Hold dere langt unna dette…firma: Avonova
Hold dere langt unna dette "griske pengesluk firma"!
Dette er et blodsuger firma på sitt værste. Hvordan de rigide håndterer avtalen og fornyelse automatisk med 36 mnd ad gangen er bare helt utrolig.
Hold dere langt unna dette "griske pengesluk firma"!
Vil sterkt anbefale alle som vurderer å bli kunde hos Avonova om å lese nøye igjennom vilkår for oppsigelse samt bindingstid. Hvis man først er så uheldig å signere kontrakt med dem må man regne med 3 års binding, ikke bare første gang, men om man da ikke sier opp minst 6 måneder før hovedavtalens utløp er man automatisk bundet opp i 36 nye måneder. Dette kommer i tillegg til at de er en av markedets dyreste bedriftshelsetjenester. Dette er ikke noen normal-vilkår i bransjen, så det er fult mulig å finne gode alternativ med fornuftige oppsigelsesvilkår blandt alle andre som tilbyr bedriftshelsetjeneste rund om landet vårt.
De kan ingenting om kvinnehelse og avviser anbefalinger om operasjon da de er svært rigide på at det må være en nyoppstått skade. Anbefales ikke for kvinner.
Svært misfornøyd med dette selskapet. Lang bindingstid og alt for dyrt i forhold til nytten. Dersom du ikke bruker systemet til timeføring er det ikke mulig å hente ut korrekt statistikk på sykefrafravær, da de kun går ut fra normaltid på 7,5 t/dagen, og det ikke er mulig å legge til overtid/redusert arbeidstid manuelt.
Tok mange mnd å få satt opp helsekontroll hos bedriftshelsetjenesten, og der opererer de med 5 dagers avbestillingsfrist, mens de selv avlyste med et par timers varsel. Forferdelig rigid system. Utenlandske ansatte uten Bank-ID har ikke mulighet til å benytte seg av behandlingsforsikringen da de ikke kan logge på webløsningen, og Avonova er ikke villige til å finne alternative løsninger. Eneste positive er at dersom du er heldig nok til å bli innvilget behandling gjennom forsikringen går det som regel fort å få time.
Uoversiktlig og rotete selskap. Henvendelser tar altfor lang tid å få svar på, selv om man sier det haster. Man blir sendt mellom avdelinger og folk for å få løst ting. Ansvarsfraskriving fra de man snakker med. De sier ved innsalg at man skal få en personlig rådgiver, men gjennomføres ikke. Ekstremt lang bindingstid, og rigid avtale. Passer særlig dårlig for små bedrifter. Anbefaler absolutt ikke!!
Utrolig trege, kan vente i uker for å få svar og hjelp med henvendelser som haster. Når man får snakke med noen så virker som det viktigste er å avvise deg, eller få deg til å bruke mer penger. Lover ting de ikke holder. Dyrt. Fakturaer spesifiserers ikke og arbeidsgiver får ikke godkjenne kostnader i forkant. Altfor stort, kynisk og komplisert system. Passer for store og rike bedrifter som er like trege og kyniske.
Pass opp for avtaletid! Her er det mye med liten skrift som man må passe seg for. 3 års kontrakt ble fornyet automatisk med 3 nye år.