Sjukt dåligt bemötande av personalen. Frågasatte varför samma vara hade 2 olika pris och det bara var så fick vi till svar. När jag bad att dom skulle visa den andra varan som var billigare vände... Vis mer
Se hva andre synes
Jag är nog lite ambivalent vad gäller denna butik. Vissa saker är billiga, andra kostar mer än hos en vanlig livsmedelskedja. Kvaliteten skiljer också markant mellan olika varor, så man behöver ha en... Vis mer
Igår var vi på Dollarstore i Säffle och personen i kassan var under all kritik. Hon borde inte få arbeta som butiksbiträde med den dåliga attityden. Hon tog betalt två gånger för flera av sakerna vi... Vis mer
Dollarstore Östersund Den 19/3 blev jag dubbeldebiterad i kassan, när det krånglade. Fick fylla i ett återbetalning dokument , men har nu efter nästan 14 dgr inte fått igen pengarna‼️ hur svårt kan de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.
Kontaktopplysninger
840 40, Svenstavik, Sverige
- dollarstore.se
Fick betala ett högre pris i kassan än…
Fick betala ett högre pris i kassan än vad som var skyltat i butiken på flera varor. Inte okej. Känns som att detta är något som satts i system.
En mycket bra butik billig bra mycket…
En mycket bra butik billig bra mycket bättre än Returhuset i Staffanstorp som skall vara billig ? Men inte som Dollarstor.
Mest dåligt
Vissa saker är okej, exempelvis pris på förbrukningsprodukter. Dock är det inte billigare om man inte behöver köpa jättemycket. Och även om jag vet att jag behöver tops hela tiden så behöver jag inte bygga ett berg hemma. Så det är inte särskilt bra pris om man bor själv och bara behöver någon sak här och där.
Det SÄMSTA när det gäller Dollarstore är prissättningen. Precis som ovan så borde det vara billigare även om man köper en sak. Och jag vet att man kan kombinera med andra produkter, men det passar inte alltid.
Och att hitta pris på saker och ting är ofta i princip omöjligt och personalen har ingen koll heller i många fall.
Bra personal och chef här på i pite
Bra personal och chef här på i pite, många olika produkter till bra pris
Mycket dyr affär
Mycket dyr affär
Lever på sitt gamla rykte, att vara billiga
Vilket är totalt fel.
Otrevlig personal!
Har alltid möts av trevlig personal förutom idag!😠 jag gick inne på dollarstore och möttes av en otrevlig kvinna som jobbade här. Hörde även henne vara otrevlig mot några andra i butiken och sa att de var barnsliga och skulle vara tysta då det knappt skrattade högt, sedan bad jag om hjälp och hon pekade bara och sa otrevligt att jag var blind som ej hittade dit. Väldigt tråkigt att ens dag ska förstöras på grund utav detta då jag vet att resten av personalen brukar vara trevliga.
KATASTROF i Kristianstad mailade jag…
KATASTROF i Kristianstad mailade jag kundservice men SVAR nej nej det kommer inte!
Gynna inte denna affär orkar man ej svara på frågar kan man stänga o åka hem dit dom kommer ifrån !
Tack o ALDRIG mer Dollarstore!!!!!!!!!!!
Produkter slitnas väldigt fort men…
Produkter slitnas väldigt fort men därav priset.
Bedrövligt
Hej
Det börjar kännas som att jag troligen har handlat på er butik i Lycksele för sista gången
Jag bara undrar vart ni har hittat en del utav personalen som jobbar där ? & speciellt dom som sitter i kassan emellanåt
Har inte ni lärt upp dom när det kommer till vett och etikett för ibland så undrar man ju
när man kommer fram till kassan och personalen knappt öppnar käften och säger hej utan sitter och stirrar sig blinda på kassa displayen i stället och ser allmänt griniga ut
Såna beteenden lockar ju verkligen till att man blir sugen på att komma fler och handla ? Skulle inte tro det då det är så bedrövligt att det inte finns några ord för det ens
I framtiden kan det kanske vara bra att skicka er personal i Lycksele på nån charm kurs eller nått
Ni kan ju tänka på saken i alla fall
Jag kommer överhuvudtaget inte att rekommendera den butiken i alla fall
Är storkonsument av Dollarstore…
Är storkonsument av Dollarstore popcorn! Tyvärr har det senaste månaderna smakat mögel. Brukar köpa 20 påsar varje gång, men köpte bara en i dag. Stark mögelsmak...Blir till att byta inköpsställe...
