Se hva andre synes
Helt klart den sämsta vårdcentral kedja i Sverige. Har en son som haft ont å problem med urinvägar å magen Dom har gett han antibiotika x fler sista gången skulle han äta en månad. Han har fortfarand... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
En digital rådgivningstjänst som ger snabbare och bättre vård via telefon, chatt och video. Vi ger vård direkt!
Kontaktopplysninger
Sverige
- doktor.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snabb och mycket bra hjälp
Snabb och mycket bra hjälp! Kommer bara höra av mig hit när det gäller vård på nätet. Rek absolut!
Värdelöst
Värdelöst, tar betalt för att hänvisa till vårdcentralen när annan nätläkare kunde skriva ut SSRI.
Otroligt nöjd!!!
Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt samtal med doktor.se. Läkaren jag pratade med var hur trevlig som helst och förstående, och han skrev ut tillfällig nattmedicin tills jag fick tag i min ordinarie läkare (Då jag försökt att få tag i min ordinarie läkare i flera dagar). Utan er hade jag suttit sömnlös i flera dygn. Så tack för det bra bemötandet jag hade med läkaren och att det gick så snabbt och smidigt!
De suger
De suger. Helt och hållet rekomenderar inte. Iallafall den i skärholmen
Terrible service takes money to say…
Terrible service takes money to say only have rest and very rude doctors. I can get better advice online if I need only advice.
Märkligt att det vägras skriva ut…
Märkligt att det vägras skriva ut förnyelse av recept på denna sidan, när det ej är ngra problem på andra ställen.
Sökte vård och det ända jag fick till…
Sökte vård och det ända jag fick till svar var att jag ska vända mig till akuten trots att jag haft samma förr och fått antibiotika för de. Han ville inte lyssna.
Minus 5 stjärnor
Att ens ge en stjärna är för bra för dem. Tydligen får man inte ha haft symptom i över 14 dagar? Nej då får man ingen tid. Rådgivning utan råd tar dem betalt för.
Brister i kundhantering och avbokningssystem
Följde instruktionerna i appen för att av-/omboka tid. Där stod det tydligt att man inte skulle ta kontakt på annat sätt och att svar kunde ta 1–3 arbetsdagar.
Trots detta skrev de att de kommer att skicka en faktura för sen avbokning – eftersom de dröjde med att svara och genomföra avbokningen. Mina frågor besvarades aldrig, och chatten avslutades ändå med ett ”Tack för chatten idag”.
Att ha ett system där patienter straffas ekonomiskt för vårdgivarens egen svarstid, och där ärenden avslutas utan att frågor besvaras, känns både oprofessionellt och dåligt genomtänkt. Ett fungerande avbokningssystem borde vara en självklarhet för en digital vårdcentral...
Bluffföretag
Det här var den värsta upplevelsen jag någonsin har haft på Doktor.se. Jag ringde för att be om hjälp med ett hälsoproblem, läkaren tog emot samtalet och pratade med mig i cirka 50 sekunder, hjälpte mig inte, skrev inte ut någon medicin, sa bara att jag skulle åka till ett vårdcentral och tog sedan 100 svenska kronor i betalt.
Tråkigt bemötande (använde mig av…
Tråkigt bemötande (använde mig av telefonkontakt/skickade in bilder). Blev avbruten hela tiden och upplevde inte att läkaren lyssnade ett dugg på mig. Skriver ut salvor och krämer och är snabba att lägga på, utan att ens lyssna på min anamnes. Envägskommunikation som någon skrev. Tredje "uppföljningen" nu, tredje läkaren och även den tredje sortens kräm, idag baserat på ett 5 minuters "samtal"(hon pratade) och några bilder.
Förstår att det ska gå så fort som möjligt men önskvärt om man fått prata till punkt.
Räddaren i nöden. Akutbehov av recept av 2 viktiga…
Akutbehov av recept av 2 viktiga läkemedel som fastnat i näthanterig i julveckan. Jag fick snabb kontakt och hjälp av läkaren. Min vanliga vårdkontakt nekade nytt recept. Tusen tack Doktor.se
Rekommenderas varmt.
Värdelös hjälp och de skickar ut…
Värdelös hjälp och de skickar ut fakturor till folk som har frikort
Worst healthcare experience in Stockholm
Worst experience with healthcare in Stockholm, they take your money and do literally nothing. There are options on the app for various issues but when you ring they tell you just to make a physical appointment at the vardcentral. Such a waste of time and money for everyone involved.
Kan man kryssa över stjärnan!!
Kan man kryssa över stjärnan!!! Katastrof!!! 9 alternativ -INGET ang faktura - som skickats till FEL adress - istället kommer en inkassofaktura till RÄTT adress... Örestadskliniken är en KATASTROF!! Vet inte ens hur man skickar en faktura till RÄTT adress... och att ringa dem - KATASTRFOF!!! Dags att lägga ner?
Det här är tyvärr den sämsta upplevelse…
Det här är tyvärr den sämsta upplevelse jag har haft. Bemötandet var dåligt och de hade svårt att hantera min remiss. Jag skulle inte rekommendera denna mottagning.
Arash var till mycket bra hjälp och…
Arash var till mycket bra hjälp och trevlig. Önskar att jag kunde få hjälp av honom varje gång man har något besvär.
Tack jonna å den underbara…
Tack jonna å den underbara sjuksköterskan, ni är bäst
Mycket dåligt
Mycket dåligt, lyssnade inte. Känns som bedrägeri
Till ansvariga på Doktor.se Skönsmon…
Till ansvariga på Doktor.se Skönsmon vårdcentral, Sundsvall
Jag vill framföra ett klagomål gällande mitt senaste besök.
Jag hade en inbokad tid torsdagen 11 september klockan 13.00 hos fysioterapeut. Jag kom i tid, men fick efter en stund veta av receptionisten att fysioterapeuten inte var på plats utan fortfarande var på väg i trafiken. Efter cirka 20 minuter meddelades jag att jag kunde gå hem, då han inte skulle hinna.
Jag fick också besked om att vårdcentralen skulle kontakta mig för att boka en ny tid. Tyvärr har ingen hört av sig, trots att jag själv redan tidigare behövt ringa flera gånger för att påminna för att ens få denna tid. Nu står jag återigen utan ombokning och måste själv ta kontakt ännu en gång.
Som patient förväntas jag dyka upp på bokade tider, annars debiteras jag en avgift. Jag anser att samma ansvar borde gälla vårdenheten – om en behandlare inte kan ta emot en patient, ska patienten kontaktas och erbjudas en ny tid utan dröjsmål.
Jag vill därför att:
1. Ni kontaktar mig omgående för att boka en ny tid.
2. Ni ser över era rutiner för att säkerställa att patienter alltid får besked och ny tid om en bokad vårdgivare uteblir.
Jag hoppas på ett snabbt svar och åtgärd.
Sumeyya
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.