Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die... Vis mer
Se hva andre synes
Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Vis mer
Hele mooie zaak vriendelijke mensen. Ze dringen je niet op en laten je rustig even rond kijken. Daarna word je goed geadviseerd en geholpen. Ik vind Dolpierre een goede en mooie winkel. Mv... Vis mer
Wegens droevige gebeurtenis speciaal een extra plekje gemaakt in de agenda, zeer vriendelijk hulp geboden, niks was teveel. Rustige hulp en niet gehaast en ook nog erg fijne kleermaker gebeld of hij... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.
Kontaktopplysninger
Markerkant 10 11A, 1316 AA, Almere, Nederland
- 0628105770
- info@dolpierre.nl
- dolpierre.nl
Top service
Top service, snel en duidelijk. En prettige prijzen.
Afgelopen week hebben we de winkel…
Afgelopen week hebben we de winkel bezocht en zijn we uitstekend geholpen. Er was een ruim aanbod, en we zijn geslaagd in het vinden van een pak. Vriendelijk personeel dat actief meedenkt, en dat alles voor een scherpe prijs.
Mooie pakken
Snel en goed geholpen. Mooi en betaalbaar
Goede hulp gehad en fijn meegedacht!.
Mooi Fijn zittend pak
Mooi Fijn zittend pak, met goede service
Topservice voor een goede prijs
Goede kundige hulp in het uitzoeken van een pak. Hierdoor heb ik het perfecte pak uit kunnen kiezen tegen een hele goede prijs!
Goed geholpen ben er echt blij mee
Goed geholpen ben er echt blij mee. Service was echt top.
Eerste keer een pak kopen
Eerste keer een pak kopen. Werd goed geholpen en kreeg advies over de kleuren en combinatie
Goede service, zeer vriendelijk en een grote assortiment voor hele mooie prijzen!
Echte aanrader!!
Ik ben hier serieus goed geholpen
Ik ben hier serieus goed geholpen, er word netjes tijd gemaakt voor je. Ik kan hun aan jullie allemaal aanraden!
Door de 1 op 1 afspraak veel aandacht…
Door de 1 op 1 afspraak veel aandacht om het goed te krijgen!
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen! Mooie pakken en goede service. Zeker een aanrader!
Een echte aanrader …
Een 3 delig pak via de site gekocht voor een prikkie 👌🏾 bij deze jongens.
Wel online hulp gevraagd(Whatsapp) o.a. over maten en ze waren zeer behulpzaam.
De volgende dag kwam de pak binnen het paste perfect en van zeer goede kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden en raad deze zaak/site AAN!!
Goed geholpen door die lieve…
Goed geholpen door die lieve medewerkster!
Fijne communicatie met de winkel
Fijne communicatie met de winkel. Ook over de levertijd. Mooie pakken voor een hele goeie prijs! We zijn in de winkel vriendelijk geholpen en het verliep allemaal lekker vlot!
Top service
Top service, top prijs, top medewerker. ben van ver gekomen maar het was het helemaal waard. Ik raad deze winkel iedereen aan.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.