Dortes-Bagges Køreskole Anmeldelser 78

4,9

Fantastisk køreskole!!🚗🤩🪪 Jeg havde Dorte, hun er altid utrolig lyttende, tålmodig og støttende gennem hele forløbet. Hun gør så man føler sig tryg gennem hele forløbet også i de uvante situa... Vis mer

Kan hjertelig anbefale! Dorthe er den mest lyttende og tålmodig kvinde jeg nogensinde har mødt. I starten var jeg utrolig nervøs, men Dorthe hjalp mig igennem hele forløbet. Jeg kan med hele hjerte... Vis mer

Vores datter havde dårlige oplevelser med at tage kørekort, og specielt op til køreprøven blev hun meget nervøs. Efter skift til Dortes køreskole hvor hun fik enkelte timer, bestod hun. Dorte formåede... Vis mer

1. Kjøreskole

Dortes Køreskole - Tilbyder kørekort til kategori B og traktorkørekort - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i Hillerød og omegn.

4,9

Enestående

Fantastisk køreskole!!🚗🤩🪪

Fantastisk køreskole!!🚗🤩🪪
Jeg havde Dorte, hun er altid utrolig lyttende, tålmodig og støttende gennem hele forløbet. Hun gør så man føler sig tryg gennem hele forløbet også i de uvante situationer.

Man føler sig tryg bag rattet, og hun er altid hjælpsom og god til at forklare tingene på en rolig måde. Og er der noget man er usikker på er hun god til at forklare tingene så man forstår det. Det er virkelig dejligt når man aldrig har prøvet at køre før🙏🤩

For mig var der ingen ventetid. En virkelig god og tryg oplevelse fra start til slut!
Jeg kan virkelig varmt anbefale denne fantastiske køreskole med den bedste kørelærer🚗❤️🥰

28. april 2026

Kan hjertelig anbefale

Kan hjertelig anbefale!
Jeg kan med hele hjertet anbefale denne køreskole!

8. april 2026

Bedste køreskole!!!!!

Bedste køreskole!!!!

Jeg havde Maria og hun er altid sjov, lyttende og forstående, hun sørger for man føler sig tryg gennem hele forløbet og at man føler sig tryg i uvante situationer!

Der bliver også sørget for at man forstår tingene og er der noget man ikke forstår eller er virkelig usikker på syndes jeg Maria er virkelig god til at forklare tingene så man bedre forstår det!

Skal man tage kørekort er den her køreskole virkelig en varm anbefaling!❤️

19. januar 2026

fantastisk køreskole

fantastisk køreskole

jeg har haft en mega god oplevelse med Maria hun er en fantastisk kørelærer som altid glad, og gør så man føler sig tryg ude på vejene!!!!
kæmpe anbefaling her fra ❤️❤️❤️❤️

3. desember 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg havde behov for at skifte køreskole, da min gamle ikke længere var det rigtige match for mig.
Da jeg skiftede til Dorte fik jeg en helt anden følelse for at køre. Varmeste anbefaling herfra. Dorte kørte mig hurtigt færdigt og er en sød, ordentlig og god kørelærer. Super behagelige køretimer og en meget forstående kørelærer.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke skiftede til Dorte noget før i mit forløb.
Tak til Dorte for at jeg i dag bestod min køreprøve❤️❤️❤️

1. desember 2025

Godt

Det var et fantastisk forløb med plads til os som elever. Man følte sig set og hørt, og der var også plads til grin. Jeg kørte med Maria, hun var helt fantastisk, og sjov at køre med.

12. november 2025

Tryg, hurtig og professionel oplevelse!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dortes-Bagges Køreskole!
Dorte er en fantastisk kørelærer – tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg manglede kun min køreprøve, og der var ingen ventetid. I dag bestod jeg, og det er helt klart takket være hendes støtte og trygge undervisning.
Tusind tak, Dorte, for at gøre hele oplevelsen så god!

12. november 2025

Fantastisk køreskole
Maria er Mega god, sød og køre med👍
Det er Mega hyggeligt og køre/teori med dem.
100 procent en anbefaling her fra🙏🏻

11. november 2025

Fantastisk køreskole

Det er en Rigtig god køreskole! Man føler sig altid tilpas og tryk sammen med Dorte, det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Dorte Bagges Køreskole, STOR anbefaling herfra🙏

- Andrea

10. november 2025

Kan så meget anbefale

Kan så meget anbefale
Jeg har haft en mega god oplevelse med Dortes-bagges køreskole, jeg kørte med Maria, som var mega sød og sjov, hun gjorde at man følte sig tryk og rolig❤️

7. november 2025

Kan klart anbefales!

Jeg har haft en super god oplevelse hos Dortes-Bagges Køreskole! Jeg kørte med Maria, som er mega sød, smilende, forstående og sjov. Hun gør både køretimerne og teorien hyggelige og trygge, og man får altid et smil på læben. 💕

Kan klart anbefales!

6. november 2025

Byens bedste køreskole!

Jeg kørte med Dorte.
Det var en virkelig god oplevelse. Det var trygt at kører med Dorte, da hun tager hensyn til de enkeltes behov især unge med diagnoser. Mit hold var lille og gav mig den tryghed jeg havde brug for. Hele forløbet varede ca. 2 måneder og der var ingen ventetid.
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Dorte😁

6. november 2025

Rigtig god køreskole

Jeg kørte med Dorte, super sød, rar og sjov at køre med. Jeg har rigtig meget angst og der var Dorte bare god til at hjælpe mig igennem det hele. Tog det på lidt over 2 måneder, super hurtigt. Alt i alt bare en god oplevelse.

30. oktober 2025

Fantastisk køreskole✨

Det var en super god oplevelse, at være elev hos Dorte. Rigtig trygt forløb hele vejen igennem og næsten ingen ventetid på de forskellige aktiviteter. Hele mit forløb tog 2 måneder fordi hun hjalp mig igennem både teori og køreprøve 1. Forsøg
Kan klart anbefale Dortes køreskole😊

29. oktober 2025

Kæmpe anbefaling🙌🏼

Jeg havde Maria som kørelærer som er en virkelig god kørelærer. Det var en meget god oplevelse for mig at ta mit kørekort hos hende og jeg kunne ikke finde bedre🤗 kæmpe anbefaling herfra!🙌🏼🙌🏼

2. september 2025

Bedste køreskole nogensinde

Jeg var meget glad for at køre på Dortes Køreskole. Jeg følte mig tryk ude i trafikken med hende ved siden af, og hun var så god til at hjælpe mig når der var brug for det. Dorte er rar, rolig og flink, hvilket jeg syntes gjorde mine køreoplevelser meget bedre.
Dorte er en kørelærer som gør man bliver god til det hele, og gør én 100% klar til køreprøven.
Ud fra mine oplevelser på Dorte-Bagges køreskole vil jeg til, hver en tid anbefale alle der skal have kørekort, at starte hos dem.

29. august 2025