Domene AS Anmeldelser

3,9

Skulle kun ha domenene, men blir fakturert for Web 5/webhotell i tillegg på hvert domene. Dette utgjør en betydelig sum når man har flere domener. Jeg opplever at de er svært kreative når det gjeld... Vis mer

Et effektiv domene-team. Svarer rask på forespørsler; både om fakturaer, men og om kompliserte integrasjoner som en lekmann ikke forstår helt. Knut tar seg tid til å skrive utfyllende svar, og følge... Vis mer

Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Vis mer

Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

69 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

tipp-topp og rask service!

Får alltid tipp-topp og rask service av folkene hos Domene. Har spesielt fått mye god hjelp av en ved navn Tommy. Anbefaler alle å prøve web-verktøyene dems.

27. mai 2025

Supert!

Enkel side å navigere på, enkel betaling og lett å finne informasjon. Hadde litt problemer med brannmur og sertifikat. Ba om hjelp på support og Tommy har vært enestående. Raske gode svar.

27. mai 2025

Tommy oss raskt og fint!

Tommy hjalp oss utrolig kjapt og var veldig enkel å samarbeide med. Han tok oss på alvor når det hastet. Vi er utrolig fornøyde med Tommy!

Hilsen Mathea i Grevestua

22. mai 2025

Ved kontakt til kundeservice får jeg eksemplarisk hjelp

Ved kontakt til kundeservice får jeg rask svar. Alltid blitt møtt av en hyggelig kundemottaker (Tommy) som genuint ønsker å løse utfordringene mine. Det har heller ikke tatt lange tiden før de har kommet opp med en løsning, mens jeg selv ikke har trengt å gjøre så mye. 10/10!

22. mai 2025

Ros til Benjamin

Ros til Benjamin

Benjamin er en fin representant for Domene.no, og svært tålmodig når jeg ikke helt forstår programmene.

20. mai 2025

Fungerer slik det skal

Har hatt domenenavn i ett år hos domene.no. Si bare "nei takk!" til overivrige telefonselgere.

15. mai 2025

Hei Tor,

Kjedelig å lese at du opplever våre tjenester på denne måten. Vi får sjekke våre rutiner slik at dette ikke skjer i fremtiden.

Du har ingen ubetalte fakturaer hos oss og det kan se ut som domenet ditt er flyttet bort. Jeg ønsker deg lykke til hos ny leverandør og du er alltid velkommen tilbake.

Mvh,

Svindel

Etter å ha bestilt domene, blir man oppringt og får høre at man har behov for ekstra sikkerhet til kr 7500,- selv om man ikke bestiller dette fortsetter de å kreve inn dette beløpet. Helt syk måte å gå frem for å selge noe. Dette er ren svindel og utpressing de driver med. Finn en annen leverandør som er seriøs

5. februar 2025

Hei Lars,

Dette er ikke en opplevelse vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen med. Jeg har sørget for at fakturaen har blitt kreditert, slik at du kan se bort fra den.

Vi jobber også videre for at denne salgsprosessen skal håndteres på en mer oversiktlig og ryddig måte.

Igjen, beklager det du har opplevd i dette tilfellet.

Mvh,

Svindel!

Ble ringt av en svensk telefonselger som vil ha meg til å aktivere et program jeg aldri har bestilt. Når jeg forsøker å si at jeg aldri har bestilt noen program så legger han bare på. Utrolig useriøst. Skal trekke alle mine produkter ut av dette firmaet så snart avtaletiden er over.

24. april 2025

Hei Line,

Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse. Fakturaen som ble opprettet er kreditert og den skal selvfølgelig ikke betales.

Vi tar så klart opp dette med selgerne og jeg håper du fortsatt vil være kunde hos oss.

Vennlig hilsen
Domene

SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨…

SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL 🚨 NEKTER å avlyse domenet ditt, og gir deg inkasso. Du får ikke tilgang til inkasso sakene engang, og de vokser og vokser. De vil ikke hjelpe deg når du vil avslutte som kunde. ALDRI kjøp fra dem! Mvh 22 år kvinne fra Norge.

13. april 2025

Hei Melanie,

Jeg beklager at du har hatt en negativ opplevelse. Vi har prøvd å ta kontakt med deg flere ganger vedrørende dette domenet og tilhørende faktura, men vi har dessverre ikke fått noen respons.

Fakturaen som er sendt til inkasso er fra 2024 og det aktuelle domenet er allerede slettet. For endelig løsning i denne saken, ta direkte kontakt med Collectio.

Med Vennlig Hillsen,
Daniel