tar 600 kroner får bildetime bare får å sei jepp, du trenger medesin, men jeg vill også ha videotime fra deg. følest litt som en scam, di ville bare ha ny time som kostet 1000 kr etterpå, sløsing m... Vis mer
Jeg vil ikke anbefale men derimot fraråde andre til å bruke Dr. Drop in i Bergen. Jeg hadde time hos hudlege, hvor jeg betalte 1600kr for å knapt bli undersøkt. Dette var ingen grundig sjekk slik som... Vis mer
Dro til gynokolog hvor jeg forklarte jeg føler uvanlig mye trykk nederst i magen og uregelmessige blødninger og mye utflod. De tok ingen tester eller noen ting. Sa bare "at det kan være normalt med ur... Vis mer
Jeg forstår at du mener jeg kan reise, men jeg har fortsatt ryggsmerter og nummenhet i tær/fingre. Kan du forklare hvorfor du mener det er forsvarlig for meg å sitte på et fly i 10 timer?
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Elendig leger , bryr seg kun om penger
Elendig leger og elendig råd de har. Viktigste var å ta betalt. Møkka folk.
Nødløsning
Jeg var så dårlig etter har kommet hjem fra en reise i utlandet at jeg hadde ikke tid å gå til min fastlege som er langt unna. Da bestilte jeg en time hos Dr Dropin på Tønsberg. Legen var hyggelig og spurte hva som feilet meg og je sa jeg trodde jeg hadde bronkitt. Hun tok en blodprøve og sa at ja du har en infeksjon i blodet som hun mente var en urinveisinfeksjon i tillegg til bakterielle bronkitt. Hen skrev en resept for antibiotika og jeg gikk og hentet fra apoteket med en gang. Enkel og effektiv.
Jeg var veldig fornøyd 🤗
Bortkasta penger og tid
Brukte Dr. Dropin Bjørvika for veiledning og program til vektnedgang... Tok blodprøver men fikk sms noen dager senere at blodprøver var feil og jeg måtte til Füser for enda en blodprøvetakning....
Dette besøket kostet 1700 kr med lovnad om å skrive Wegovy etter blodprøver kom tilbake. Wegovy kunne også fastlegen min skrive...
Bortkasta penger og tid...
dr dropin i Lillestrøm
Gikk til dr dropin i Lillestrøm. Hun henviste meg til furst og mente jeg skulle ta blod prøve, hjerte og lunge sjekk. Da jeg gikk der sa de at de kun tar blodprøver. Så ja fikk feil info av legen. Og jeg ringte mange ganger dem og de sier hele tiden de skal gi beskjed til den legen om å kontakte meg men hun gjør ikke det. Hold dere unna !
Blir ikke hørt
Blir ikke tatt seriøst og fikk på toppen av det resept på noe som var for det motsatte av hva jeg sliter med. Følte meg ikke hørt.
Jeg booket videokonsultasjon
Jeg booket videokonsultasjon. Legen ringte meg til avtalt tid, men samtalen ble aldri koblet opp. Dette vedvarte i rundt 8 minutter før linjen ble brutt. Ble så fakturert for timen, uten at jeg hadde fått snakket med legen. For å få refundert pengene må man gjennom et tungvint system. Etter at jeg har bedt om refusjon blir jeg kontaktet av en person som ber meg kontakte dem dersom jeg ønsker refusjon. Vell, det er jo derfor vi har denne samtalen. Hun fortsetter med flere meldinger hvor hun rett og slett ikke forstår at jeg ønsker refusjon. Etter 3 meldinger blir jeg bedt om å sende bilde av kontoutskrift for å bevise at pengene er trukket. Tipper denne damen kunne sjekket dette selv. Venter fremdeles på pengene min. Jeg aner ikke om legene er gode, men systemet rundt er elendig.
Fullstendig useriøs tjeneste
Fullstendig useriøs tjeneste. Inkompetent fyllesyk lege som ikke kan svare på noe. Tar betalt for videosamtaler som blir brutt pga teknisk feil fra deres side. Gjør det ekstremt vanskelig å få refusjon. Styr unna denne jallatjenesten.
Effektivt og bra
Forferdelig lege med ingen kompetanse
Legen var usymaptisk, uhyggelig, åpenbart svært ung og hadde mangelfull erfaring, og mest av alt dårlig kompetanse. Fikk ingen hjelp med problemet mitt, og måtte dermed få hjelp fra annet legekontor. Vil aldri anbefale å dra hit. Spar heller pengene og få hjelp et annet sted.
Hudlege, sjekk etter inngrep
For det første; veldig sympatisk og flink hudlege. Fjernet aldersrelatert hudflekk for 1 uke siden. Gror ikke som forventet. For kontroll må jeg betale full pris for ny time! Andre private klinikker tar slike sjekker gratis. Skal det gjøres noe, forstår j at det må betales. Men aldri mer denne klinikken.
