DKTV Anmeldelser

4 170
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg har bestod 300 megabit/s , men det internet kan ikke vise 1 lille video som kun på 30 sek.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg var usikker på om jeg kunne nå at få net-forbindelse til den første i måneden, hvor det skifter. Jeg troede at jeg ville få et brev om det, men så var det allerede skiftet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi hadde store peoblemer med en annen leverandør som virkelig ikke var til noe hjelp. Så byttet vi hit og fikk satt opp nett nesten på dagen!

Informasjon om virksomheten

1. Nettleverandør
  2. Kabel-TV-selskap
  3. Telefon- og internettjenester
  4. Telefonselskap

Om DKTV

Skrevet av virksomheten

Over hele landet samler vi folk om stærkere løsninger. Både i egne rækker, i foreninger, i erhvervslivet og inden for det offentlige.

Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.

Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.

Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.

DKTV

Skrevet av virksomheten

Bredbånd
Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
Fastnettelefoni
Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
Sikkerhedspakke
Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(4 170)

170 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De er flinke når man ringer til dem:)

12. juni 2017

Hej Bibi

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for! Flinke kundeservicemedarbejdere, skulle helst være en selvfølge jo ;-)

Ha' det godt!

Vh

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin og informativt infoarrangement og …

Fin og informativt infoarrangement og god service

2. april 2017

Hej Ellen

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi har samlet et rigtig godt hold som tager ud og besøger vores foreninger. Vi har altid oplevet fin opbakning til vores arrangementer, men det er alligevel rart at blive bekræftet i, at vores arbejde bliver værdsat.

Du må have en rigtig god fredag!

Hans Kristian, Teamleder
Kundeservice

Det egen god gave at gi

30. mars 2017

Hej Svend Åge

Tusind tak for de grønne stjerner.

Hvad end man giver en gave til sig selv eller til andre, er det vigtigt at modtageren bliver glad.

Vi gør altid hvad vi kan for, at det produkt vi leverer er til glæde og gavn for alle vores kunder.

Med ønske om en god Fredag

Hans Kristian, Teamleder
Kundeservice

Raskt og stabilt

Har hatt ingen problemer med Dank Kabel TV. Nettet er det billigste i forhold til pris. Har ikke hatt noe problemer med at nettet er nede eller lignende.

Hej Joachim

Rigtig mange tak, for de fine ord!

Vores kunder skal have så meget for pengene som muligt - så er alting jo lidt sjovere!

Du må have en dejlig dag.

Virkelig god service

Hej Amalie

1000 tak for de søde ord.

Det er aldrig sjovt at skulle bøvle med ens internetforbindelse - og hvis ret skal være ret, kan det nok ske for selv den bedste :-)

Når dét er sagt, så er det simpelthen så dejligt at læse, at vi kunne træde til, og hjælpe dig ud af pinen!

Jeg håber du bliver rigtig glad for din forbindelse.. vi er i hvert fald rigtig glade for at have fået dig som kunde, i vores lille butik.

Glædelig jul!

Godt selskab

Go service og rimelig pris

Hej Mette!

Tusinde tak, for den flotte anmeldelse!

"Godt selskab", vil vi rigtig gerne have siddende på os!

Hvis du i fremtiden får brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os på 69121212!

Mister internet noen ganger

Noen ganger mister jeg internet

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse!

Det er bestemt ikke meningen at internettet nogle gange ryger! Du må rigtig gerne ringe ind til os på 69121212 (vi sidder her til kl 20 alle hverdage), så vi kan få kigget på det, og løst problemet hurtigst muligt! :-)

Ha' det godt!

fin hjæp god behanling

jeg anbefaler på det varmeste til andre

18. august 2016

Kære Per

Hvor er det bare dejligt at læse! 1000 tak for rosen - den er straks sendt videre til kundeserviceafdelingen.

Rigtig god weekend!

siden jeg startet i 11 2013, ingen problemer

siden jeg startet i 11. 2013, ingen problemer.

2. juni 2016

Hej Peter

Tusind tak for den grønne anmeldelse. Vi vil forsat gøre alt hvad vi kan for at leve op til de fem flotte stjerner.

Hav en rigtig god dag.

Hans Kristian / Dansk Kabel TV

Diana

Diana var helt fantastisk at snakke med. Servicen var i top.

4. mai 2016

Hej Joern

Tusind tak for de fem stjerner og den gode anmeldelse. Jeg skal sørge for at de rosende ord lander på Dianas skrivebord.

Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe vores kunder og Diana gør det bedre end de fleste.

Venlig Hilsen

Hans Kristian / Dansk Kabel TV

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Glimrende produkt til prisen!

Og ganske solid kundeservice :)

14. april 2016

Hej Steffan

Glimrende og solide er klart et par komplimenter vi har det helt okay med ;) Mange tak for det! Jeg skynder mig at sende rosen videre til kundeservicebanden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ikke åbnet endnu

DEt ved jeg ikke

30. september 2015

Hej Lillian

Du har helt ret i at det selvfølgeligt er svært at bedømme vores produkt, når du først er tilmeldt pr d 10. oktober. Jeg håber du bliver rigtig glad for din forbindelse, og finder ud af at vi er langt bedre end én stjerne.

Ubeklageligt

Jeg har mit internet hos dem, og jeg synes virkelig det virker meget tilfredsstillende, og så er prisen i bund.

kan varmt anbefales

24. april 2015

Hej Thomas.

Tak for den fine anmeldelse!

Godt at læse at det virker hos dig, og at du ikke mindst er tilfreds med prisen.

Hav en rigtig dejlig dag!

Godt til frest

Den.

Det er en god firma

16. desember 2014

Hej Karar,

Dejligt at høre at du er tilfredse med os som udbyder.

God dag.

Charlotte / Dansk Kabel TV.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ikke noget at beklage. Det kører på skinner

10. juni 2014

Kære Jane,

Dejligt at det kører på skinner. Tak for din anmeldelse.

God dag.

Charlotte / Dansk Kabel TV

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv