Ik kom hier al meer dan twee jaar. Dragoncard geeft een service waar anderen een voorbeeld van kunnen aannemen. Een shop die volledig geeft voor de community met eerlijke prijzen, goede support voor s... Vis mer
It is a cozy location and a fun feoup of people. At first I was anxious as everyone there knew eachother, however they were open and happy to start a conversation. Being a beginner myself they a... Vis mer
Orders arrive fast and well packaged. Always had a good experience with customer support if something was out of order OR I wanted to ask about current and future stock. Overall would recommend, it's... Vis mer
Nice owner, friendly people and players and accurate/normal msrp prices for tcg! Also quite easy to reach and free parking is always a plus!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Andre kikket også på
Wat een toppers hier alles netjes…
Wat een toppers hier alles netjes verpakt goeie prijzen en enorm snel verzonden.
dank jullie zeer voor de goeie service!
Voor de kaartliefhebbers
Ik doe altijd graag mee aan de toernooien van Dragoncard. Wat mij betreft hebben ze de beste prijzen van heel Nederland. Het personeel is ook supervriendelijk. Echt een aanrader voor zowel beginnende als ervaren/competitieve spelers.
10/10
Heel goeie service en communicatie
Deze site gevonden via een chatgroep. En net op11 besteld. Was snel en reactief.
Alles verliep pico Bello. Zeker aan te raden
op tijd, en prima communicatie
Ik was wat huiverig gezien de afwezigheid van reviews, maar ik had ze toevallig ook op cardmarket gevonden met positieve reviews. Ik heb direct via de website besteld en toen ik merkte dat ik een product vergeten was, heb ik deze achteraf in dezelfde bestelling kunnen krijgen door een berichtje te sturen. Alles kwam netjes en snel binnen dus ik ben in ieder geval positief! Mijn order bedroeg ongeveer 60 euro aan pokemon producten.