. Ook ouderen kunnen via een duidelijke weg zijn/haar producten bestellen. De bezorgtijd is zeer kort waardoor mensen het de volgende dag al in huis hebben (of de dag zelf). Door mooie verpakking en exclusief verkrijgbare drank kan Drinkz zich onderscheiden van andere ketens. Good luck’
Eerste wijnbox besteld bij Drinkz
Eerste wijnbox besteld bij Drinkz. ‘Cozy Box Rood Mini’ om te proberen. 3 prima wijnen voor een goede prijs! Ga er voor de feestdagen zeker nog een bestellen.
Goede service
Superservice, snel en leuke verpakking
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.