Banner for Douche Simpel B.V.

Douche Simpel B.V. Anmeldelser 1 136

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel. Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is een superfijne douche, lekkere straal en makkelijk in gebruik. Eén klein minpuntje, in het dak van het voorportaal zit een kleine scheur, waardoor bij hevige regenval, water in het voorportaal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geregeld, vriendelijk uitvoerend personeel, meedenkende backoffice qua planning. Niet de goedkoopste maar wel de beste service. Voor ons de 2e keer.

Informasjon om virksomheten

1. Utleie av byggeutstyr
  2. Baderomsoppussing
  3. Bygningsmaskinutleie
  4. Leverandør av flyttbare toaletter

Om Douche Simpel B.V.

Skrevet av virksomheten

Douche Simpel B.V. verzorgt de sanitaire voorziening tijdens verbouwingen, renovaties of revalidaties.

* Direct leverbaar

* Overal te plaatsen

* Wij zijn 24/7 bereikbaar

* Levering in heel Nederland & België

Naar de website contact

Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.

Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.

Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.

Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.

Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 136)

238 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snel en makkelijk

Zeer netjes en snel geplaatst. De douche verbouwing is bij ons sneller gegaan dan verwacht. Ondanks de drukte bij Douche Simpel komen ze de douche eerder ophalen.

29. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat de renovatie spoedig is verlopen. Ook fijn dat wij een uitkomst hebben kunnen bieden met onze tijdelijke douche. Geniet van de vernieuwde badkamer!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Gedifferentieerd tarief

Ik heb 2 weken gebruik gemaakt voor een kale douchecabine voor 292 euro. Warm water was in de ruimte aanwezig en kon gekoppeld worden, evenals de afvoer. Ik had graag gezien dat indien je niet van de door u aangeboden voorzieningen gebruik maakt, je een lagere aanbieding krijgt. Nu heb ik het gevoel dat ik een bedrag aan huur betaald heb waarvoor je de aangeboden douchecabine aanschaft.

24. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback. We lezen je punt en lichten dit graag toe.

Onze tarieven zijn gebaseerd op een vast all-in pakket, ongeacht welke aansluiting op locatie beschikbaar is. Dat betekent dat we altijd rekenen met dezelfde elementen: het bezorgen, gebruiksklaar maken van de douche én het weer ophalen van de cabine. Deze werkzaamheden vormen het grootste deel van de kosten.

Omdat elke woonsituatie anders is, kijken we altijd mee naar wat er mogelijk is en zoeken we naar een oplossing die past bij het adres én de wens van de klant.

mocht je hier nog vragen over hebben of iets willen bespreken, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en vriendelijke monteurs

Svar fra Douche Simpel B.V.

Fijn om terug te horen, dank voor de review en succes nog met de laatste werkzaamheden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima oplossing als je je douche niet…

Prima oplossing als je je douche niet kunt gebruiken. Hij staat in de tuin maar dat is prima (kan niet op zolderruimtes met een schuin dak)

23. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Dank voor de fijne terugkoppeling! Bedankt voor de opdracht en fijn om te horen dat jullie onze douche als zeer positief hebben ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bezorger belde mij ‘n half uur van tevoren op dat hij onderweg was.
Installatie verliep heel soepel.
Goede uitleg. Systeem werkt prima!

19. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Heel erg bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Uiteraard zijn wij erg blij om dit terug te horen. Heel veel succes nog met alle werkzaamheden en geniet alvast van de vernieuwde badkamer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle plaatsing op de plek die wij graag wilden

In goed overleg met de monteur is de douche met kleedruimte snel en goed geplaatst op de plek waar wij hem wilden hebben. Direct klaar voor gebruik!

23. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Dank voor de review en terugkoppeling! Fijn om te horen dat onze service naar alle tevredenheid is bevallen.

Douchesimpel verdient 6(!) sterren

Vanaf het eerste contact per e-mail t/m de installatie van de douche, is het contact vriendelijk, professioneel en snel.

Ook na het accepteren van de offerte wordt de klant serieus genomen en waar mogelijk pro-actief geïnformeerd.

De herkomst van het bedrijf wordt elke keer duidelijk dankzij de vriendelijke 'Houdoe'.

Oh ja, en de douche werkt ook prima!

18. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Kijk eens aan, wat een top review! Deze hebben we nog niet eerder gehoord en springt er dan ook uit. Enorm bedankt voor de terugkoppeling en mooie woorden. Succes nog met alle werkzaamheden en alvast veel plezier met de nieuwe badkamer! In deze zeggen wij Houdoe en bedankt!

Prima tijdelijke douche!

Prima informatie.
Op tijd en volgens afspraak.
Prima kwaliteit
Lekkere tijdelijk douche!

12. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Erg fijn om te lezen dat u erg tevreden bent over onze service en dienstverlening. Succes nog met alle werkzaamheden.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, het bedrijf is flexibel mbt wijzigen van datums oid. Goede uitleg van gebruik van de douche door de persoon die de douche komt installeren.

Svar fra Douche Simpel B.V.

Heel erg bedankt voor de review! Altijd fijn om te lezen dat onze service naar wens is ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na mijn telefoontje was er vrijwel meteen een aardige jongeman om te kijken waar de douche het beste geplaatst kon worden, en de volgende dag kwam dezelfde jongeman de douche al plaatsen met een eenvoudige uitleg over het gebruik van de douche. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik lekker warm kan douchen tijdens de verbouwing van onze badkamer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Douchesimpel denkt in oplossingen.

Douchesimpel denkt in alles mee en zoekt altijd naar de beste oplossing voor jou. In overleg kom je er altijd wel uit, de communicatie is transparant, ook vanuit de bezorging.

8. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Dank voor de feedback, dat horen wij uiteraard erg graag. Succes nog met alle werkzaamheden.

Duidelijk communicatie
En prima douche cabine.

2. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Dank voor de terugkoppeling! Goed om te horen dat onze service en dienstverlening goed zijn ervaren.

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd. Goede communicatie. Duidelijke uitleg over het gebruik van de douchecabine.

11. september 2025

Prima service

Fijne service. Douchebox werd netjes geplaatst en er werd duidelijk uitgelegd hoe alles werkte. Toen we het idee hadden dat de pomp niet optimaal werkte kwam er nog dezelfde dag iemand langs om dit te verhelpen. Al met al een aanrader om hier een douchebox te huren tijdens de badkamerverbouwing.

5. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Super om terug te horen! hartelijk dank voor de fijne terugkoppeling. Succes nog met alle werkzaamheden.

Afspraken goed nagekomen

De afspraken die ik had over de offerte en de plaatsing van de nooddouche zijn heel goed nagekomen.

9. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Hartelijk dank voor de terugkoppeling! Dat horen wij uiteraard graag. Succes met alle werkzaamheden.

Goede en snelle service

Goede en snelle service - fijn contact en pretttige communicatie.

4. september 2025

Svar fra Douche Simpel B.V.

Hartelijk dank voor de terugkoppeling! Goed om te horen dat je onze dienstverlening goed hebt ervaren.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv