Dortes-Bagges Køreskole Anmeldelser 78

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk køreskole!!🚗🤩🪪 Jeg havde Dorte, hun er altid utrolig lyttende, tålmodig og støttende gennem hele forløbet. Hun gør så man føler sig tryg gennem hele forløbet også i de uvante situa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan hjertelig anbefale! Dorthe er den mest lyttende og tålmodig kvinde jeg nogensinde har mødt. I starten var jeg utrolig nervøs, men Dorthe hjalp mig igennem hele forløbet. Jeg kan med hele hjerte... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores datter havde dårlige oplevelser med at tage kørekort, og specielt op til køreprøven blev hun meget nervøs. Efter skift til Dortes køreskole hvor hun fik enkelte timer, bestod hun. Dorte formåede... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var en super god oplevelse, at være elev hos Dorte. Rigtig trygt forløb hele vejen igennem og næsten ingen ventetid på de forskellige aktiviteter. Hele mit forløb tog 2 måneder fordi hun hjalp mi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøreskole

Skrevet av virksomheten

Dortes Køreskole - Tilbyder kørekort til kategori B og traktorkørekort - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i Hillerød og omegn.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dortes-Bagges køreskole er fantastisk

Gode og omsorgsfulde kørerlære. De sætter tydeligt høj pris på deres arbejde og elever. De ved alt om erhvervelsen af føreretten og lærer dig det på en forståelig og god måde. Man føler sig sikker i trafikken og på sine køre evner når man kører med dem. :)

30. juli 2024

Bedste køre lærer

Jeg syndes Maria og Dorte er de bedste kørelærer nogen sinde. De gør alt hvad de kan for at få dig til at forstå det hele. Og de er meget fleksible med deres køre lektioner. Kan varmt anbefale dem

17. juli 2024

Super sød kørelærer

Super sød kørelærer, meget fleksibel med tider og giver masser af tid til en vær elev. Kan varmt anbefales! Super godt sted!!!

18. juni 2024

Største anbefaling!

Kan kun anbefale at tage kørekort her - fem stjerner er bare ikke nok! Havde Maria, som kørelærer og hun er utrolig sød og god til at forklare tingene. Det er helt underligt nu ikke at køre med hende i bilen - tak for de mange gode grin og samtaler! Hele forløbet har været utrolig lærerigt og struktureret.
Alt bliver gennemgået grundigt og derfor kun varmt anbefale at tage kørekort her!

24. april 2024

bedste køreskole i hillerød

Maria er en sympatisk, sød og rolig kørelære. du vil absolut ikke fortryde at tage kortet hos hende. de går op i at få eleverne hurtigt igennem, og jeg bestod selv begge prøver i første. teorien bliver grundigt gennemgået, og køretimerne er super lærerige. er glad for at det har været så positiv en oplevelse for mig at få kørekort, og kan kun anbefale andre til at vælge samme sted.

26. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dortes-Baggers køreskole er den bedste…

Dortes-Baggers køreskole er den bedste køreskole du kan få! Ikke alene er de dygtige og effektive, men samtidig er de også søde og hjælpsomme. De vil en det aller bedste, hvilket man tydeligt kan mærke lige fra første teoritime til sidste køreprøve, hvor der tages højde for alt fra fraværsprocent i gym og ferier til arbejde og selvfølgelig niveau mm. Ligeledes er de gode til at lære fra sig i bilen, selv når man har lidt svært ved det;-) Hvis man dumper en prøve eller den bliver aflyst, er de super hurtige til at få skaffet en ny, således at man kan komme hurtigt videre i systemet. Jeg har kun gode ting at sige om Maria og Dorte og deres køreskole. Faktisk var det helt vemodigt at skulle sige farvel, og nu da jeg har kortet, får jeg endda helt lyst til at køre en tur med Maria igen. Så tag dit kørekort hos Dortes-Bagges køreskole - så bliver det helt sikkert en god oplevelse😊

26. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En virkelig god køreskole der helt…

