Domingo eller Husogheim bør man holde seg unna. De gir uriktige opplysninger og forsikrer om at varen er like rundt hjørnet. Jeg har i endel tilfeller hatt kontakt med dem, og også bedt om å heve kjøp... Vis mer
Styr unna!! Dårligste nettbutikken jeg har vært borti, både norsk og utenlandsk. La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken... Vis mer
Dette er svindel. Bestilte varer som jeg aldri fikk, fikk ikke svar på henvendelser og ikke pengene tilbake. Første varsellampe gikk da jeg ikke fikk med angrerettskjema i bestillingsbekreftelsen.... Vis mer
Domingo tibyr titusenvis av produkter tkil konkurransedyktige priser! Finner du det samme produktet billigere andre steder; matcher vi prisen!
Nytorvet 1, 455, Farsund, Norge
- steinar@domingo.no
- domingo.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Dårlig service.
Bestilte varen 25/8. Å måtte betale med det samme. Har pr idag enda ikke mottatt bestillingen min, ca 8 uke siden bestiling. Det står på nettsiden att de har det på lager. Har vært i kontakt med de flere ganger, blir sendt snart er svare. Er visstnok på tur nå etter melding fra posten 🤞🤞

Dårlig service
Dårlig service, dårlig kontakt, dårlig levering. Dårlig kvalitet
Styr unna. Du angrer 100% dersom du handler hos Domingo.

Svar fra Domingo
Har ikke fått varene jeg bestilte eller…
Har ikke fått varene jeg bestilte eller noe beskjed på 3 uker. Aldri mer

Tragisk kundeservice
Varene skulle komme innen 2 uker, Kom omsider etter nærmere 5 uker. Svarer ikke på telefon eller mail - kun på chat etter flere dager.

Bestill aldri noe her.
Bestilte to små bord, hørte ikke noe på noen uker, purret og fikk beskjed om forsinkelser. Skulle imidlertid få bestillingen om en ukes tid. Ikke noe skjedde. Etter nesten 2 mnd sa jeg at de heller fikk tilbakebetale meg det jeg hadde betalt. Det skulle de. Ikke noe skjedde så jeg purra og fikk beskjed om at pengene skulle komme. Plutselig fikk jeg Mail om at bordene var på vei. Bordene kom, men det ene bordet hadde en stygg skade på kanten, som de tydeligvis hadde forsøkt å reparere.
Jeg orka ikke gjøre noe mer med dette. Det er jo dumt, og de kan fortsette med sitt useriøse firma!!

Svindel
Svindel. De leverer ikke varen.
Ikke mulig å få kontakt med de.
Samme eiere har blitt anmeldt for svindel i annen nettbutikk.
Styr unna.

Svar fra Domingo
Tok ekstrem lang tid før varene ble…
Tok ekstrem lang tid før varene ble levert, og alle varene ble ikke lever i samsvar med bestillingen. Har påpekt dette, men ikke fått svar hva dere vil gjøre med det. Dårlig levert og dårlig oppfølging.

Svar fra Domingo
Du får hverken varene eller refusjon - svindel
La inn bestilling i slutten av juli og fikk aldri varen og har fortsatt ikke fått refusjon. Har purret utalllige ganger både via e-post, sms, og telefon. Det er kun én og samme mann som svarte på mobil, men nå er mobilen også stengt så du kan glemme å ringe der. Chat som ligger på nettsiden er bare til å få deg til å tro du får support, men du kommer ingen vei med den. Mannen som driver dette nettstedet svindler deg og jeg har rapportert det til forbrukerombudet. Kjøper du noe på nettstedet, så er det det samme som å kaste pengene ut vinduet.

Svar fra Domingo
Ikke handle fra dette nettstedet
Ikke handle fra dette nettstedet. Bestilte og betalte for over 5 uker siden. Har sent Mail og ringt, ikke noe svar. Da jeg kontaktet de på chat har jeg fått kontakt og de sier de skal sende sporings nummer, som jeg ikke får. Har bedt om retur av betalingen, ikke noe svar. Hold dere unna denne nettsiden.

Uendelig treg levering
Uendelig treg levering. De lovet å sende neste virkedag, men snart 1 mnd senere er varene fremdeles ikke sendt.

Svar fra Domingo
Koffertene virker fine men tok over en…
Koffertene virker fine men tok over en måned før vi fikk dei.

Dårlig kundebehandling!
Det var desverre dårlig kommunikasjon og respons fra Domingo. Lite kundevennlige! Jeg ventet på pakkene i 2 mnd (de skulle bli levert raskt stod det og i løpet av en uke). Jeg måtte ringe, sende mail, meldinger på chatt. Ofte så svarte de ikke i det hele tatt på mine spørsmål om leveringen. Jeg fikk også mange forskjellige forklaringen og svar på forsinkelsen og leveringstiden. Kommer ikke til å bestille noe mer fra her.

Dårlige greier
Kjøpsopplevelse: elendig. Produkt sendt 2 uker etter bestilling. Dårlig respons på e-post.
Produkt: elendig kvalitet, dårlige enkeltkomponenter.
Konklusjon: STYR UNNA

Lang tid.
Tok over 1 mnd for at jeg fikk sengen jeg bestilte. Skulle bare ta noen dager, får melding om at den er 10 dager forsinka, ringer inn den 10ende dagen da vet ingen hvor senga er. Skulle få sporingsnummer tilsendt, det fikk jeg ikke. Ringer igjen å spør hvor senga er, de er forsatt usikre. Forsatt ikke fått sporingsnummer. Det tok da 35 dager for at sengen ble levert. Sengen er heller ikke like hvit som på bilde, dårlig maling.

Svar fra Domingo
Bestilte vegghengt håndkleholder i…
Bestilte vegghengt håndkleholder i Juli.. Enda ikke fått varen, svart på en Mail med klager.. Unnskyldninger om forsinkelser.. Bedt om penger tilbake..
Men får ikke svar..
STYR UNNA!!!! Dette er lureri/svindel!

Svindel !
Svindel !! Bestilte 2 nattbord 1 august, hverken fått de eller pengene igjen…send Mail og mld, men de svarer ikke 🤬
STYR UNNA !!!

Svar fra Domingo
Leveransen tok altfor lang tid
Leveransen tok altfor lang tid. Vanskelig å få kontakt med dere. Altfor lite informasjon om ståa hvor varene var.

Fraværende oppfølgning ved…
Fraværende oppfølgning ved forsinkelser. Jeg måtte flere ganger ta kontakt for å høre hvor forsendelsen var blitt av. Begynte å tenke at det hele var en svindel. Aldri mer.

Ingen leveranse, ingen refusjon
Jeg bestilte to solsenger, som i følge nettsiden var på lager og kunne sendes umiddelbart. Etter en drøy uke fikk jeg melding om at forsendelsen var forsinket og at jeg måtte påregne 10-12 dager til. Jeg fikk da kansellert bestillingen. Jeg har ikke mottatt noen refusjon, til tross for at de påstår at 'pengene er på vei'. Dette virker som ren svindel - ligg unna!