Dålig energidrycksburk
Jag köpte en energidricka och den gick sönder. Dollarstores energidrycksburkar är SÄMST!
Dålig service i kassan i Kungsbacka
Dålig service i kassan i Kungsbacka. Han som jobbade i kassan ska nog inte jobba med människor. Var där den 1/11 dålig attityd och bemödade. Talade med en vän utanför som tyckte samma sak att han kanske jobbade där med bidrag. Flickorna på golvet är så trevliga och hjälpsamma så tråkigt att en ska först för alla.
Lite överraskande så helt plötsligt kan…
Lite överraskande så helt plötsligt kan en trevlig butik med trevlig personal som de flesta är bli helt annorlunda. En i personal en viss måndag fick för sig att man gått in med byggar-byxor med för många fickor som alla hantverkare har OCH för att man går där "om kvällarna" men även dagarna fick ögonen på mig som om jag skulle ta med mig hela butiken ut :) Denne person hade fått nippran på att få lite action denna dag så förföljde mig hela vägen ut. Så vissa går på ÄRLIGA personer numer också. Jag rIngde kundtjänst och hon sa SÅ ska det inte gå till, jag ringer platschefen. Har själv arbetat inom säkerhets-branschen och det här skrämmande dåligt och oproffessionellt. Inte ont mot butikskedjan men för fabians skärpning när Ni springer efter vanligt folk som har handlat där också mycket!!!! Detta gällde i Östergötland. Skulle vara trevligt med FET URSÄKT mot detta beteende och varför detta skedde! Skapligt överklamp. Nästa gång vill man gå in där utan några konstigheter om jag ens gör det!!!
Fittiga personaler som skickar ut än…
Fittiga personaler som skickar ut än när man inte gjort något i alingsås, stog och kollade mattor medans jag väntade en kompis så kommer en karen och skickar ut mig utan anledning
Ingen gasbehållare
Skulle köpa en gasbehållare till det lilla gasolköket som dom säljer, men hittade inga. Till slut fick jag tag på personal som givetvis inte hade någon "aaaaning" om vad jag ville ha. -Fråga i kassan, dom vet. Framme vid kassan frågade jag igen, och mycket riktigt så visste inte kassapersonalen heller ett förbenat dugg! Inte orkade han kolla upp varan i datasystemet heller utan bara mummlade något ohörbart. Vilken förbenad
skitservice! Sista gången jag går in där. Detta hände i Norrköping så ledningen vet vart de ska sätta in åtgärder.
Halloween är alltid en favorit att…
Halloween är alltid en favorit att besöka butikerna finns alltid mycket roligt använda till mina skräckfilmer. Gäller att besöka minst 2 olika butiker skiljer alltid lite i sortimentet. Kungens kurva och Botkyrka är favoriterna. Port 73 fick tyvärr lite liten lokal så utbudet är mycket mindre.
Bra bemötande
Ringde på midsommardagen till butiken i Gävle. Snabbt svar och trevligt bemötande. Nästa dag besökte jag butiken , trevlig personal. Behövde komplettera mitt köp och ringde igen. Även denna gång snabbt svar och ett bra bemötande av annan person. Allt detta trots storhelg och många kunder i butiken.
Produkterna jag köpte var av god kvalité och märke, ej skräp, som vissa skriver.
Alltid bra pris
Alltid bra pris, mycket för pengarna, massa fint och inget har gått sönder, ändrat färg ellrt på något sätt ändrat utseende sen dess de köptes. Så nöjd med allt!!
Great store 5/5
Can't believe this birch, she lettin her kitten suckle her titty, ngl lie kinda weird.
Anyways good store, cheap stuff 👍🏼
Perfekta affären om man vill slösa…
Perfekta affären om man vill slösa pengar på skräp.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.