En virkelig god køreskole der helt klart kan anbefales til folk.
De gør alt for eleverne klarer det første gang og hjælper igennem helt fra start til slut:)
Det tog ca 2 og 1/2 måned komme igennem hele forløbet med et kørekort
Tusind tak til Dorte og Maria❤️❤️

6. november 2023

En virkelig god køreskole

En virkelig god køreskole, som vi varmt kan anbefale. Rolig, dygtig og engageret kørelærer, som virkelig vil sine elever det bedste. Meget støttende, hvis man også synes det er svært. Det har været en kæmpe fornøjelse at gå der. Vi begge bestod teori og køreprøve i første forsøg, og kom igennem på ca. 2 1/2 måned.
Hilsen Olivia og Regitze :)

10. november 2023

Bedste køreskole!

Denne køreskole er intet mindre end den bedste køreskole. Jeg havde Maria som kørelære, og hold op hun er sjov. Der både plads til det seriøse og selvfølgelig også det sjove. Jeg kørte næsten kun i Frederikssund selvom jeg tog det i Hillerød men da jeg kunne komme op til køreprøven i Frederikssund så kørte vi kun der, så jeg blev godt orienteret over alt der. De giver sig god tid og tager meget hensyn til en, og er bare mega fantastiske!

24. august 2023

Fantastisk køreskole

Dorthes køreskole har været virkelig fed oplevelse. Jeg havde Maria som kørelærer hvilket var rigtig godt. Hun er altid smilende og imødekommende. Samtidig er køreskolen virkelig fleksibel i forhold til køretimer, og de formår at gøre teoriundervisningen “sjov”.

Jeg kan kun anbefale Dorthes køreskole.

25. juli 2023

Den bedste kørelære

Jeg kørte med Dorte og har været rigtig glad for det. Hun er virkelig god til både teoriundervisningen, men også under kørsel. Det bliver aldrig kedeligt at køre med hende for hun er altid klar på hyggelige snakke.

5. juli 2023

Fantastisk køreskole!

Jeg fik mit kørekort i første hug🙏🏽
Jeg havde Maria som kørelære og hun er virkelig dygtig til at lære fra sig, super rolig og altid klar på grineren samtaler til køretimerne, der var aldrig en kedelig køretime der😅
Jeg havde Dorte til teori, og lige som Maria er hun også utrolig smilende i sin måde at lære fra sig, grundig forklaring og hos hende findes der ingen dumme spørgsmål!🤩
Jeg kan STÆRKT anbefalede deres køreskole!
Tak for kørekortet i 2☺️

25. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dortes køreskole er verdens bedste🙌

Jeg havde selv Maria som kørelærer, og det var en kæmpe fornøjelse. Maria er en meget rolig, sød, forstående, og grineren kørerelever som også ved hvordan man får det bedste frem i os kørerlever. På Dortes køreskole går de meget op i hvordan du som elev lærer og forstår bedst, så du netop får det bedste ud af din tid hos dem. Teorien var helt i top og det samme med køreprøven jeg bestod køreprøven 1.gang og fik meget stor ros af sagkyndig hvilket jeg kun kan takke Maria for. 🫡

7. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dorte er en fuldkommen fantastisk kørelære.

Jeg havde været hos en anden køreskole inden jeg kom til Dortes, hvor forholdene ikke var i orden.

Jeg havde to ærgerlige oplevelser med andre kørerlære og var egentlig godt træt af hele kørekort processen. Men så fik jeg anbefalet at skifte til Dorte, og det var bare gamechanger!

Dorte er rolig og rar og får det bedste frem i en. Jeg nåede at have en køretime med Dorte inden jeg tog til prøve og bestod!

Hun er fuldkommen fremragende og jeg vil helt klart anbefale alle som har haft en uheldig oplevelse et andet sted at vælge Dorte. Hun får dig igennem!

11. mai 2023

Kan stærkt anbefales

Virkelig god kørelærer der forklarer godt og grundigt, og hjælper en med selv de mindste detaljer, så man er klargjort til køreprøven. Teorien var også virkelig godt forklaret, og jeg bestod teoriprøven på første forsøg med kun én fejl. Kan i høj grad anbefale Dortes køreskole :)

27. april 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv