Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel. Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."... Vis mer

Selskapet har svart
Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche... Vis mer
Selskapet har svart
Goede oplossing tijdens de verbouw van onze badkamer. De douche kon op korte termijn geleverd worden. Bij het plaatsen kregen we een duidelijke instructie. Aanrader tijdens je verbouwing zodat je nie... Vis mer
Selskapet har svart
Het is een superfijne douche, lekkere straal en makkelijk in gebruik. Eén klein minpuntje, in het dak van het voorportaal zit een kleine scheur, waardoor bij hevige regenval, water in het voorportaal... Vis mer
Skrevet av virksomheten
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Info / offerte aanvragen was eenvoudig .
Keurig geleverd , gemonteerd en uitleg gegeven dor de bezorger.
Werkt goed.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Besteld via de website en binnen 2 dagen stond de monteur op de stoep met de tijdelijke douche. Na een lekkage konden wij al weken niet thuis douchen, dus wij zijn ontzettend blij met deze douche. Werking is heel simpel, slang aan de mengkraan, afvoer in de gootsteen en je kunt heerlijk douchen. Wij hebben ervoor gekozen de douche in de keuken te laten plaatsen en dat bevalt prima. Overigens was ook de prijs zeer schappelijk voor 3 maanden huur. Top!!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Goede communicatie. Plaatsing ging prima. Aardige installateur. Hij heeft alles goed uitgelegd.
Heel fijn dat we kunnen douchen tijdens verbouwing van onze badkamer.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Douche cabine was top.. service was top.. en zeer aardige behulpzame monteurs… aanrader

Svar fra Douche Simpel B.V.
De naam zegt het al, simpel en makkelijk kunnen douchen als je badkamer even niet toegankelijk is.
Via het online aanvraag formulier is alles snel en makkelijk geregeld en de monteur was keurig op tijd aanwezig in het aangewezen tijdvak.
Verwacht geen super luxe douche. Het is een prima tijdelijke oplossing welke voor ons heel fijn was ten tijde van onze badkamer renovatie.

Svar fra Douche Simpel B.V.
+ De cabine kan overal in huis geplaatst worden waar een kraan en twee verschillende stroom contacten beschikbaar zijn .
- Er zit geen verlichting in ( donkere ervaring), afvoerpomp maakt hoop lawaai, cabine deur valt dicht waardoor het kan gaan stinken in de vochtige douche ruimte .
Enfin, het is wel beter dan niets 🤔

Svar fra Douche Simpel B.V.
Wat een super ervaring met Douche Simpel B.V.
Duidelijke uitleg en heel vriendelijk personeel.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Levering douchecabine + ophalen volgens afspraak. Krijgt van tevoren een sms tussen welke tijd je ze kunt verwachten. Er wordt ongeveer een half uur van te voren gebeld hoe laat ze er precies zijn. Duidelijke instructie en handigheidjes gekregen. Pomp van douchecabine pompte niet meer goed. Dezelfde dag een andere pomp komen monteren. Leuke vriendelijke medewerkers. Kortom zeer tevreden!

Svar fra Douche Simpel B.V.
De wc werd gebracht en opgehaald op de afgesproken tijd, met de bijbehorende accessoires. Duidelijke instructie.
NB Het was ook duidelijk dat het een heel oude was: hij zag er slordig uit.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Dat ding doet wat het moet doen en de bezorger was aardig en kundig

Svar fra Douche Simpel B.V.
Zeer goed geïnformeerd en snelle plaatsing prima tijdelijke oplossing

Svar fra Douche Simpel B.V.
Prachtige oplossing tijdens een verbouwing van de badkamer.
Zou het iedereen aanraden!

Svar fra Douche Simpel B.V.
Super handig! Heerlijk om thuis te kunnen douchen tijdens de verbouwing van de badkamer. Ruime douche en snel geplaatst.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Goede service. Tijdelijke douche netjes geïnstalleerd. Goede instructies voor gebruik gegeven. Bedrijf reageert heel snel op vragen. Niets op aan te merken

Svar fra Douche Simpel B.V.
Alles werd netjes uitgelegd en aangesloten .
Alles doet het en het is een uitkomst als je de badkamer laat verbouwen dat je toch een douche hebt .

Svar fra Douche Simpel B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.