Booket videokonsultasjon
Booket videokonsultasjon, legen stirrer bare på meg til jeg sier hei. Lite behjelpelig kunne ikke hjelpe meg med noe som helst. Nedlatende og arrogant holdning, samtalen varte ikke 2min engang fordi han bare stirret på meg?!
Bestilte time for min datter på 1 år
Bestilte time for min datter på 1 år. Ventet to timer og utsatte dupp. De ringte 10 min før tiden, sa vi hadde dårlig linje og la på. Det har vi ikke. Takk for bortkastet tid.
Useriøst og lite profesjonell klinikk
Jeg kontaktet klinikken for å fjerne en liten klump ved øyet, og fikk tydelig beskjed på telefon om at dette var noe de kunne hjelpe med. Derfor valgte jeg å bestille time og betale for en konsultasjon. Da jeg møtte opp, viste det seg at hudlegen ikke kunne gjøre noe som helst med problemet. I stedet ble det googlet litt informasjon om arr, og jeg fikk en håndskrevet lapp. Det hele føltes både useriøst og lite profesjonelt.
Jeg hadde forventet en helt annen standard, spesielt når man betaler for privat behandling. Det minste man kan forvente er at man blir tatt på alvor og får konkret hjelp — ikke at legen sitter og søker på Google. Dette er dessverre den dårligste pasientopplevelsen jeg har hatt, og jeg sitter igjen med følelsen av å ha kastet bort både tid og penger
Ubrukelig tjeneste, sløsing av penger
Nekter å svare på forhånd om de kan gjøre nødvendige undersøkelser og prøver. Når jeg da møtte opp til time kunne de ikke ta helt standard prøver og undersøkelser man kan ta på hvilket som helst fastlegekontor. Regner med det er derfor de nekter å svare på forhånd, for da må man møte opp og betale for INGENTING. Oppleves som en ubrukelig pengemaskin, kommer aldri tilbake.
Ubrukelig lege, bortkastet penger.
Bestilte legetime, beskrev tydelig problemstillingen da jeg bestilte timen, og hva jeg har gjort i perioden fra problemet oppstod til nå (med å rense sår og ha på gel). Kom inn på legekontoret og fikk basicly beskjed om å fortsette sånn som jeg har gjort til nå. Og at sånt tar tid. Da jeg spurte han hvorfor han ikke kunne ringe og si at det var ingenting å gjøre med det problemet ut ifra hva jeg beskrev da jeg bestilte timen, istedenfor at jeg måtte kjøre 2 timer tur/retur svarte han at han hadde fulle lister og så aldri på beskrivelsen før timen, og det kunne han ikke holdes ansvarlig for.
Drop In Barcode, lege Jan Tran
Jeg syns synd på arbeidsgiveren min som betaler for dette
Jeg syns synd på arbeidsgiveren min som betaler forsikring på dette!! De vil gjerne ha flere kunder så de setter timer veldig tett og da blir de forsinket!
Legen svarte på mine spørsmål så vidt
Legen svarte på mine spørsmål så vidt. Noen svar var det også tydelig at hun egentlig ikke hørte mitt spørsmål og svarte da på noe jeg ikke trengte svar på:-) Veldig få motspørsmål og det ble da til tider stille under konsultasjonen. Også noe feilinformasjon.Er tannlege og har en del generell helseforståelse:-) Adr var bogstadveien 30B i Oslo
Skuffende oppfølging og behandling
Ikke fornøyd med behandlingen hos Dr. Dropin. Sendte et generelt spørsmål før timen som aldri ble besvart. Under konsultasjonen fikk jeg ikke en fullstendig diagnose for problemet mitt. Jeg forstår at det kan være utfordrende når legen ikke har tilgang til min journal, men det burde likevel være mer som kunne gjøres.
Alt jeg fikk var en anbefaling om å slutte med et medikament, noe som viste seg å være utilstrekkelig da problemene bare ble verre etterpå. I tillegg ble urinprøven jeg leverte kontaminert, og jeg ble aldri kontaktet for å ta en ny prøve.
Savner bedre oppfølging og grundigere undersøkelse av symptomene mine.
Når en pasient kommer med selvmords…
Når en pasient kommer med selvmords tanker starter ikke du samtalen med å krangle med pasienten over en sms, noe du selv sendte selv! Legen som er dårlig i dette kontoret er AHMAD KADDOÜRA anbefaler alle mennesker og holde seg unna denne legen! Legger til bilde for bevis på denne personen! Helt lav mål lege!
Jeg fikk god hjelp av legen på…
Jeg fikk god hjelp av legen på Nordstrand og var veldig fornøyd med behandlingen. Jeg skulle levere en avføringsprøve og fikk beskjed om at det bare var å komme innom for å levere den. Da jeg dro dit dagen etter, viste det seg imidlertid at de holdt stengt hele dagen fra kl. 08 til 22. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke har en postkasse eller en løsning, som for eksempel en luke i døren, der man kan levere prøver i slike tilfeller. Jeg er klar over at det ikke er pasienter der hele dagen, men det burde likevel finnes en mer praktisk løsning.