Uitstekende service. Super vriendelijke medewerker, heeft alles goed bekeken, en dan geadviseerd voor de beste plek om de douche cabine te installeren. Alles werkte direct en kunnen de komende 3 wek... Vis mer

Selskapet har svart
De tijdelijke douche was een uitkomst tijdens onze verbouwing. Snel geplaatst, verlenging was geen probleem en snel geregeld. Ophalen verliep prettig. Status van de douchecabine is wat verouderd ten o... Vis mer
Snel opgezet. Fijn dat je thuis kunt douchen tijdens een verbouwing van de badkamer. Bij ons was er lekkage werd meteen dezelfde dag verholpen. Wat overigens aan onze kraan lag en niet aan douche simp... Vis mer
Selskapet har svart
Het ophalen van de huurdouche kwam ons beter uit na het weekend. Na kort overleg met Douche Simpel B.V. was dit geen probleem en bovendien kosteloos voor die twee dagen extra. Fijn bedrijf wat met je... Vis mer
Skrevet av virksomheten
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Prima oplossing bij verbouwing van onze badkamer. Fijn om toch een eigen douche te hebben.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Douche Simpel doet haar naam eer aan. De bestelling en installatie is bijzonder vlot verlopen. Een prima oplossing voor de tijd dat de badkamer wordt verbouwd.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Zeer vlotte levering, medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Flexibel indien er wijzigingen nodig zijn. Super geregeld !

Svar fra Douche Simpel B.V.
Alles netjes op tijd volgens afspraak. Goede begeleiding

Svar fra Douche Simpel B.V.
Ik ben blij dat jullie service bestaat. Ik vind de pomp veel lawaai maken.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Echt een oplossing: tijdens de verbouwing van de badkamer kun je toch gewoon thuis blijven douchen. Praktisch en comfortabel genoeg.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Goede communicatie en afstemming van te voren
Duidelijke instructies en prima installatie
Douche comfortabel

Svar fra Douche Simpel B.V.
Goede service en vriendelijke monteur. Duidelijke uitleg en snel opgebouwd.
Probleem mbt deur, meteen opgelost en snel gewisseld.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Tijdelijke douche snel en vakkundig geplaatst. En ook ruim meegedacht over oplossingen. Tevens zeer vriendelijke medewerker die het kwam installeren. Maar ook niet onbelangrijk is de prijs en kwaliteit die nog op een net en betaalbaar niveau ligt.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Mooie tijdelijke en in principe een gemakkelijke oplossing om te douchen tijdens de verbouwing van de badkamer

Svar fra Douche Simpel B.V.
Snelle levering. Bellen van tevoren dat ze eraan komen. Opbouwen gaat heel snel. Duidelijke uitleg. Prima douchen tijdens mijn eigen badkamer verbouwing. Zou het iedereen aanraden.

Svar fra Douche Simpel B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.