Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die... Vis mer
Se hva andre synes
Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Vis mer
Hele mooie zaak vriendelijke mensen. Ze dringen je niet op en laten je rustig even rond kijken. Daarna word je goed geadviseerd en geholpen. Ik vind Dolpierre een goede en mooie winkel. Mv... Vis mer
Wegens droevige gebeurtenis speciaal een extra plekje gemaakt in de agenda, zeer vriendelijk hulp geboden, niks was teveel. Rustige hulp en niet gehaast en ook nog erg fijne kleermaker gebeld of hij... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.
Kontaktopplysninger
Markerkant 10 11A, 1316 AA, Almere, Nederland
- 0628105770
- info@dolpierre.nl
- dolpierre.nl
Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden! Het pak ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook perfect aan en dit voor een hele betaalbare prijs. Ik ben erg vriendelijk geholpen! ze nemen echt de tijd voor je en staan je altijd netjes en geduldig te woord. Zeker een aanrader!
Zeer prettig bedrijf en goede…
Zeer prettig bedrijf en goede duidelijke service!
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen. Perfect pak gevonden ondanks dat we en week te vroeg waren en dus eigenlijk geen afspraak hadden. Maar ondanks ons foutje in de planning hebben ze toch tijd gemaakt om ons te helpen helemaal top.
Zeer goed geholpen als klant zijnde en…
Zeer goed geholpen als klant zijnde en perfect op afspraak alles gepland.
Ik werd vriendelijk geholpen
Ik werd vriendelijk geholpen, top pakken!
Ik ben heel goed geholpen met advies en snelle service.
Ik ben heel goed geholpen met advies, de kleding is van goede kwaliteit en het was de volgende dag, na het bestellen, al binnen. Top.
Beste pakken winkel zonder twijfel
Beste pakken winkel zonder twijfel, perfect op maat de klantenservice is perfect reageren snel en helpen mee denken, vandaag besteld is altijd morgen in huis ik weet waar ik voortaan terecht moet voor mooie pakken.
Fijne service en hele mooi pakken!
Fijne service en hele mooi pakken!! Aanrader!!
Top service
Top service, snel een pak kunnen vinden!
We werden er goed en vriendelijk…
We werden er goed en vriendelijk geholpen,en ze nemen de tijd voor je.
Top service
Top service! Kleding van kwaliteit!
Super vriendelijk. Ik kom hier zeker weer teug!
Na online een afspraak gemaakt te…
Na online een afspraak gemaakt te hebben Gisteren 29-03-2025 mijn (trouw)pak gepast. Zeer fijn ontvangen en kreeg de juiste advies. Pakken zijn van zeer goede kwaliteit en ging met een goed gevoel, en trouwpak de deur uit.
Top service
Top service! Ze denken met je mee en zijn eerlijk in hun advies!
Uitstekend geholpen met veel aandacht…
Uitstekend geholpen met veel aandacht en enorm behulpzame medewerker! Zeker aan te raden?
Goede service en vriendelijk personeel
Goede service en vriendelijk personeel
De service is zeer goed
De service is zeer goed. Het team benadert je direct na de bestelling om alles nog eens na te lopen. De pakken zien er van zeer goede kwaliteit uit en dat in combinatie met de geboden service (ook over Whatsapp) maakt dat ik zeker terugkeer als klant!
Super blij met mijn pak
Super blij met mijn pak. Keurig netjes geholpen en geven ook goed advies. Zeker een aanrader.
Duidelijk communicatie
Duidelijk communicatie via WhatsApp. Ook meedenkend. Ik had maat 56 besteld voor een pak. Via WhatsApp kreeg ik al vrij snel het advies (na het doorgeven van de maten) om voor de zekerheid ook maat 58 te bestellen. Dit bleek een goede keuze te zijn. Maat 56 was net iets te klein. Het pak is mooi en de prijs ook.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.