Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel. Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."... Vis mer

Selskapet har svart
Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche... Vis mer
Selskapet har svart
Goede oplossing tijdens de verbouw van onze badkamer. De douche kon op korte termijn geleverd worden. Bij het plaatsen kregen we een duidelijke instructie. Aanrader tijdens je verbouwing zodat je nie... Vis mer
Selskapet har svart
Het is een superfijne douche, lekkere straal en makkelijk in gebruik. Eén klein minpuntje, in het dak van het voorportaal zit een kleine scheur, waardoor bij hevige regenval, water in het voorportaal... Vis mer
Skrevet av virksomheten
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De gemaakte afspraken zijn prima nageleefd omtrent brengen, monteren en uitleg. De douche was best simpel te bedienen en comfortabel in gebruik. Kortom een prima ervaring!!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Douche was snel geplaatst. Het is echt een uitkomst tijdens onze badkamer verbouwing!

Svar fra Douche Simpel B.V.
We hadden wat robuusters verwacht. Bovendien stonk het en kwam er vies water uit. We moeten onze vingers in een opening stoppen om de deur te openen ipv dat er een knop ofzo opzit.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Levering ging vlekkeloos! De douche is zelf ook prima. Aardige installateur!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Wij huren als bedrijf vrij vaak een nooddouche, deze wordt altijd netjes op tijd geleverd.
Ook een afspraak maken voor plaatsing gaat makkelijk en snel.
Wij zijn zeer tevreden over Douche Simpel

Svar fra Douche Simpel B.V.
Ideale oplossing tijdens onze verbouwing. Heerlijk doucheruimte. Aardige en fijne mensen die komen monteren en demonteren.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Nette en duidelijke service.
Mooie oplossing, bij verbouwing badkamer!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Via Grando Enschede een nooddouche van Douche Simpel geregeld. Prima geleverd op 15 oktober en vandaag opgehaald. Douche werd snel en netjes geïnstalleerd en afgevoerd door John.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Perfecte oplossing voor tijdens de badkamerverbouwing

Svar fra Douche Simpel B.V.
Wij hebben een tijdelijk keukenblok besteld. Dit was makkelijk en goed geregeld.
De persoon die hem kwam brengen heeft hem netjes geinstalleerd en gecontroleerd of dit blok het deed.
Helemaal prima.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Zeer goede service, fijne bezorgers (twee jonge mannen), snel geplaatst (en week later weer afgebroken) en goede uitleg. Fijn dat de ophaaldatum vervroegd kon worden, goed meegedacht met ons.
De douche- en toiletcabine waren schoon en functioneerden goed.
Bedankt Douche Simpel!!

Svar fra Douche Simpel B.V.
We hadden een douche nodig vanaf een bepaalde datum, maar er reed geen wagen van douchesimpel deze kant op die dag. Echter de dame van douchesimpel mailde dat zij ging meedenken aan een oplossing, ze heeft ons gebeld met een super oplossing namelijk 2 dagen eerder leveren en dan huur betalen vanaf de gewenste datum, dat is nou echt super service!
De douche blijft warm je kunt er lekker lang onder en makkelijk schoon te maken! Eén prima oplossing als je tijdelijk geen douche hebt 😊!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Erg snelle handeling in plaatsing, uitleg en gebruik. Wat een uitkomst als je je badkamer aan het verbouwen bent en je wil toch lekker douchen. De naam zegt het al: douche-simpel. Nou...simpeler kan het niet!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Netjes dag van te voren tijdstip waarop douche geplaatst wordt.
Douche plaatsen ging vlot. Alles werd nog even gecheckt en getest.
Vriendelijke monteur/ installateur

Svar fra Douche Simpel B.V.
Vriendelijke bejegening, duidelijke uitleg, behulpzaam bij de opbouw. En het functioneert prima. Toch enige luxe in alle ellende van de verbouwing.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Super fijne mensen die meedenken over het plaatsen en super vriendelijk aan de telefoon zijn. Mooi cabine helaas niet gebruikt wegens omstandigheden.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.