Snelle levering. Goede prijs. De nivea q10 was legitieme nivea q10 uit duitsland. Had slechts paar potjes op proef besteld, masr ga de volgende bestelling bij doubleff zeker groter maken.
Se hva andre synes
Makkelijk on line te vinden top prijs en een supersnelle verzending heel blij mee!!!
Prima gegaan allemaal met mijn eerste bestelling. Goed en netjes verpakt niks op aan te merken. Goede maat handschoenen XL en prima kwaliteit en niet duur. Zal mijn volgende bestelling zeker weer hier... Vis mer
Top producten en super service Ik kreeg kosteloos direct een nieuwe lipstick toegestuurd toen het geleverde exemplaar defect bleek… Grote klasse super bedrijf Simone
Informasjon om virksomheten
- Legemiddelgrossist
- Leverandør av kosmetikk og parfyme
- Kosmetikkbutikk
- Kosmetikkgrossist
- Butikk med hårprodukter
Skrevet av virksomheten
DoubleFOnline.nl is een webshop gespecialiseerd in parfums, cosmetica en drogisterijproducten van bekende A-merken. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en groothandels, waardoor wij originele producten kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ons doel is om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, zodat iedereen kan genieten van goede verzorgingsproducten en luxe parfums. Wij vinden betrouwbaarheid en klanttevredenheid belangrijk. Daarom zorgen wij voor een duidelijk bestelproces, snelle verwerking van bestellingen en een servicegerichte aanpak. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en aantrekkelijke aanbiedingen, zodat klanten altijd kunnen profiteren van goede deals. Waarom bestellen bij DoubleFOnline.nl? ✔ Scherpe prijzen op bekende A-merken ✔ 100% originele producten ✔ Breed assortiment parfums en drogisterijartikelen ✔ Snelle en zorgvuldige verzending ✔ Betrouwbare service en communicatie ✔ Gratis verzending boven de €50,00 ✔ Achteraf betalen mogelijk!
Kontaktopplysninger
Energieweg 4, 3771NA, Barneveld, Nederland
- 085-4858558
- info@doublefonline.nl
- doublefonline.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb mijn pakket niet aangehad ze…
Ik heb mijn pakket niet aangehad ze antwoorden ook niet
Snelle levering, prima prijzen
Ik kreeg een droge mascara
Ik kreeg een droge mascara, de dop was open en niet verzegeld.
Na foto's gestuurd te hebben kreeg ik de reactie dat mijn mascara gewoon goed was en uiteindelijk zou ik na veel moeite het mogen terugsturen met een label.
Op mijn vraag wat er dan zou gebeuren werd niet geantwoord en een label heb ik nooit ontvangen. Ik zou hier niets bestellen;)
Listerine Mondwater Total Care en Dove…
Listerine Mondwater Total Care en Dove zeep besteld. Netjes geleverd tegen een goede prijs.
Na sommige negatieve reviews te lezen
Na sommige negatieve reviews te lezen, was ik een beetje sceptisch. Maar alles is super vlot gegaan! En zonder problemen had ik de parfum de volgende dag al binnen!
Goedkoop en snel geleverd
Goedkoop en snel geleverd! En de juiste producten. Ondanks dat ik te laat was met de black friday bestelling, was het hier nog steeds het goedkoopste. Ik had ook even de klantenservice geappt met een vraag en die reageerden echt heel snel!
Aanrader!
Goede kwaliteit producten voor een goede prijs, met een snelle en veilige levering.
Aanrader!
Een van de artikelen was niet meer op voorraad en kreeg daarover een telefoontje
Een van de artikelen was niet meer op voorraad en ik werd gebeld of ik eventueel een ander artikel wilde hebben. De levering was ook heel vlot
Mooie dekbedhoes en snelle levering.
Perfecte afhandeling bestelling
Snelle levering van een artikel wat ik nergens anders kon vinden, laat staan voor deze nette prijs.
Goede ervaring.
Eenvoudig te bestellen via internet en snelle verzending.
👍Ruim assortiment en goede service!!
gewoon goede service
snel besteld. binnen 2 werkdagen geleverd. goed verpakt . prijs gemiddeld 10 euro lager dan in winkel. totaal geen min punten te vinden tot nu toe.
Ondanks dat ik betaald heb
Ondanks dat ik betaald heb, heb ik nog steeds mijn pakketje niet mogen ontvangen. Ik heb PostNl hierover aangeschreven en kreeg het hieronder bericht.
Kunnen jullie dit onderzoeken ? Hieronder het bericht van PostNl :
Bericht geblokkeerd
Je bericht aan reply-6103542-114_HTML- is geblokkeerd. Bekijk de onderstaande technische details voor meer informatie.
Snel en goedkoop leveren
Waneer geef je een goede review.
Als ze doen wat ze beloven.
Snel leveren.
Goedkoop leveren.
Dus 5 sterren waard.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.