Kjøpte Discovery+ for å se golf uten reklame. Det blir oppsigelse for min del. Har appen lastet ned direkte på smarttv med 500 mbit linje. Det er elendig kvalitet på sendingene. Det bufrer hele tiden... Vis mer
Dplay
Hvor skal man begynne? Ekstremt dårlig grensesnitt, dårlige «anbefalinger», rotete utforming og navigering samt reklame på betalt streaming tjeneste… prisen er grei nok og innholdet er greit, men h... Vis mer
Elendig ! Feil på tjenesten man betaler for, forballkampen går, og INGEN plass å få hjelp ! Hjelper fint lite å skrive en melding som ikke blir besvart på evighter. Men slik er det vell når man har m... Vis mer
Utrolig dårlig app og tjeneste. Har en rekke andre streaming-apper som streamer alt mulig innhold uten å hikke. Har hatt Discovery+ et års tid nå, og har til gode å se et eneste program uten stopp. Ma... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Dplay
Storbritannia
- dplay.no
Dårlig streaming
Hakker gjentatte ganger i løpet av en episode/et program. Utrolig frustrerende. Internett fungerer som det skal og opplever ikke slike problemer med andre streaming tjenester.
Dårlig og ustabil app
Dårlig og ustabil app, med utfall konstant.
Kan ikke anbefales, og hvis det ikke blir forbedret slutter vi abonnement.
Elendig
Hjelper fint lite å skrive en melding som ikke blir besvart på evighter. Men slik er det vell når man har monopol på noe, da tvinges jo kundene til å betale, og man bare behandle dem som søppel ! Skremmende å se at over 90% er av samme oppfattning
Det er ganske frustrerende å betale for en tjeneste dere ikke kan levere!
Det er IKKE mulig å se et helt program!
Etter hva jeg kan lese på nettet så har problemene med appen deres vedvart over lengre tid?
Skulle tro at problemene ble rettet opp som skjer umiddelbart hos andre leverandører.
Denne appen burde være gratis til problemene er løst.
Anmeldelser er gull verdt for at potensielle nye kunder skal vite hva de kommer til og kan forvente av en tjeneste hos dere.
Bildet hakker
Ubrukelig app
Appen er helt ubrukelig, får også reklamer selv om jeg har betalt for å nettopp fjerne reklamene. Dessverre ikke verdt pengene, da appen er såpass ustabil og for jævlig hakkete.
Har appen installert på TV-en og…
Har appen installert på TV-en og opplever at det hakker veldig mye og at appen er veldig treig
Betaler for en reklamefri tjeneste men…
Betaler for en reklamefri tjeneste men reklame kommer uansett.
Var ingen problem med abonnementet mitt i følge kundeservice,
men noe av reklamen kunne ikke fjernes ble det sagt. Dette selv om abonnementet beskrives som reklamefri i beskrivelsen på dems egen hjemmeside.
Blir spennende og høre hva forbruker rådet svarer på min henvendelse.
Hakker og fryser.....heeeele tiden
Appen er ubrukelig på Apple tv
Appen er ubrukelig på Apple tv. Hakker og stopper opp uten grunn. Nye episoder som er lagt ut vises ikke i appen. Har app i en Samsung TV og den fungerer bedre.
Denne appen er håpløst dårlig
Denne appen er håpløst dårlig! Den henger altfor ofte. Vi logger ut og inn i håp om at det skal hjelpe. Som regel hjelper det ikke. Veldig ofte får vi ikke sett innholdet på appen. Det er som regel ingen sømløs overgang mellom episodene. Du må styre med å trykke tilbake i menyen for å søke opp neste episode. Undertekstene henger igjen. Beklager, dette er for dårlig.
Fantastisk dårlig
Fantastisk dårlig, appen funker Ca. 1 av 20 ganger jeg vil se på noe! Hadde nok hatt mer glede av å skylle pengene jeg bruker på dplay ned i do
Meget uklart bilde
Meget uklart bilde. Det fungerte fint da episodene var gratis i appen. Da jeg bestilte abonnement har det kun vært konstant uklart bilde og hakker tidvis. Dette går ikke Ann å se på...
Helt Håpløst å bruke dplay(discovery+)…
Helt Håpløst å bruke dplay(discovery+) står bare å hakker, hopper frem å tilbake mellom bildene, mens lyden bare fortsetter. Håper dette blir utbedret snart, da det er ganske mye bra programmer som går der.
Flimrende og hakkete bilde,
Flimrende bilde, henger seg opp og står bare å hakker, mens audio fortsetter uten bilde. Alle andre apper fungerer utmerket.
Men de har bra utvalg. Håper dette retter seg så jeg kan fortsette å se det jeg vil se.
Desidert den dårligeste appen.
Desidert den dårligeste appen.
- den er treig
- sendingene stopper helt opp, og nei det er ikke linja mi for alle andre apper fungerer fint
- det er ingen program informasjon om hva som går på kanalen du streamer
- ingen mulighet for å «se fra start» slik andre apper har
Ta dere sammen Dplay, dette er for dårlig.
Ubrukelig app
Avspilling funker, men menyene er en katastrofe. Henger og flimrer, og scroller dårlig. Vanskelig å finne programmer, og kan ikke starte kamper på nytt før de er ferdige..
Bruker Apple tv4.
Elendig kvalitet på "live stream" som…
Elendig kvalitet på "live stream" som fotballkamper. Utrolig at de ikke klarer å rette opp i dette over en fotball sesong
Appen til Dplay på Samsung TV er helt…
Appen til Dplay på Samsung TV er helt elendig. Skal spille av et program, og den går helt i vrang. Står bare på pause uten at man får spilt av epispden. Dplay er også den appen som er tregest, bruker lang tid på å laste, dårlig server, tungvindt oppsett.